Gardena 12000 Starcut 160 Plus Yüksek Dal Makası

4.914,36 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gardena 12000 Starcut 160 Plus Yüksek Dal Makası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akyolbahçe Satıcı Ünvanı: AKYOL EL ALETLERİ BAHÇE TARIM MALZEME MAKİNE VE YEDEK PARÇALARI İMALAT GAYR.VE İNŞ.TİC.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0045030879100018 Vergi Kimlik Numarası: 0450308791
    Bu ürün Akyolbahçe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ORJİNAL ALMAN MALIDIR. KAPASİTESİ DAHİLİNDE KULLANILDIĞINDA 25 YIL GARANTİLİDİR. GARDENA DAL MAKASI STARCUT 160 , AĞAÇ BAKIMININ UZMANIDIR. 160 CM UZUNLUĞUNDA, MERDİVEN OLMADAN YERE KOLAYCA VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KESİLMESİNE İZİN VERİR. 12X DİŞLİ ŞANZIMANI 32 MM'YE KADAR ÇAPLI DALLARI GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE KESMEYİ GARANTİLER. KESİLEN DALLARI KALDIRMAK İÇİN YENİ VE AYARLANABİLEN KANCA EK BİR KONFOR SAĞLAR. BU, KISIM HERHANGİ BİR SORUN YAŞAMADAN KESİLMİŞ DALLARI KALDIRMANIZA OLANAK TANIR. GARDENA STARCUT 160 PLUS, KESME İŞLEMİ SIRASINDA DALLARA SIKIŞMASINI ÖNLEYEN DAHİLİ BİR KASNAK TRANSMİSYON MEKANİZMASINA SAHİPTİR. EKSTRA HAFİF VE İNCE KESME KAFASI, YAKININDA BİLE RAHAT VE HEDEFLENEN KESİME İZİN VERİR. KESME AÇISI ZEMİNDEN AYRI AYRI AYARLANABİLİR. HASSAS TOPRAKLI, YAPIŞKAN OLMAYAN KAPLAMALI BIÇAKLAR, KESME ESNASINDA DİRENCİ AZALTIR VE KOLAY TEMİZLEMEYİ GARANTİ EDER. KAYMAYI ÖNLEYİCİ ÇEKME KOLU VE İLAVE BİR T SAPI, HOŞ VE GÜVENLİ BİR KULLANIM VE DAHA FAZLA ERİŞİM SAĞLAR. BU ERİŞİM TOPLAMI YAKLAŞIK OLARAK KULLANICININ YÜKSEKLİĞİ DAHİL 3.5 M. GARDENA DAL MAKASI STARCUT 160 PLUS ALMAN MALIDIR. 25 YILLIK GARANTİ EN İYİ KALİTEYİ SAĞLAR. ÇELİK DİŞLİ İLETİMİ İÇTEKİ ÇELİK DİŞLİ ŞANZIMANI ÖZELLİKLE DAYANIKLI VE DAYANIKLIDIR. 12X DİŞLİ ŞANZIMAN, ÇOK DAHA YÜKSEK KESME KUVVETİ SAĞLAR. KOLAY VE DOĞRU KULLANIM 200 ° 'YE KADAR OLAN KESME AÇISI, ZEMİNDEN AYRI AYRI AYARLANABİLİR. BU, BÜYÜYEN HERHANGİ BİR YÖNDE DALLARIN HASSAS KESİLMESİNİ KOLAYLAŞTIRIR. KESİLEN DALLARI KALDIRMAK İÇİN YENİLİKÇİ KANCA AYARLANABİLİR KANCAYI TUTAMAKTAKİ KESİLEN DALLARI ÇIKARMAK İÇİN KULLANARAK KESİLMİŞ DALLAR, AĞAÇ TAÇLARINDAN HERHANGİ BİR SORUN YAŞAMADAN ÇIKARILABİLİR.
Geri Bildirim Ver