Garnier Hyaluronik Aloe Jel Aloe Temizleme Jeli Aloe Tonik

459 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
575,90 TL
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier Hyaluronik Aloe Jel Aloe Temizleme Jeli Aloe Tonik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALIŞVERİŞ_CENTER Satıcı Ünvanı: ALŞVRŞ CENTER KOZMETİK ELEKTRONİK TEKSTİL GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0059135563100001 Vergi Kimlik Numarası: 0591355631
    Bu ürün ALIŞVERİŞ_CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapsamlı ve etkili bir günlük bakım için gerekli tüm ürünleri kullanmak gerekir. Bu nedenle cilt tipine uygun bir temizleme jeli ve tonik kullanımının ardından cildi nemlendirecek bir ürün ile bakımı tamamlamak oldukça önemlidir. Bu aşamada seçilen ürünlerin ise cildin ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenmesi gerekir. Bu ihtiyacı çok iyi bilen Garnier, formülleri hyaluronik asit ve aloe vera ile güçlendirilen ürünleri bir araya getirdiği seti ile bakım ritüellerinin başkahramanı olmaya hazır! Siz de %96 oranında doğal bileşenler içeren vegan formülü dermatolojik olarak test edilmiş bu ürün ailesini tercih ederek cildinizi kapsamlı bir bakım yapabilir, kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Set içerisinde yer alan Garnier Aloe Temizleme Jeli, cilt bakım ritüelinin ilk adımında kullanılır. Aloe veranın etkisi ile cildi temizlerken ferahlatan bu ürün yüz üzerindeki kir, toz, ölü deri ve makyaj artıklarından kurtulmanıza yardımcı olur. Aynı zaman da gözenek sıkılaştırıcı etkisi de bulunur. Ürün, ıslak cilde masaj yaparak uygulanabilir. Sonrasında yüz nazikçe kurulanmalıdır. Bakımın ikinci adımında Garnier Aloe Tonik devreye girer. Ferahlatıcı etkisi de bulunan bu ürün cilt gözeneklerine dolan kirlerin daha etkili bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Bu sayede içerisi kir ve ölü deri dolan gözenek sorununu azaltır. Temiz bir pamuk üzerine dökülen ürün cilde yuvarlak hareketler yaparak uygulanabilir. Temizleme jeli ve tonik ile tamamen temizlenen ve gözenekleri açılarak nefes alan cildin üzerine nemlendirici uygulanması gerekir. Bu aşamada da devreye set içerisinde yer alan, şeffaf formlu Garnier Hyaluronik Aloe Jel girer. Yapısındaki kendi ağırlığının 1000 katına kadar su molekülünü taşıma özelliği bulunan hyaluronik asit molekülleri ile cildi derinlemesine nemlendirir. Aloe veradan aldığı güç ile de yağlı his bırakmadan cildi ferahlatır. Size de daha canlı ve pürüzsüz görünen yüzün keyfini çıkarmak kalır!

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Form Jel
  • Ek Özellik Vegan
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Set İçerik Adeti 3
Geri Bildirim Ver