Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli 200ml

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
119,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hangar Express Satıcı Ünvanı: AMBAR EXPRESS GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069087598800001 Vergi Kimlik Numarası: 0690875988
    Bu ürün Hangar Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün GARNIER HYALURONİK ALOE JEL 200 ML Tüm cilt tipleri için Temizleyici ve gözenek sıkılaştırıcı jel %96 doğal kaynaklı içeriğe sahip Garnier Temizleme Jeli%27nin Aloe Vera ve Hyaluronik Asit ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde kirden ,makyaj kalıntılarından kurtulun ve sıkılaşmış gözeneklere sahip olun.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Garnier 3600542333016 200 ml Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli

Gün içinde pek çok etken sebebiyle cilt kirlenir ve gözenekler kapanır. Bu tip olumsuzluklardan kurtulmak amacıyla günlük bakım sırasında Garnier Hyaluronik Aloe 200 ml temizleme jelini kullanabilirsiniz. Böylece cildinizin sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlarsınız. Garnier Hyaluronik Aloe temizleme jeli özel formülüyle ihtiyaç duyduğunuz vitamin ve mineralleri almanıza destek olur. Ürün kullanımı sonrasında ferahlık ve tazelik hissiyle değişimi fark edersiniz. Söz konusu ürün, jel formuyla kolaylıkla sürülür. Ayrıca yüzünüzü nemlendirir ve gözenekleri sıkılaştırır. Cildinize derinlemesine nüfuz eder ve tüm kalıntıların bir defada temizlenmesi konusunda etkilidir. Yüzünüzü dış etkenlere karşı korumak amacıyla bu temizleme ürününü tercih edebilirsiniz. Garnier Hyaluronik Aloe 200 ml temizleme jeli herkesin kullanabileceği avantajlı özelliklikleri ile öne çıkar.

  • Ürün Miktarı: 200 ml
  • Kullanım Amacı: Temizleme
  • Form: Jel

Garnier 200 ml Hyaluronik Aloe Temizleme Jelinin Özellikleri

Garnier 200 ml Hyaluronik Aloe Temizleme Jelinin Özellikleri Nelerdir?

Garnier Hyaluronik Aloe temizleme jeli % 96 doğal kaynaklı içeriğiyle ilgi çeker. Ürün içinde; saflaştırılmış su, hindistan cevizi, buğday, mısır çekirdeği, üzüm, deniz tuzu ve pek çok doğal malzeme bulunur. Temizleme jeli, aloe vera ve hyaluronik asitle zenginleştirilmiş formülüyle sağlıklı bir cilt ve sıkılaştırılmış gözeneklere sahip olmanızı sağlar. Söz konusu jel, özel şişesiyle %100 geri dönüştürülebilir ve çevreye de duyarlı bir üründür. Aynı zamanda vegan olarak hazırlanan ürünün, yapım aşamalarında hayvansal kaynaklı bileşenler kullanılmaz. Cildinizi temizlemeniz ve arındırmanız amacıyla üretilen jel, doğayı koruma bilinciyle geleceğe yatırım yapmanız açısından da değerlidir. Garnier Hyaluronik Aloe 200 ml temizleme jeli, dermatolojik olarak testlerden geçirilerek hazırlanır. Böylece temizleme jeli insan sağlığına zararlı bir madde ihtiva etmez.

Garnier Hyaluronik Aloe Temizleme Jelini Kimler Kullanabilir?

Garnier 200 ml Hyaluronik Aloe Temizleme Jelini Kimler Kullanabilir?

Garnier Hyaluronik Aloe 200 ml temizleme jeli, tüm cilt tiplerinin kullanması amacıyla tasarlanmıştır. Siyah nokta, akne ve yağlı cilt görünümünden rahatsızlık duyanların kullanabileceği bir jeldir. Kuru ve tahrişe meyilli kişilerin daha sağlıklı bir görünüm amacıyla değerlendirebileceği özelliklere sahiptir. Bu ürün, sıklıkla makyaj yapanların ciltlerini temizlemek için uygundur. Garnier Hyaluronik Aloe temizleme jeli doğal içeriğe sahip ürün arayışında olanların beklentilerini karşılar. Bu jel, farklı ürünleri kullansa da ciltlerinde ferahlama ve tazelik hissedemeyenlerin hayatlarında bir çözüm yaratır. Cildinin doğal formunu korumak isteyen kullanıcılar açısından da avantaj sağlar. Hassas cildi nedeniyle her ürünü kullanamayan kişilerin güvenle tercih edebileceği bir bakım seçeneğidir. Formülü ve yapısı sayesinde tek ürünle hem cildinizi arındırıp hem de sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.

Garnier 200 ml Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli Nasıl Kullanılır?

Garnier 200 ml Hyaluronik Aloe Temizleme Jeli Nasıl Kullanılır?

Garnier Hyaluronik Aloe 200 ml temizleme jelinin kullanımı sırasında dikkat etmeniz gereken birkaç konu bulunur. Ürünün kullanımına geçmeden önce yüzünüzü suyla nemlendirmeniz önemlidir. Sonra bir miktar jeli elinize alıp yüzünüze masaj yapar gibi nazikçe yaymanız gerekir. Bu işlem sırasında cildinize fazla bastırmamanız tavsiye edilir. Tüm yüzünüze uygulama yaptıktan sonra bol suyla yıkayabilirsiniz. Ürün 48 saat boyunca cildinizin nemlendirilmesini sağlar. Ama günlük bakım rutininizde kullandığınızda sağlıklı bir cilt görünümüne daha kısa sürede kavuşabilirsiniz. Doğal içerikli jeli her gün makyajınızı temizlemek ve cildinizi kirlerden arındırmak için kullanma şansınız olur. Garnier Hyaluronik Aloe 200 ml temizleme jeli yorumlarını inceleyebilirsiniz. Gerçek kullanıcıların kişisel deneyimlerini okuyarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un cazip ödeme seçenekleriyle kolaylıkla almanın avantajını yaşarsınız.