2
Kuş Yemlik Ve Mamalığı kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Gardenmix Akıllı Kuş Yemliği Taban Hazneli Beyaz (10-7,5)-14,5 Cm

75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura
69,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gardenmix Akıllı Kuş Yemliği Taban Hazneli Beyaz (10-7,5)-14,5 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burakpet Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BURAK SÖĞÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1066119194800001 Vergi Kimlik Numarası: 7770279685
    Bu ürün Burakpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akıllı Kuş Yemliği Taban Hazneli Beyaz (10-7,5)-14,5 cm Kolay temizlik imkanına sahip sürgülü hazneli akıllı yemliktir. Yem sarfiyatını neredeyse sıfıra indirir. Kuşunuzun yediği yemlerin kabukları yemliğin alt haznesinde toplanarak etrafa yem kabuklarının saçılmasını önler ve yem ayıklamanıza gerek kalmaz. Normal yemlikler de kuş yemi yedikten sonra üstte biriken yem kabuklarını temizlemeniz gerekir. Bu kabuklardan dolayı kuşun yiyemediği yemler de ziyan oluyor. Bu tasarım sayesinde yem kabukları direk alt hazneye dökülüyor böylece yem ziyan olmaz. Alt haznede çekmeceli olduğundan temizlemesi çok kolaydır. Yüksek yem kapasitesiyle kuşunuzun yemini uzun süre yenilemenize gerek yoktur. Ergonomik yapısıyla hemen hemen her kafesin dışına ve salmaların içine monte edebilirsiniz. Kafes kuşlarına özel akıllık kuş yemliğidir. Ölçüsü: Yükseklik: 14,5 cm Ağız uzunluğu: 10 cm Ağız Genişliği: 7,5 cm Taban Hazne Uzunluğu: 10 cm Taban Hazne Genişliği: 4+3 cm - Hazneli kuş yemliği. - Yüksek kapasiteli yemlik. - Kafes kuşlarına özel kuş yemliği. - Beyaz renkte kuş yemliği. - Seyahat için kuş yemliği. Not: Ilık su ile yıkayarak temizleyebilirsiniz. Lütfen yemi yemlik içerisine koymadan önce kuru olduğuna emin olunuz.
Geri Bildirim Ver

Kuşların Rahatça Beslenmesi için Akıllı Kuş Yemliği

Akıllı Kuş Yemliği Taban Hazneli Beyaz (10-7,5)-14,5 cm 8681085420437 temizliği kolay olan akıllı bir yemliktir. Kuşlar genellikle yemlerini yerlerken etraflarını dağıtabiliyorlar. Kabuklu yemlerin kabukları genellikle dışarıya döküldüğü için hem dağınıklık yaratıyor hem de kötü bir görüntü oluşturuyor. Akıllı kuş yemliği sayesinde kabukların alt haznede birikmesi sağlanarak etrafa saçılmasının önüne geçilir. Ayrıca, dökülen kabukların arasında yenmemiş yemlerin dökülmek zorunda kalması israf olmaktadır. Akıllı kuş yemliği, bu israfın da önüne geçerek yemlerin ziyan olmamasını sağlar. Kuşlar da akıllı kuş yemliğinden yemlerini yerlerken çok daha fazla rahat ederler. Akıllı kuş yemliği almadan önce ağız uzunluk ve genişliğinin hesaplanması, ölçülerine uygun sipariş edilmesi önerilir. Kuşlar için akıllı yemlik kullanımı popülerliğini artırmaktadır.

  • Yüksek Yem Kapasitesi
  • Kolay Temizlik İmkanı
  • Değişken Fiyat Seçeneği

İşlevsel Akıllı Kuş Yemliği

İşlevsel Akıllı Kuş Yemliği

Kuşların yemlerini daha rahat bir şekilde yemeleri için akıllı kuş yemliği özel olarak tasarlanmıştır. Akıllı kuş yemliğinin altında bulunan haznede biriken kabukların temizliği oldukça kolaydır. Çekmeceli bir yapıda olan bu hazne ile kolaylıkla haznedeki kabuklar dışarıya atılır. Akıllı kuş yemliğinin yem kapasitesi oldukça yüksektir. İnsanların en büyük derdi olan devamlı yem yenileme zahmetinden de kurtulmuş olunmaktadır. Kafes kuşlarına uygun olarak üretilen bu yemlik, seyahatlerde de sıklıkla kullanılır. Seyahat sırasında yanında yem taşımak istemeyen, kabukları temizlemekten yorulan insanlar için birebir bir üründür. Akıllı kuş yemliği taban hazneli beyaz (10-7,5)-14,5 cm ürünün taşıması da son derece kolaydır. Kolay taşınabilirliği ve çok yer kaplamayan formu sayesinde kullanışlılık sağlar. Kafes kuşları olan insanların sıklıkla tercih ettikleri bir üründür.

Akıllı Kuş Yemliği Kullananlar

Akıllı Kuş Yemliği Kullananlar

Akıllı kuş yemliği sayesinde birçok yorucu eylemi yapmak zorunda kalmayanlar dışında kuş sahibi olmak isteyenler de ürünü merak etmektedirler. Kuş bakımının zorluğundan endişe edenler için akıllı kuş yemliği taban hazneli beyaz insanlara fikir verici bir ürün olmakta. Ürünün beyaz renkte olması, her ortamda güzel durmasını sağlayan bir etkendir. Akıllı kuş yemliği taban hazneli beyaz (10-7,5)-14,5 cm kullananlar için bazı dikkat edilmesi gereken konular bulunur. Yemliğe yemlerin konulmadan önce, içerisindeki haznenin kuru olmasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde, yemin ıslanmasına ve kullanılmaz hale gelmesine sebebiyet verebilir. Yemliğin içerisinin temizlenmesi için ise ılık su kullanılabilir. Ilık su ile haznelerin temizlenmesi, yemlerin daha steril bir şekilde kalmasını sağlar. Yemlerin temiz bir şekilde kalması kuşların daha sağlıklı beslenmesine ve iç organlarının iyi çalışmasına neden olur.

Akıllı Kuş Yemliği Taban Hazneli Beyaz Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Akıllı Kuş Yemliği Taban Hazneli Beyaz Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Akıllı kuş yemliği taban hazneli beyaz (10-7,5)-14,5 cm yorumları oldukça olumlu olan bir üründür. Ürünü kullanan insanlar, kuşlarının sağlıklarını göz etmesinden dolayı memnun kalmaktadırlar. Akıllı kuş yemliğinin kolay takılıp çıkarılması için, dış yapısı özel olarak tasarlanmıştır. Her türlü kafesin dışına kolay bir şekilde konulabilir. Ayrıca sağlam malzemelerden üretilmesinden kaynaklı, herhangi bir şekilde düşme olasılığı da bulunmaz. Akıllı kuş yemliği taban hazneli beyaz (10-7,5)-14,5 cm fiyatı kullanışlılığına ve sağladığı faydalara göre oldukça uygundur. Tasarım olarak da evlerde daha şık bir şekilde durmasını sağlar. Kuşların steril bir ortamda yem yemelerini sağlayan akıllı kuş yemliği satın almak için Trendyol'da yer alan bu ürünü inceleyebilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.