Gano Transparent Soap Derma Mantarlı Şeffaf Sabun 100 gr

41,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gano Transparent Soap Derma Mantarlı Şeffaf Sabun 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Loca Satıcı Ünvanı: ADALET POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7311036929
    Bu ürün Trend Loca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GANO EXCEL ŞEFFAF SABUN TRANSPARENT SOAP
  • sivilce izi, güneş lekesi, hücre yenileyici, doğum lekesi cilt lekelerine iyi gelir l.
Geri Bildirim Ver

Gano Soap Excel Şeffaf Sabun Transparent Soap

Tertemiz ve lekesiz bir cilt herkesin hayalidir. Sivilce izleri, güneş lekeleri ve birçok çevresel faktör cildin yapısının bozulmasına yol açar. Gano Soap’un sunmuş olduğu transparan şeffaf sabun, ölü hücreleri yenileyerek cildin eski elastikiyetini kazanmasını sağlar. Cilde masaj yaparak yedirdikten sonra ılık suyla yıkamak yeterlidir. Düzenli kullanımda lekeler gözle görülür şekilde azalır. Cilt temizlenir ve hücreler yenilenir. Gano Soap Excel şeffaf sabun Transparent Soap cildinizin ihtiyacı olan nem ihtiyacını karşılar. Sağlıklı bir yapıya sahiptir. Pratik kullanımından dolayı tercih edilir. Lifli yapıda olduğu için daha uzun süre kullanım olanağı sunar.Cildinizde uzun süreli temizlik hissi yaratır. Hem temizlik sağlar hem de cilt lekelerine iyi gelir. Sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyorsanız Gano Transparent sabun size uygundur.

  • Transparan
  • Hücre yenileyici
  • Aloe vera özü

Gano Şeffaf Sabun Özellikleri

Gano Şeffaf Sabun Özellikleri

Gano sabun, bir sabundan beklenen maksimum verimi sağlar. Hem cildi temizler, kirlerden arındırır cildin istediği nemi kazanmaya yardımcı olur. Organik olması sebebiyle cilt bariyerine zarar vermez. Vücut için de kullanılabilir. Doğum lekeleri, güneş lekesi, sivilce izi ve ölü deri problemleriyle baş etmenize yardımcı olur. Ürün kullanıldıktan sonra kuru bir şekilde muhafaza edilmelidir. İçerisinde bulunan Aloe vera ve Lucidum özütü cildi nemlendirir ve temizler. Ölü deriyi ciltten arındırır ve pürüzsüz bir görüntü elde etmenizi sağlar. Hiçbir katkı maddesi içermeyen ürün, tamamen doğaldır. Ekonomik olmasından dolayı bütçenizi zorlamaz. Şeffaf sabun Gano kısa süre içinde cildin yenilenmesine ve canlanmasına neden olur. Tüm bütçelere hitap eder. Cildinize uyum sağlar. Eğer cildiniz nemsiz, lekeli ve sivilceli ise bu tür problemlerle başa çıkmak için Gano Soap şeffaf sabunu tercih edebilirsiniz.

Gano Soap Excel Şeffaf Sabun Transparent Soap Yorumları

Gano Soap Excel Şeffaf Sabun Transparent Soap Yorumları

Çeşitli bölgelerde özenle yetiştirilen Aloe vera ve Lucidum özütü, Gano Transparan sabun ile birleşerek cildinizle bütünleşir. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Hızlı bir temizlik sağlar. Uzun süren temizlik hissiyle sizi baş başa bırakır. Alerjik reaksiyon oluşturmaz, doğal içeriklidir. Reishi mantarı cilde iyi gelerek hücre yenileyici özelliğe sahiptir. Cilt sorunlarını uzun vadede yok etmede etkilidir. Uzun süre kuru bir şekilde saklanabilir. Hem sağlıklı hem doğaldır. Bundan dolayı tüketicilerin sıklıkla tercih ettiği sabun türlerinin başında gelir. Kolay kullanılır oluşu ve cilde nem kazandırması ile cilt sağlığınızı güvence altına alır. Gano Soap Excel şeffaf sabun Transparent Soap yorumları bir sabundan beklenen maksimum performansı göstererek cildinize güzel bir dokunuş sağladığını gösterir. Uygun fiyat avantajı ile her bütçeye uygundur.

Gano Soap Excel Şeffaf Sabun Transparent Soap Fiyatı

Gano Soap Excel şeffaf sabun Transparent Soap Fiyatı

Sabunun içeriğinde bulunan doğal özler, aminoasitler ve vitaminler cilt yapısını düzeltirken lekelerin giderilmesinde etkilidir. Reishi mantarı cilde iyi gelen ve hücre yenilen özelliğe sahiptir. Gano Excel sabunla buluşan cildiniz daha yumuşak ve daha temiz olur. Birçok bitkisel yapıyı içinde barındırmasına rağmen fiyatı oldukça uygundur. Her cilt tipine uygundur. Fiyatı sayesinde ve kolay uygulanabilir oluşuyla tercih sebebidir. Ayrıca size zaman tasarrufu sağlar. Eğer sağlıklı bir cilde kavuşmak istiyorsanız başvuracağınız sabunlardan biridir. Gano Soap Excel şeffaf sabun Transparent Soap fiyatına bakıldığında performans ürünüdür. Sağlığınızı riske atmayan güvenilir bir ortamda üretilmiştir. Müşterilerin memnun kaldığı yüksek performansa sahip sağlıklı bir üründür. Daha fazlası için ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Siz de cildinizin yenilenmesini istiyorsanız bu ürüne Trendyol ayrıcalıklarıyla sahip olabilirsiniz.