Garnier Bb Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Orta Ton Spf 15 50 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
535,62 TL

Ürün Bilgileri

Garnier Bb Krem Mucizevi Cilt Kusursuzlaştırıcı Orta Ton Spf 15 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA CENTER Satıcı Ünvanı: MEHMET EMRE AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180708649
    Bu ürün AKÇA CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebek cildi etkisiyle anında kusursuz bir görünüm sağlar: - cilt rengini eşitler. - pürüz ve çizgileri gizler. - sağlıklı bir ışıltı verir. -24 saat* nemlendirir. - uv ışınlarından korur. Anında mükemmel bir cilt için özel bileşenler -24 saat nemlendirici formül içerir. - antioksidan özellikleriyle bilinen c vitamini türevi ile cildin parlak ve ışıltılı görünmesini destekler. -mineral pigmentleriyle zenginleştirilmiş formülü cildinizi anında güzelleştirir. -hafif ve rahat dokusu cildinizle mükemmel bir bütünlük sağlar. -gkf 15 ile cildinizi uv ışınlarına karşı korur. Normal ciltler

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Renk Bej
  • SPF SPF 4 - 20
  • Görünüm Mat
  • Kapatıcılık Orta
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Garnier Orta Ton Daily All in One Spf 15 50 ml BB Krem

Arzu edilen kusursuz cilt görünümüne ulaşmak kimi zaman destekleyici bakım ürünlerinin kullanımını zorunlu hâle getirir. Garnier orta ton BB krem; sivilce, güneş lekesi, kızarıklık gibi cilt sorunlarını kapatmanız için imdadınıza koşar. Garnier BB kremi kullandığınızda teniniz doğal ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Cilde uyguladığı bakım ile favori makyaj ürünleriniz arasına girmeye aday Garnier BB krem, fondöten kullanımına gerek bırakmadan istenmeyen leke görünümünü ortadan kaldırır ve pürüzsüzlük sağlar. Pratik kullanımı ile dikkat çeken Garnier orta ton BB krem, günlük makyajında sadeliği tercih edenler için ideal bir üründür.

  • Miktar: 50 ml
  • Renk: Orta ton
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Garnier Orta Ton BB Kremin Genel Özellikleri Nelerdir?

Garnier Orta Ton BB Kremin Genel Özellikleri Nelerdir?

Garnier BB krem, uygulandığı anda cilde pürüzsüzlük ve doğallık kazandırır. Aynı zamanda cildi çevresel zararlı etkenlere karşı da korur. Garnier orta ton BB krem ile cildin yağ dengesi ve parlama sorunu kontrol altına alınabilir. Güneşten koruyucu etkisi ile dikkat çeken krem, cildi 24 saat nemlendirir. İçeriğindeki mineral pigmentler sayesinde cilde hızlı bir şekilde nüfuz eder. Bu sayede kısa sürede cilt tonunu dengeler. BB krem, ten renginiz ile bütünleşir. Bu sayede üzerine uyguladığınız diğer tüm makyaj malzemeleri çok daha iyi görünür. Garnier BB krem, ciltteki pürüzlerin ve çizgilerin gizlenmesine de yardımcı olur. Kaliteli içeriklerden oluşan formülü sayesinde cildinize zarar vermeden kapatıcılık sağlar. Garnier BB krem, ince yapısı ile nemlendirici kullanıyormuş gibi uygulanabilir.

Garnier Orta Ton BB Krem 50 ml Kaliteli midir?

Garnier Orta Ton BB Krem 50 ml Kaliteli midir?

Garnier kalitesi ile üretilen BB krem, taptaze ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Garnier BB kremi tek başına kullanabileceğiniz gibi bir makyaj bazı olarak da tercih edebilirsiniz. Ürün, cildinize uygulayacağınız bronzer ve allık gibi makyaj malzemelerinin çok daha pürüzsüz görünmesine ve uzun süre kalıcı olmasına katkı sağlar. Ayrıca formülündeki C vitamini ve mineraller sayesinde cildi besler. Normal ciltler için üretilen Garnier BB krem, hafif yapısı sayesinde rahatsızlık hissi yaratmaz. Nemlendirici özelliği sayesinde aynı zamanda bir bakım ürünü olan krem, ciltteki kuruluğu alır. Bu sayede Garnier BB kremi kullanmadan önce herhangi bir nemlendirici uygulamanıza da gerek kalmaz. Garnier BB krem kullananlar tarafından yapılan yorumlar da ürünün kalitesini ispatlar niteliktedir.

Garnier Orta Ton BB Kremin Kapatıcılığı Nasıldır?

Garnier Orta Ton BB Kremin Kapatıcılığı Nasıldır?

Paraben içermeyen Garnier BB krem mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı , yeni nesil bir bakım ürünüdür. Yüksek performanslı Garnier BB krem, içeriğindeki C vitamini ve greyfurt özü ile cilde aydınlık bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda kapatıcı etkisi ile ciltteki kızarıklık ve leke görünümlerini başarı ile saklamanıza yardımcı olur. Garnier orta ton BB krem, yüzdeki pürüzleri ve yorgunluk izlerini kapatır. Cansız görünümü yok eder. İçeriğindeki mineral pigmentler ile cildinizin gün boyu nefes almasını sağlar. Cildinizin ihtiyaçlarını karşılamak için etkili ve sonuçlarını anında görebileceğiniz bir bakım ürünü arıyorsanız Garnier BB kremi tercih edebilirsiniz. Garnier BB krem 50 ml’lik ambalajı ile Trendyol’da cazip fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz site üzerinden Garnier BB krem yorumlarını okuyarak ürün hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Ürünü sadece birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz. Ödeme işleminin tamamlanmasından kısa süre sonra siparişiniz adresinize teslim edilir. Trendyol ile hem ekonomik hem de pratik bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.