Ganik Sade Keçi Sütü Reçeli 270 Gr. Cam Kavanoz

76,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ganik Sade Keçi Sütü Reçeli 270 Gr. Cam Kavanoz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ganik Keçi Sütü Reçeli 270 gr Sütün insanın gelişmesinde ve beslenmesindeki rolü tartışılmaz bir öneme sahiptir. Bu önemin sebebi insan vücudu için gerekli besin unsurlarının hemen hemen tamamını bünyesinde barındırmasından kaynaklanmaktadır. Süt reçeli aynı zamanda tam bir kalsiyum kaynağıdır. Kalsiyum çocuklarda kemiklerin güçlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda boylarının uzamasına son derece etkili olduğu yapılan bir çok araştırma ile kanıtlanmıştır. Yetişkinlerde ise kemik erimesinin önüne geçilmesinde erken yaşta yeteri kadar kalsiyum alınması tavsiye edilmektedir. Süt reçeli kalsiyum, protein, B2 ve B12 vitaminleri gibi hayati önem taşıyan minerallerin en önemli kaynaklarındandır. Öncelikli olarak yetişkin bayanlar olmak üzere, çocukların ve hatta herkesin ve her yaş grubunun süt ürünleri tüketmesi gerekir. Tüketimi en kolay ve lezzetli olan süt ürünü süt reçeli olduğundan sizlere tavsiyemiz özellikle tatlı isteklerinizde diğer tatlı türleri yerine süt reçelini tüketmeniz. Sütün daha kolay tüketilmesini sağlamak daha uzun süre saklanması ve süte inanılmaz bir lezzet kattığından süt reçeli de insanlar için vazgeçilmez bir gıda maddesi olmuştur. Süt reçeli özellikle Brezilya, Arjantin, Uruguay, Meksika ve Şili gibi birçok ülkede popüler şekilde tüketilen bir üründür. Süt reçeli İspanya, Paraguay, Uruguay ve Arjantin’ de Dulce de leche, Şili ve Peru’ da Manjar, Brezilya’ da doce de leite (Dulce de leche’nin Portekizcesi) olarak bilinmektedir. Süt reçeli genellikle kahvaltılarda ve çay saati yiyeceği olarak tüketilmektedir. Bunların yanında kek, pasta ve bunlara benzer ürünlerin tatlandırılmasında, yapımında yada kremasında kullanılır. Misafirlerinize ikramlık olarak, özellikle bisküvinin üzerine sürerek çay ile birlikte muhteşem olur. Yada pastalarınızda krema olarak veya kremaya karıştırarak, keklerin yanında ve üzerine sürerek, kurabiyelerinizde ve de en önemlisi kahvaltılarda tüketebilirsiniz. Süt Reçeli Özellikleri Süt reçelimizin içerisinde kesinlikle koruyucu, kıvam arttırıcı ve katkı maddesi yoktur. Herhangi bir boyar madde içermez. Süt tozu vb. ürünler kullanılmadan %100 sütten imal edilmiştir. Üründe keçi sütünden gelen ağır koku yoktur. Herhangi gibi bir kimyasal işleme girmeden tamamen fiziksel yöntemlerle ağır koku uzaklaştırılmıştır. Vakum altında dolum yapılıp, pastörize edildiğinden süt reçelimizdeki raf ömrü 2 yıldır. Ancak kapağı açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmelidir. Buzdolabında muhafaza edilerek 2 hafta süre ile tüketilebilir. 100 gr süt reçelinde 83,27 gr süt bulunmaktadır. İçindekiler: Keçi Sütü, Şeker, karbonat (yemek sodası) Süt reçeli lezzeti ile sizi şaşırtacak, damağınızda bıraktığı lezzet ile kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi haline gelecek.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver