2
Hamster kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Gardenmix Kemirgen Talaşı 15 Lt

75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
67,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gardenmix Kemirgen Talaşı 15 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burakpet Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BURAK SÖĞÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1066119194800001 Vergi Kimlik Numarası: 7770279685
    Bu ürün Burakpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gardenmix kemirgen talaşı 15 Lt
Geri Bildirim Ver

Kemirgen Talaşı ile Rahat Kemirgen Bakımı

Kemirgen Talaşı 900-081 kemirgen kategorisine giren hayvanlara zemin hazırlamak için kullanılan üründür. Tavşan, hamster ve guinea pig olarak bilinen kemirgen hayvanların evcil alanlarda yaşamaları için ortamın en iyi şekilde hazırlanması gerekir. Kemirgen talaşı ile hayvanların kafes zeminine bir altlık oluşturulur. Doğası gereği tavşan ve hamster gibi hayvanlar gün içerisinde çok fazla hareketli ve enerjik olurlar. Onların sürekli olarak hareket etmesinden kaynaklı, patilerinin korunuyor olması gerekir. Normal bir zemine patilerini koyuyor olmaları, patilerinin zarar görmeleri ihtimalini artırır. Bu nedenle de evcil hayvanınıza uygun olacak yumuşaklıkta kemirgen talaşı tercih etmelisiniz. Evcil kemirgen hayvanlara rahat bir yaşam ortamı hazırlanması için 900-081 ürünü tercih edilir. Doğal malzemelerden üretilen kemirgen talaşı dikkat çekmektedir.

  • Koku ve Islaklık Emici
  • Uzun Süreli Kullanım Olanağı
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Kemirgen Talaşı ile Rahat Hareket Eden Evcil Kemirgenler

Evcil kemirgenlerin rahat bir yaşam yaşamaları için, türlerine en uygun kafesin ve kemirgen talaşının seçiminin yapılması gerekir. Gardenmix kemirgen talaşı sayesinde kafes içerisinde çok daha temiz bir ortam yaratılması da mümkündür. Kemirgen talaşının hijyenik bir ortam yaratması özellikle dışkı ve idrar oluşumlarının da göz önüne alınarak kullanılmasında önemlidir. Zeminde dışkı ve idrarların bulunması hızlı bir şekilde bakteri oluşmasına neden olur. Kemirgen talaşı içeriği nedeniyle bakteri oluşumunun engellenmesinde etkilidir. Yaşam alanlarında sağlıklarını etkileyecek faktörlerin bulunmuyor olması, evcil hayvanların çok daha konforlu bir şekilde aktiviteler yapmalarına fayda sağlar. Sosyalleşebilen hayvanların mutlu oldukları enerjilerinden ve hareketlerinden belli olur. Tavşan, hamster ve pig sahipleri evcil hayvanının sosyalleşmesine ve sağlığına önem veren kaliteli kemirgen talaşı tercih ediyorlar. Evcil kemirgen hayvanın mutluluğu için kaliteli talaş seçilmelidir.

Kemirgen Talaşı Kullanan Kişilerin Yorumları

Kemirgen talaşı kullananlar sağladığı avantajlardan dolayı oldukça mutludurlar. Özellikle, bakımı zor olan kemirgenlerden bir tanesi olan tavşanın yaşam ortamının oluşturulmasında dikkatli davranılmalıdır. Yeteri kadar sosyalleşemeyen, yaşam alanı konforlu olmayan tavşanlarda psikolojik sıkıntıların yaşanma durumu oldukça fazladır. Ayrıca, evcil hayvanınızın ruhsal durumunu önemseyen birisi olarak, onunla oyunlar oynamalı ve günün bir kısmında ilginizi hissettirmelisiniz. Kemirgen talaşı kullanımı açısından da büyük kolaylıklar sağlayan bir ürün olmaktadır. Talaşın ilk olarak zemine yerleştirilmesi ve değiştirilmesi gerektiğinde tekrar zeminden çıkarılması oldukça basittir. Kemirgen talaşının zeminin 2 cm üzerine serilmesi tavsiye edilir. Bu sayede evcil hayvanların zeminle herhangi bir bağlantıları kalmadan, dilediğince hareket edebileceklerdir. Evcil hayvanı için kemirgen talaşı ve kafes seçimine özen gösteren kişiler, hayvanların bakımında önemli bir aşama kat etmiş olurlar.

Kemirgen Talaşı 900-081 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Kemirgen talaşı özellikleri arasında koku ve ıslaklık emiciliği ön plana çıkar. Dışkı ve idrarın yarattığı kötü koku, evcil hayvanları olumsuz etkilediği gibi evin içerisinde de durulmasını engellemektedir. Evinde oluşan kötü kokulardan şikayetçi olan kişiler, kaliteli kemirgen talaşı tercih etmelidirler. Doğal çam talaşından üretilen ürün, kokunun çıkmasını engellemesinin yanı sıra dışarıya güzel bir koku yaymaktadır. Zeminde oluşan ıslaklık, evcil hayvanların patilerinin ıslanmasına ve ıslaklığın bütün yayılmasına neden olur. Islaklığı tam olarak emen bir kemirgen talaşı kullanmak bu açıdan son derece önemlidir. Kemirgen talaşı yorumları oldukça pozitif olup, insanların tercih ettikleri bir ürün olduğunu kanıtlamaktadır. Evcil kemirgen hayvanların temizliğinde ve konforunda önemli bir yer edinen kemirgen talaşını Trendyol’da bulabilirsiniz. Ürünü satın almak için sipariş adımlarını takip edebilirsiniz.