Garnier Hyaluronik Aloe Jel

179 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier Hyaluronik Aloe Jel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özışık Kozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZCAN GÜNIŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4380065673
    Bu ürün Özışık Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garnier Hyaluronik Aloe Jel 50 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Jel
  • İçerik Hyalüronik Asit
Geri Bildirim Ver

Garnier Hyaluronik Aloe Jel - Günlük Nemlendirici Jel 50 ml

Yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkması ile beraber hoş olmayan görüntüler bireylere rahatsızlık verir. Nem, çevresel faktörlerden ve fiziki yapıdan dolayı değişik dönemlerde azalmaya başlar. Hyaluronik asit ve aloe veranın doğal içerikleriyle hazırlanan ürünler, kısa süre içerisinde cildin kaybettiği nem oranını tekrardan kazandırır. İnce çizgileri ve kırışıklıkları dolgunlaştırma özelliği sayesinde yok eden aloe jel Garnier yorum bölümünden sizden önce ürünleri deneyimleyenlerin memnuniyet bildirilerini okuyarak aklınıza takılan soru işaretlerini giderebilirsiniz. Yağlılık hissi vermeden nemlendirme özelliği bulunan ürün sayesinde yaşlılık belirtilerinden kurtulabilirsiniz. Genç görünümlere kavuşmanıza katkı sağlayan jel sayesinde canlı ve parlak bir cilde sahip olabilirsiniz. Bitkisel içeriği ile vegan formülde üretilen jel, hassas ciltlere de uygunluk gösterir.

  • Doğal nem dengesi
  • Hyaluronik asit ve aloe vera içeriği
  • İpeksi ve canlı bir cilt

Nem İhtiyacını Karşılayan Garnier Jel Özellikleri

Nem İhtiyacını Karşılayan Garnier Jel Özellikleri

Hyaluronik asit ve aloe vera jelinin doğal içeriklerinden elde edilen Garnier Hyaluronik Aloe Jel - Günlük Nemlendirici 50 ml ambalajıyla uzun süreli kullanım sunar. 3 farklı şekilde kullanılabilen ürün, gündüz, gece ve maske olarak tercih edilebilir. Antibakteriyel özelliği olan aloe vera jelinin cildi rahatlatma ve ışıltı verme özelliği vardır. Sıkı ve dolgun bir cildin sağlanmasına etki eden hyaluronik asit, aloe vera ile birleşince kusursuz bir dokunun ortaya çıkmasına katkı sağlar. Ürünün % 96 doğal içeriklerle sağlanması etkili bir performans gösterir. Zaman içerisinde azalan nem miktarını yeniden kazandıran jel, gündüz kullanıldığı durumlarda 48 saate kadar nemlendirme desteği sağlar. Hızlı bir şekilde emilimi gerçekleşen formül, ciltte yapışkanlık hissi vermeden yumuşak bir doku sağlar. Jel dokusu sayesinde yüzünüze kolay bir şekilde uygulama yapabilirsiniz.

Cildinizi Koruyan Garnier Günlük Nemlendirici Avantajları

Cildinizi Koruyan Garnier Günlük Nemlendirici Avantajları

Yağlı bir his bırakmadan ciltleri nemlendiren ve uzun süre bu nemin hapsolmasını sağlayan Hyaluronik Aloe Jel - Günlük Nemlendirici Jel 50 ml 48 saat yumuşak bir tene sahip olmanıza katkı sağlar. Gece kremi olarak kullanabilir, isterseniz kalın tabaka halinde maske olarak da tercih edebilirsiniz. Maske olarak kullanırsanız 3 dakika sonra bir bez yardımıyla cildinizi silmeniz gerekir. Ciltte azalan nem sebebiyle kuruluk oluşmaya başlar. Kuruluğun neticesinde ince çizgiler ortaya çıkarak bir takım kırışıklıklara sebep olur. Sarkmaları önleyici etkisi olan hyaluronik asit, bir nem deposu görevi görür. Cilde dolgunluk ve parlaklık kazandırırken aloe veranın gücünden de faydalanarak nem değerinin yükselmesine etki eder. Doğal bir ürün olan aloe vera kolajen artırımına etki ettiği için kırışıklıkları önler. Cilde esneklik kazandıran hyaluronik asit, sağlıklı nemi dengeler.

Yumuşaklık Sağlayan Garnier Hyaluronik Jel Fiyatları

Yumuşaklık Sağlayan Garnier Hyaluronik Jel Fiyatları

Pürüzsüz ve dolgun bir cilt kazanmaya destek olan hyaluronik aloe jel cildin nem ihtiyacını karşılayarak kuruluğu önler. Nem dengesi sağlanan ciltte sıkılaşma ve gözeneklerde azalma olur. Kremsi dokusu cilde yapışmadan kolay bir şekilde dağıtılarak sürülebilir. Cilt, yapışma hissi oluşmadan kısa süre içerisinde ürünü emmeye başlar. Aloe veranın sağladığı nemliliği, hyaluronik asit cilt içine hapsederek uzun süreli kullanım sağlar. Nem deposu olan iki ürünün 3600542231978 kodlu tek bir krem içerisinde kullanılıyor olması bireylere pek çok avantaj sağlar. Ürün içerisinde doğal malzemelerin yer alması herhangi bir yan etki oluşturmazken aynı zamanda doğal botoks etkisi yaratır. Temiz bir cilde uygulanması gereken Hyaluronik Aloe Jel - Günlük Nemlendirici Jel 50 ml yorumları için Trendyol'dan faydalanabilirsiniz. Uygun fiyat avantajını değerlendirerek kolay şekilde sipariş verebilirsiniz.