Ganik Keçi Sütü Reçeli 350 Gr ( Defne Yöresel Ürünler)

64,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ganik Keçi Sütü Reçeli 350 Gr ( Defne Yöresel Ürünler)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LilaPlus Satıcı Ünvanı: LİLA UNLU MAMÜLLER GIDA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608032499800010 Vergi Kimlik Numarası: 6080324998
    Bu ürün LilaPlus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Keçi Sütü, Şeker, karbonat (yemek sodası) 100 gr'da süt reçelinde 83,27 gr süt bulunmaktadır. Vakum altında dolum yapılıp, pastörize edildiğinden süt reçelimizdeki raf ömrü 2 yıldır. Kapağı açıldığı andan itibaren buzdolabında muhafaza edilerek 2-4 hafta süre ile tüketilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Ganik Keçi Sütü Reçeli 350 gr

Keçi sütü tüketmenin, içerisindeki birçok vitamin ve mineralden faydalanmanın farklı yolları vardır. Keçi sütü reçeli de bu yollar arasında tatlı olan lezzetlerden biridir. Reçeli, her yaştan birey severek yiyebilir. Kalsiyum bakımından zengin olan reçel, gelişim dönemindeki çocuklar için faydalı bir kahvaltı ve ara öğün seçeneğidir. Keçi sütü de içeriğindeki vitamin ve minerallerle sağlıklı içecekler listesinin başında yer alır. Bu sütle yapılan ve lezzetli, sürülebilir yiyecek haline gelen reçel sağlığa faydaları açısından severek tercih edilir. Bulundurduğu yağ asitleri vücudun yağ ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Ganik keçi sütü reçeli 350 g ürünü kahvaltılık sürülebilir tatlı olarak tercih edilir. Pasta ve tatlıları süslemek için sos olarak da kullanabilirsiniz. Misafirlerinize çay ve kahve yanlarında bu şekilde sunarak tattırabilirsiniz.

  • Besleyici içerik
  • Sağlıklı tatlı
  • Karamelize kıvam

Ganik Keçi Sütünden Reçel Üretim Süreci

Ganik Keçi Sütünden Reçel Üretim Süreci

Doğal ortamında, organik yemlerle beslenen keçilerin sütünden yapılan bu süt reçeli, vitamin deposudur. Sabah ve akşam sağılan sütler, reçel yapmak için büyük tencerelere koyulur. Organik pancar şekeri ekleyerek belli sıcaklığa gelene kadar kısık ateşte pişirilir. Şekerin erimesi için belirli aralıklarla karıştırılır. Kaynamaya başlayınca içine karbonat eklenir. Karbonat, sütle şekerin yoğunlaşarak karamelize olmasını sağlar. Böylece reçel istenilen kıvama gelir. Karbonat eklendikten sonra 45 dakika orta ateşte pişirme işlemine devam edilir. Pişirme işlemi tamamlandıktan hemen sonra sterilize edilmiş cam kavanozlara aktarılır. Bu işlem vakum altında yapıldığı için hızlı ve güvenli dolum sağlanmış olur. Kahvaltı ve tatlılarının baş kahramanı Ganik keçi sütü reçeli, kapağı açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilir. Dört haftaya kadar tüketilmesi uygun olan bu reçeli her yaştan aile üyesi rahatlıkla yiyebilir.

Ganik Keçi Sütlü Reçel Faydaları ve Yorumları

Ganik Keçi Sütlü Reçel Faydaları ve Yorumları

Keçi sütü vitamin, mineral ve yağ asitleri bakımından zengin besindir. Keçi sütünden yapılan reçelin içeriği de zengin ve faydalıdır. Anne sütüne yakın bileşenlere sahip olan keçi sütü, bebek ve çocukların gelişimi için önemli bir besindir. Besleyiciliği ve koruyuculuğu yüksektir, bağışıklığı güçlendirir. İçerisindeki kalsiyum oranı sayesinde kemik gelişimini destekler. Çocuklar için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yağ asitlerinin çeşitliliği vücudun ihtiyacı olan yağı karşılamaya ve vücutta tutmaya yardımcı olur. İçerisinde katkı maddesi ve zararlı bileşen yoktur. Kas gelişimine yardımcı olan, enerji deposu bir üründür. Spor yapanlar kahvaltı ve ara öğünlerde rahatlıkla bu sağlıklı tatlıyı tüketebilir. Ganik keçi sütü reçeli 350 g yorum ve değerlendirmelere bakıldığında ürünün kendine özgün aroma ve kıvamda olduğu bilgisine ulaşılır. Marka hakkında detaylı bilgi ve müşteri deneyimlerine ürün yorumlarından ulaşabilirsiniz.

Ganik Keçi Sütlü Reçel 350 g Fiyatı ve Avantajları

Ganik Keçi Sütlü Reçel 350 g Fiyatı ve Avantajları

Ganik keçi sütü reçeli 350 g fiyat belirlemede sütün organik olarak elde edilmesi, reçel yapımında kullanılan teknikler, kullanılan ambalajlar etkilidir. Bu ürün cam kavanozlara vakum işlemiyle doldurulur. Böylece daha uzun ömürlü olur ve sağlıklı şekilde muhafaza edilir. Fiyatlandırmada tüm işlem süreci etkili olur. Organik olması ve muhafaza koşulları göz önüne alındığında ürünün ulaşılabilir bir fiyat aralığı vardır. Besin değeri zengin, sağlığa birçok faydası olan bu ürünü aldığınızda bütün aile üyelerini güvenle besleyebilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize sağlıklı tatlı ikram etmek istediğinizde 350 gramlık cam kavanozlarda tekli alımlar yapabilirsiniz. Bunun haricinde ürünü çoklu şekilde de alabilirsiniz. Sağlıklı olan bu kahvaltılık tatlı, ticari işletme veya kalabalık aileler için avantajlı fiyat fırsatı sunar. Ganik markasının organik olarak sunduğu bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.