Garnier Erkek Lekesiz Koruma Aerosol

114,73 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kurumsal Fatura
122,40 TL
Kurumsal Fatura
163,78 TL156,33 TL
Kurumsal Fatura
144,50 TL
Kurumsal Fatura
143,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier Erkek Lekesiz Koruma Aerosol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • 48 saat aralıksız koruma sunan Garnier Men Saf ve Temiz ter kokusuna kaynağında etki eder.
  • • Cildinize nefes aldırırken, duştan çıkmışcasına temiz ve ferah hissetmenizi sağlar.
  • • Teknolojisi farklı kumaş türlerinde 150'den fazla kez test edilmiştir.
  • • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • • Alkol içermez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
Geri Bildirim Ver

Garnier Lekesiz Koruma Erkek Aerosol

Güzel kokmak; dışarıya karşı hoş bir izlenim oluşturmanın ve özenli bir imaj yaratmanın en temel aşamalarından biridir. Gün içerisinde kendinizi temiz hissetmeniz ve ferah kokmanız, aynı zamanda iyi hissetmenize de yardımcı olur. Bu noktada Garnier lekesiz koruma erkek aerosol, muhteşem kokusu ve üstün koruması ile yanınızda olmaya hazırdır. Bu erkek deodorantı, geliştirilen özel teknolojisi ile farklı kumaş türlerinde dahi leke bırakmayan bir yapıya sahiptir. Kokusu ile hemen hemen her erkeğe hitap eden etmesi ve sahip olduğu özellikleriyle özellikleriyle kullanıcılar tarafından tercih edilebilir.

  • 48 saat aralıksız koruma sunar.
  • Hoş kokusu ile farklı zevklere hitap eder.
  • Cilde nefes aldırır.

Garnier Lekesiz Koruma Erkek Deodorant Kokusu Kalıcı mı?

Garnier Lekesiz Koruma Erkek Deodorant Kokusu Kalıcı mı?

Güne duştan çıkmış gibi bir hisle başlamanız için güzel bir alternatif olan Garnier lekesiz koruma erkek aerosol, cildinize ferah bir dokunuş sağlar. Çay ağacı içeren formülü ile ter kokusuna kaynağından etki ederek güzel kokmanıza yardımcı olan ürün, 48 saate kadar etkili bir koruma sunar. Uzun süreli etkisi ile gün boyunca hoş kokmanız için Garnier lekesiz koruma erkek deodorantı tercih edebilirsiniz. Her anınızda tertemiz ve hijyenik hissettirmesi açısından etkili bir seçenek olan ürün, çarpıcı kokusu ve kalıcı etkisi ile vazgeçilmezleriniz arasına girebilir. Evden çıkmadan Garnier deodorantı kullanarak uzun süreli olarak yarattığı mis gibi kokuya şahit olabilirsiniz. Garnier lekesiz koruma kullananlar tarafında yapılan yorumlarda güzel ve kalıcı kokusundan bahsedildiği görülebilir.

Garnier Lekesiz Koruma Erkek Deodorant Her Cilde Uygun mu?

Garnier Lekesiz Koruma Erkek Deodorant Her Cilde Uygun mu?

Erkeklerin kişisel bakımına yeni bir boyut kazandıran Garnier lekesiz koruma erkek aerosol, benzersiz kokusu ve etkili koruması ile tüm gözleri üzerine çevirebilir. Bu noktada, her cilt tipine uyum sağlayacak içeriği ile hemen hemen herkese hitap eder. Garnier lekesiz koruma, dermatolojik olarak test edilerek satışa sunulur. Bu nedenle farklı cilt tiplerine sahip erkekler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. İçeriğinde alkole yer vermeyen formülü ile cilde dost olan bu deodorant kullanıcıları için sağlıklı bir alternatiftir. Üst düzey koruma özelliği sayesinde aşırı terlemeye meyilli kişilerde bile etkili bir performans sunabilir. Terleme problemini en aza indirerek, koltuk altınızın ve kıyafetlerinizin 48 saate kadar kuru kalmasına yardımcı olmasının yanı sıra teninize de kolaylıkla uyum sağlayabilir.

Garnier Lekesiz Koruma Erkek Deodorant Özelliği Nedir?

Garnier Lekesiz Koruma Erkek Deodorant Özelliği Nedir?

Çay ağacı yağı içeriği ile ter kokusuna karşı etkili bir önlem alan Garnier erkek deodorantı, volkanik kaynaklı mineral içeren formülü ile teri sünger gibi emer. Bu sayede, uzun süreli koruma sağlar. Ürün, beyaz ve siyah kıyafetlerde leke oluşumu veya solma gibi olumsuzluklar yaşanmaması için özel bir teknoloji ile geliştirilmiştir. Aynı zamanda, pamuklu, ipek, polyester, doğal, sentetik gibi pek çok kumaş türünü de bu gibi olumsuzluklara karşı korur. Sprey formu ile oldukça pratik bir kullanımı vardır. Garnier lekesiz koruma erkek deodorant, dik tutularak 15 cm uzaklıktan koltuk altına direkt olarak püskürtülebilir. Kullanmadan önce çalkalamanız tavsiye edilir. Garnier erkek lekesiz koruma aerosol yorumlarından, özellikleri hakkında detaylı bilgiye sahibi olabilirsiniz. Yorumlar gerçek kullanıcıların deneyimlerini içerir. Ürünü en avantajlı fırsatlarla satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Alışveriş platformu site tasarımı, kampanyaları, hızlı kargo fırsatı ve çok daha fazlası ile kullanıcılarına kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlar.