Gardena 8719 Yarma Baltası 2800s

4.783,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.399,90 TL

Ürün Bilgileri

Gardena 8719 Yarma Baltası 2800s

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loya Makina Satıcı Ünvanı: LOYA MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206002456400010 Vergi Kimlik Numarası: 2060024564
    Bu ürün Loya Makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gardena 8719 Yarma Baltası 2800S Ahşabın basit ve etkili yarılması. Bıçağın özel olarak kaplanmış yüzeyi sayesinde sürtünme önemli ölçüde azalır ve bıçak ahşaba daha kolay nüfuz eder. Kafanın şekli, daha büyük boyutlarda daha uzun odun için idealdir. Paslanmaz çelikten yapılmış darbe koruması, çalışma konforunu ve güvenliği artırır. Baltanın kafasının yanında bulunan dengeli bir ağırlık merkezi mükemmel dengeyi ve böylece arttırılmış gücü garanti eder. Sapın kafa ile zıvana bağlantısı, ek çekiç fonksiyonu ve çeşitli uygulamalara uyarlanmış bıçak geometrisi. uzunluk 70 santimetre Ağırlık 2,8 kg Balta kafa ağırlığı 2300 g Rahat ve güvenli Hafif ve sağlam sap malzemesi sayesinde daha fazla darbe gücü için modifiye edilmiş fiber takviyeli PA. Daha iyi kavrama ve rahat dokunma / his için ek yumuşak bileşen.Sapın hocked ucu, baltanın kaymasını önler. Yarma balta İçi boş bıçak bileme ve optimum açı ve balta başı geometrisi sayesinde ahşaba kolay giriş ve en iyi bölme performansı. Mil koruması Paslanmaz çelik şaft koruması sayesinde uzun ömür için ek kol koruması Çekiç işlevi Plastik, ahşap veya alüminyum yarma takozlarının kolay ve etkili kullanımı için.Özel frezelenmiş alan - kamaları korur.Çelik takozlarla kullanmayın!
Geri Bildirim Ver