Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Maske 28gr

81,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
100,01 TL
Kurumsal Fatura
98,93 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
106,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Maske 28gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 MASKE=1 HAFTALIK NEMLENDİRİCİ SERUM Karma ve Yağlı ciltler için Yoğun nem & ferahlık -Yoğun şekilde nemlendirir -Ferahlatır -Gözeneklerin görünümünü azaltır Nem Bombası Kağıt Yüz Maskesi, yoğun nemlendirici özelliğe sahip yeni nesil bir cilt bakım ürünüdür. Maskenin içinde bulunan ferahlatıcı ve arındırıcı konsantre formül, gerçek bir yenilik olarak yeşil çay özünü, hyaluronik asidi ve nemlendirici serumu bir araya getirir. 15 dakika sonra: -Cilt yoğun bir şekilde nem kazanır -Cildiniz ferahlar -Cildiniz arınır 1 haftada: -Cilt kalitesi iyileşir -Gözeneklerin görünümü azalır -Cilt dengelenir KARMA VE YAĞLI CİLTLER

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Tip Kağıt
Geri Bildirim Ver

Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Maske 28 gr

Katkı maddesi içermeyen kişisel bakım malzemelerine her yaş grubunun ihtiyacı vardır. Bu bakım malzemelerinden biri olan Garnier nem bombası ferahlatıcı kağıt maske 28 gr, küçük ve rahat paket tasarımı ile her yere rahatlıkla taşınabilir. Pratik kullanıma sahip olmasından dolayı sıklıkla tercih edilen bir bakım malzemesidir. Doğada çözünür olmasıyla bakım yapmayı sevenler için favori üründür. Doğal içeriği sayesinde sivilceli, akneli ve kapalı gözenekli cilde uygulandığı zaman kolayca yüzdeki değişikliği hissettirir. 28 gram olan bu ferahlatıcı kağıt maske, karma ve yağlı ciltler için kullanıma uygundur. 15 dakika gibi kısa bir sürede cildin nemlenmesini sağlar. Gözenek görünümünü azaltmasıyla ön plana çıkar. Yüzünüzdeki pek çok soruna kolay çözüm sağlayan bu ürünü problem yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Pratik kullanım
  • Karma ve yağlı ciltlere uygun

Kullanışlı Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Maske 28 gr

Kullanışlı Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Maske 28 gr

Genellikle cildin doğal yoldan nem almasını sağlamak için kullanılan Garnier ferahlatıcı kağıt yüz maskesi, kimyasal içermeyen bir içeriğe sahiptir. Yüze sürüldüğünde kolay bir şekilde gözenekleri temizleyen yapıya sahip olması özellikle sivilcelere iyi gelir. Kağıt yapıya sahip olan ürün, ferahlık hissi verir. Çevreye karşı duyarlı ambalaj tasarımı ile dikkat çeker. Ergonomik 28 gram tasarımı sayesinde size pratik ve hızlı kullanım sunar. Garnier nem bombası ferahlatıcı kağıt maske 28 gr kullananlar ürünün bu tasarımını beğendiklerini ifade ederler. Keskin bir kokusu olmayan maske, yüzü kadife gibi yumuşak yapabilir. 1 maske yaklaşık olarak 1 hafta boyunca nemliliğini sürdürdüğü için kullananlardan tam puan alır. Garnier markasının yüksek performanslı bu seçeneği, cildin pH dengesini bozmaz. Cildinize doğal yoldan nemini veren bu ürünü siz de rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Maske 28 gr Fiyatı

Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Maske 28 gr Fiyatı

Garnier markasının bu ürünü, karma ve yağlı ciltler için kullanıma uygundur. Ağır kokmayan içeriğiyle cildinizin pürüzsüz güzelliğini ortaya çıkaran bir bakım malzemesidir. Kaliteli ve kullanışlı olan bu ürün, uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli doğal yapısını sürdürür. Gözenek görünümü azalttığı için pek çok kişiye hitap eder. Ayrıca ürün cilt sorunlarına pratik bir şekilde destek olması ve kullanım kolaylığı ile günlük yaşamda ön plana çıkar. Oldukça şık, estetik ve zarif bir görünüm sağlar. Bundan dolayı cilt kalitenizi artırabilir. 28 gram olan bu ürün; uzun bir süre pek çok cilt sorunlarına iyi gelebilir. Garnier nem bombası ferahlatıcı kağıt maske 28 gr fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Uygun fiyatlı bu yüz maskesini güvenle satın alabilirsiniz.

Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Maske 28 gr Yorumları

Garnier Nem Bombası Ferahlatıcı Kağıt Maske 28 gr Yorumları

Garnier markasının organik içerikli maskesi, cildi 4 mevsim boyunca dengeler. Yeşil çay özünden oluşan içeriği ile dikkat çeker. Yüzdeki sivilce ve diğer pek çok cilt sorununu gidermek için kullanılan içeriklerden oluşur. Cildin temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. 15 dakika gibi kısa bir sürede nemi ve rahatlatmayı sağlamasından dolayı size pratiklik katar. Herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir kağıt tasarımıyla dikkat çeker. Hızlı bir şekilde kullanım özelliğiyle cildi lekelerden temizleyip ışıldatır. Kaliteli yapıdaki doğal içeriğiyle kimyasal içermez. Cilt üstü ve altındaki mineralleri canlandırır. Kaliteli özelliklere sahip olan Garnier nem bombası ferahlatıcı kağıt maske 28 gr yorumları bölümüne göz atarak kapsamlı bilgiler elde edebilirsiniz. Bu seçeneği uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol aracılığıyla güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.