Garnier 5'li Garnier Mineral Termal Koruma Sprey Deodorant Seti

491,70 TL
(98,34 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
777,99 TL
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Garnier 5'li Garnier Mineral Termal Koruma Sprey Deodorant Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garnier size terleme sorunu ve ter kokusu ile savaşta destek olarak harika bir deodorant ile karşınızda. Üstelik bu özel paket içerisinde aynı üründen tam 5 tane yer alıyor. Mineral etkisi ile ön plana çıkan ürün çeşidinin yer aldığı 5'li Garnier Mineral Termal Koruma Sprey Deodorant Seti, bu sayede size ekonomik çözümler de sunuyor. Siz de paket içerisinde yer alan deodorant çeşitleri ile uzun süre boyunca temiz ve kuru koltuk altlarına sahip olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Spor çantanızda, evde, ofiste ya da okul dolabında birer tane ürün bulundurarak ferahlığı her an elinizin altında tutabilirsiniz.
  • Garnier Mineral Termal Koruma Sprey Deodorant, 45 derece sıcaklık ve yüksek ısı değişimleri durumunda bile ter sorunu ile başa çıkabilmek için özel olarak geliştirildi. Anti-persipant özelliği bulunan ve yapısında yer alan mineral ve termal parçacıklar ile güçlü etki gösteren bu ürün 72 saat boyunca koruma da sağlıyor. Arındırıcı etkisi ile ferahlatan Garnier Mineral Termal Koruma Sprey Deodorant, cildin nefes almasına da yardımcı oluyor. Doğal ıslaklık emici formülü ile teri rahat bir şekilde absorbe eden bu deodorant sprey formu sayesinde de kolay bir şekilde uygulanabilir. Yapmanız gereken tek şey, banyo sonrasında koltuk altlarını iyice kurulamak. Ardından Garnier Mineral Termal Koruma Sprey Deodorant kutusunu biraz çalkalamalısınız. Sonrasında ise dik bir açı ile 15 santimetre uzaklıktan Garnier Mineral Termal Koruma Sprey Deodorantı uygulayabilirsiniz. Uygulama sonrasında ürünün kapağını çevirerek kilitli konuma getirebilirsiniz. Hızla kuruyan yapısı sayesinde ferahlığı size anında hissettiren ürün size hareket özgürlüğü sağlar. Siz de dermatolojik olarak test edilen Garnier Mineral Termal Koruma Sprey Deodorant ile banyo ferahlığının süresini uzatabilir, koltuk altında oluşan ter ve ıslaklık hissi sebebiyle kendinizi rahatsız hissettiğiniz günleri geride bırakabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Çeşit Pudrasız
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver