Garnier Kayısı Peelingi

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL

Ürün Bilgileri

Garnier Kayısı Peelingi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE GRUP MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540598561
    Bu ürün EGE GRUP MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garnier Kayısı Peelingi 50 ML

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Garnier 3600542232371 50 ml Kayısı Peelingi

Sağlıklı bir cilt için temizlik basamağı çok önemlidir. Cildin kirlerden doğru bir şekilde arındırılması kuruluk, yağlılık ve sivilce problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Cilt temizliğinde yoğun olarak kullanılan peelingler ölü deriyi ortadan kaldırır ve cildin pürüzsüz görünmesini sağlar. Garnier 50 ml kayısı yağı peeling, cildi derinlemesine temizleyerek canlılık kazandırır. Tanecikli yapısı sayesinde cildi kusursuz bir görünüme kavuşturur. Tüm cilt tiplerine uygun olarak tasarlanmıştır. 50 ml miktardadır ve organik kayısı yağı içermektedir. %100 orijinal bir bakım ürünü olması sebebiyle sık sık tercih edilir.

  • Orijinal kayısı yağından üretilmiştir.
  • Cildin pürüzsüz görünmesini sağlar.
  • 50 ml miktardadır.

Garnier 50ml Kayısı Peelingin Formülü İçerisinde Neler Vardır?

Garnier 50ml Kayısı Peelingin Formülü İçerisinde Neler Vardır?

Garnier 50 ml kayısı peelingi fiyatının uygunluğunun yanı sıra içerisinde organik kayısı yağı bulunur. Vitaminler ve antioksidanlar tarafından zengin olan kayısı yağı cilt için oldukça faydalıdır. A, E ve C vitaminlerini içeren kayısı yağı sağlıklı bir cilt için sıklıkla tercih edilir. Cildin doğal renginde kalmasını sağlar. Yaşlanma belirtilerini önleyerek kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur. Cildin kuruyup çatlamaması için cildi düzenli bir şekilde nemlendirmek önemlidir. Garnier kayısı peelingi formülündeki organik yağ sayesinde cildin nemli kalmasını sağlar. Cildin sağlıklı bir şekilde ışıldamasını sağlayarak temiz ve parlak bir görünüme kavuşturur. İçeriğinde doğal kaynaklı peeling tanecikleri bulunur. Tanecikli yapısı sayesinde yoğun bir temizlik sağlar. Cildin ölü katmanının soyulmasını sağlayarak cilde sağlıklı bir görünüm kazandırması sayesinde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Keyif veren kayısı kokusuyla severek kullanılabilecek bir bakım ürünüdür.

Garnier 50ml Kayısı Peeling Kullanım Yöntemleri Nelerdir?

Garnier 50 ml peelingi hafif ıslak cilde dairesel hareketlerle yaparak uygulanabilir. Organik kayısı yağından üretilmiş olan peeling yüz için de kullanılabilir. Yüz için kullanırken ele alınan bir miktar kayısı peelingi yüzün orta kısımlarından başlayarak çevresine doğru dairesel hareketlerle uygulanır. Peelingden daha sağlıklı sonuçlar almak için cilde masaj yaparak uygulamanız tavsiye edilir. Peeling ciltte iken 1-2 dakika masaj yaparak yüz rahatlatılabilir. Gergin ve temiz bir yüz için peelingi masaj hareketleri ile birlikte kullanmak oldukça yararlıdır. Peeling duş sonrası ıslak cilde uygulanarak kullanılabildiği gibi uyku öncesi de kullanılabilir. Uyumadan önce cilde temizlemek özellikle yüz çevresindeki yorgun ve kirli görünümün atılması açısından önemlidir. Ürün hem maske hem de peeling olarak kullanılabilir özelliktedir. Ürünü maske olarak kullanmak için cildinize uyguladıktan sonra bir süre bekleyip yıkayabilirsiniz.

Garnier 50ml Kayısı Peelingi Hassas Ciltler için Uygun mudur?

Garnier 50 ml kayısı peelingi hassas ciltlerin kullanımına uygun bir üründür. Ürün her cilt tipine uygun olarak tasarlanmıştır. Yağlı, karma ve kuru ciltlerin kullanabileceği bir bakım ürünüdür. Peeling tanecikli bir yapıda olduğu için hassas bir cilde sahip olanların ürünü çok fazla bastırarak kullanmamaları önerilir. Ovalamadan sakin masaj hareketleriyle peeling uygulanabilir. Kayısı peelingi hassas ve kuru bir cilde sahip olan bireyler tarafından sıklıkla tercih edilir. Tanecikli yapısı vücuttaki kan akışını hızlandırarak cildin canlı görünmesini sağlar. İçeriğindeki kayısı yağı sayesinde kuru ve hassas ciltleri kolayca nemlendirir. Tatlı kayısı kokusu ile hassas ciltler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Garnier 50 ml kayısı peelingi yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu peelingi Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.