Gartengold Genel Kullanıma Hazır Torf 10 lt

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gartengold Genel Kullanıma Hazır Torf 10 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUAMMER KAHRİMAN Satıcı Ünvanı: MUAMMER KAHRİMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4880516205
    Bu ürün MUAMMER KAHRİMAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gartengold Genel Kullanım Organik Torf Vermikulit +Perlit+Humus katkılı hazır saksı bahçe toprağı.Çiçek bakımı, hobi bahçeciliği,fidan,fide,sebze üretimi için en uygun karışım düşünülerek hazırlanmış doğal topraktır. Profesyonel kullanım için aranan bir karışımdır,Hobi kullanımıiçin de idealdir. Torf Nedir? Nemli ve çok yağış alan, yaz sıcaklıklarının düşük olduğu yörelerde bataklık ve benzeri su altındaki arazilerde yetişen bitkilerin kısmen çürümesi ve kalın yataklar meydana getirmesi sonucu oluşur. Azot bakımından oldukça zengindir. Kendi hacminin yaklaşık 20 katına kadar su tutma kapasitesine sahiptir. Gevşek yapısı sebebiyle hava iletkenliği yüksektir. Organik Torf Özellikleri Organik Tarım için özenle hazırlanmış bir karışımdır. Kirek ve Tuz içermez.Karışımına Perlit eklenerek su tutma kapasitesi ve drenaj özelliği en yüksek hale getirilmiştir. Hindistan cevizi toprağı ( cocopeat ) eklenerek hava iletkenliği artırılmıştır.Tamamen sterildir, Taş ,tahta yabancı tohum , mantar , nematod ve benzeri hastalık etmenlerini ihtiva etmez.Bu toprak karışımın pH’sı ayarlanmış ve başlangıç gübresi ilave edilmiştir. Kullanım Yerleri Tohum yetiştirme,Fide yetiştirme,Çim alanları,Salon ve süs bitkileri,Çiçekli Bitkilerde,Hobi bahçeciliği,Bahçe Teras ve balkonda Sebze yetiştirme.Mantar yetiştirmede örtü toprağı olarak. Firmamız E FATURA mükellefi olup
  • istisnasız tüm satılan ürünlerin faturası tarafımızca kesilmektedir. Sehven tarafınıza ulaşmayan fatura olması halinde lütfen faturanızın mail adresinize tekrar gönderilmesi için mesaj gönderiniz. Mesajınıza, faturanın hangi mail adresine gönderilmesini istiyorsanız yazabilirsiniz. E-Fatura Mükellefi olan müşterilerimize E-Fatura olarak, E- Fatura mükellefi olmayan müşterilerimize E-Arşiv Fatura olarak faturaları gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 10 - 20 L
Geri Bildirim Ver