Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hipoalerjenik Güneş Koruyucu Süt Spf50 175ml

510,93 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
519,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.245,90 TL

Ürün Bilgileri

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hipoalerjenik Güneş Koruyucu Süt Spf50 175ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneşe karşı hassas ciltler için- Güneş ışığına dayanıklı, patentli filtre sistemi Mexoryl®SX + Mexoryl®XL sayesinde UV(1) ışınlarına karşı koruma sağlar.- Geliştirilmiş formülü suya dayanıklıdır. (1)UVA,UVB ve Uzun UVA ışınları

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Garnier 48031 Ambre Solaire Sensitive Advanced Gkf50+ 200 ml Güneş Koruyucu Süt

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced GKF50 + 200 ml koruyucu süt, dört mevsim cildinizi zararlı ışınlardan korur. Özellikle yaz aylarında güneşin cilt üzerindeki yıpratıcı etkisi daha yüksektir. Bu sebeple güneş sütü sayesinde güneşin çıplak teninize direkt olarak değmesine engel olabilirsiniz. Güneşle birebir temas etmeden önce cildinizi güneşten korumak için bu ürünü kullanabilirsiniz. Yüksek koruma sağlayarak teninizi güneşin tüm olumsuz etkilerinden koruyan kremin kutusu da doğaya saygılı bir tasarıma sahiptir. Ürünün kutusu, eko tasarım karton tüp olarak üretilir. Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF 50, %48 oranında daha az plastik kullanmanıza yardımcı olur. Dermatologlar tarafından test edilip onaylanan bu ürün, hassas ciltlerin son derece beğeneceği bir içerikle kullanıcıya sunulur.

  • Koruyuculuk Derecesi: SPF 50 +
  • Özellik: Suya Dayanıklı
  • Hacim: 200 ml

Garnier Ambre Solaire Güneş Koruyucu Sütün Özellikleri Nelerdir?

Garnier Ambre Solaire Güneş Koruyucu Sütün Özellikleri Nelerdir?

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF 50, yüksek koruma sağlayan bir üründür. Güneş sütü, suya dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için yaz sıcağında terle akmaz. Ayrıca denize ve havuza girdiğinizde de cildinizde kalır. Ürün, cildiniz üzerinde tam koruma sağlamak adına tasarlanır ve kullanıcıya sunulur. Cildinizi güneş yanıklarından korumak için Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced GKF50 + 200 ml koruyucu süt, patentli koruma filtresi kullanır. Bu sayede ürünü teninize doğru şekilde ve miktarda sürdükten sonra gönül rahatlığıyla güneşe çıkabilirsiniz. Gelişmiş formüle sahip olan ürün, 200 ml boyutunda olduğu için yüzünüz ve vücudunuz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta güneş sütünü aldıktan sonra ailenizle birlikte kullanabilirsiniz. Garnier kalitesiyle üretilen güneş sütü, sürüldükten sonra cildinizde yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz.

Ambre Solaire Sensitive Güneş Koruyucuyu Kimler Kullanabilir?

Garnier Ambre Solaire Sensitive Güneş Koruyucuyu Kimler Kullanabilir?

Yüksek korumaya sahip olan Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF 50 200 ml, güneş ışınlarıyla doğrudan temasa geçmenizi engeller. Bu sayede ürün, cildiniz üzerinde oluşacak kızarıklık, yanık, çillenme ve kahverengi lekeler gibi sorunlara karşı güneşle ten arasına bir bariyer çeker. Sağlıkla bronzlaşmak ve cildin esnekliğini ve nemini korumak için koruyucu sütü kullanmanız tavsiye edilir. Ürün, kuruma karşıtı özel formüle sahiptir. Bu özelliği sayesinde cildi nemlendirir ve teninizi kalıcı bir şekilde besler. Güneş sütü hem karma hem de yağlı cilt tipleri için uygundur. Ürün, tüm cilt tipleri üzerinde olumlu etki yarattığı için güneş yanıklarına sebep olan UVB ve erken yaşlanmaya sebep olan UVA ışınlarından korur. Ürün, özellikle hassas ciltler üzerinde etkili olduğu için tüm tenlerde sevilerek kullanılır.

Garnier Ambre Solaire Advanced Güneş Koruyucu Süt Nasıl Kullanılır?

Garnier Ambre Solaire Advanced Güneş Koruyucu Süt Nasıl Kullanılır?

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced GKF50 + 200 ml koruyucu süt, gün içinde cildinizde eksildikçe kullanılmalıdır. Özellikle yaz aylarında güneşe çıkmadan 20 dakika önce cilde sürülmesi son derece önemlidir. Ancak oldukça hassas ciltlere sahip olan kişiler, ürünü 2 saat aralıklarla tekrar sürmelidir. Hatta kuru cilde sahipseniz güneşe çıkmadan hemen önce bolca uygulama yapmanız gerekir. Güneş sütünün kullanmadan önce iyice çalkalanması önerilir. Ayrıca ürünün gözünüzle temas etmesinden de kaçınmalısınız. Ürünün ciltten gittiği hissedildiğinde muhakkak tekrar sürülmesi gerekir. Ürünü kullanan kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced GKF50 + 200 ml koruyucu süt yorumlarına Trendyol’dan göz atabilirsiniz. Tüm yaz boyunca gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced GKF50 + 200 ml koruyucu sütü platformdan kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.