6
Göz Maskesi kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Garnier Göz Şişkinliğine Karşı Kağıt Göz Maskesi Hindistan Cevizi Suyu 3'lü Set

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,64 TL

Ürün Bilgileri

Garnier Göz Şişkinliğine Karşı Kağıt Göz Maskesi Hindistan Cevizi Suyu 3'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garnier Göz Şişkinliğine Karşı Kağıt Göz Maskesi Hindistan Cevizi Suyu, hem göz altlarının kendine has şekline özel formu hem de etkili formülü ile ön plana çıkan bir ürün. Şişkinliği azaltırken cildi nemlendiren yapısı ile beğenileri toplayan bu maskeyi 3’lü şekilde sizlere sunan paket, 1 haftalık yoğun bakım için ideal çözümler sunar. Siz de göz altlarındaki şişkinliklerden ve yorgun bakışlardan sıkıldıysanız bu maskeyi deneyerek daha ferah ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.
  • Garnier Göz Şişkinliğine Karşı Kağıt Göz Maskesi Hindistan Cevizi Suyu, 15 dakikada etki eden ve süper serinletici etkisi ile göz altlarını ferahlatan, harika bir maske. Yağlı ve yapışkan his bırakmayan konforlu formülünde yer alan hyaluronik asit göz altlarını yoğun bir şekilde nemlendirir. Cilde işleyen nemlendirici formül hem ferahlık hissi verir hem de düzenli kullanımda ince çizgilerin görünümünü azaltır. Göz çevresi maskesinin içerisinde yer alan Hindistan cevizi suyu özleri ise hyaluronik asit ile beraber şişkinliğin ve rahatsız edici koyu halkaların görünümünü azaltır. Tek kullanımda nemlenen, ferahlayan ve pürüzsüzleşen göz altı bölgesi haftada 3 uygulama yapıldığında daha canlı, dolgun ve sıkı bir forma ulaşır.
  • Garnier Göz Şişkinliğine Karşı Kağıt Göz Maskesi Hindistan Cevizi Suyu ile göz çevresine bakım yapmak ise oldukça basit. Ürünü temiz cilde rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz. Paket içerisinden gözlerin çevresini saracak bir maske çıkar. Bu maskeyi koruma filmi dışta kalacak şekilde yüzünüze yerleştirin. Maske üzerinden nazikçe bastırarak ürünün bölgeye tamamen oturmasını sağlayın. 15 dakika sonra maskeyi çıkarıp kalan ürünü tampon hareketlerle göz çevresine yedirebilirsiniz. Ferahlatıcı etkiyi artırmak için Garnier Göz Şişkinliğine Karşı Kağıt Göz Maskesi Hindistan Cevizi Suyu ürününü uygulamadan önce buzdolabında bekletebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Kağıt
Geri Bildirim Ver