Garnier Siyah Yosunlu Gözenek Sıkılaştırıcı Kağıt Yüz Maskesi 3'lü Set 36005420971782

216 TL
(72 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
750 TL'ye 100 TL İndirim
128,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,83 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier Siyah Yosunlu Gözenek Sıkılaştırıcı Kağıt Yüz Maskesi 3'lü Set 36005420971782

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALİTEMANYA Satıcı Ünvanı: BATUHAN BİNGÖL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1760548617
    Bu ürün KALİTEMANYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikle yağlı ciltlerde görülen genişleyen gözenek problemi can sıkıcı olabilir. Pütürlü bir duruşa sebep olan gözenekler yüze uygulanan makyajın da kötü görünmesine yol açabilir. Gözenek sorunu kontrol altına alınmazsa uzun vadede sivilce ve siyah nokta problemi de kronikleşebilir. Bu nedenle gözenekleri sıkılaştıran formüllerle cilde düzenli bakım uygulanması gerekir. İşte bu noktada devreye giren Garnier, pratikliği ile kalpleri çalan kağıt maske formunu gözenek sıkılaştırıcı formülle bir araya getiren ürünü ile karşınızda! Üstelik 3’lü set halinde sunulan Garnier Siyah Yosunlu Gözenek Sıkılaştırıcı Kağıt Yüz Maskesi hem cilde hem de bütçeye dost!
  • Garnier Siyah Yosunlu Gözenek Sıkılaştırıcı Kağıt Yüz Maskesi, dermatolojik olarak test edilmiş konsantre formülü ile tek seferde 1 haftalık bakım uygular. Formülündeki LHA, hyaluronik asit ve siyah yosun özleri ile etkili çözümler sunar. Genişlemiş gözeneklere özel olarak geliştirilen ürün yüzü derinlemesine arındırır ve gözenek içerisinde biriken kirlerin etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. Temizlenen gözenekler içerisinden yüze nem terapisi uygular ve sıkılaştırıcı etkisi ile de genişleyen gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur. 15 dakikalık ilk kullanımda size detoks etkisi ile arınmış, matlaşmış ve yağlanmadan nemlenmiş bir yüz duruşu sunar. Her hafta düzenli olarak kullanıldığında ise 3. Haftanın sonunda daha sağlıklı berrak duran ve dengeli bir cilde sahip olmanızı sağlar. Set içerisinde yer alan 3 adet ürün ile siz de bu etkiyi hissedebilirsiniz. Paket içerisinde uygulanmaya hazır olarak sunulan ürünü mavi koruma bandı dışarıya gelecek şekilde yüzünüze yerleştirin. Ardından nazikçe maske üzerinden basınç uygulayarak ürünü cilde tamamen oturtun ve koruma bandını çıkarın. 15 dakika bekledikten sonra maskeyi tamamen çıkarın ve kalan formülü cilde masaj yaparak yedirin. Bu adımların sonunda Garnier Siyah Yosunlu Gözenek Sıkılaştırıcı Kağıt Yüz Maskesinin yarattığı Detoks etkisini anında hissedeceksiniz!

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 20 - 50 G
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Tip Kağıt
  • Set İçerik Adeti Çoklu
Geri Bildirim Ver