Gamepower Warlord Siyah 7.1 Surround RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

713,31 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gamepower Warlord Siyah 7.1 Surround RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AykaTeknoloji Satıcı Ünvanı: AYKA TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0121099096700001 Vergi Kimlik Numarası: 1210990967
    Bu ürün AykaTeknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gamepower kulaklık, Windows işletim sistemi ile uyumludur. Kafa bandı yastığı kullanımda konfor sağlar.
  • Bağlantı tipi kabloludur. Kablo uzunluğu 220 santimetredir.
  • Stereo ses çıkışına sahiptir. Çevresel ses özelliği vardır.
  • Çevresel ses özelliği 7.1 sanal çevresel sestir. Pasif gürültü engelleme bulunur.
  • 112 dB hassasiyeti vardır. 32 Ohm empedansı bulunur.
  • Sürücü çapı 50 milimetredir. Neodimyum sürücülüdür.
  • Aydınlatma özelliği bulunur. Aydınlatma tipi RGB'dir.
  • Mikrofonu esnektir. Kumandası mikrofon kontrolü ve ses kontrolü sağlar.
  • Dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar ile uyumludur. Kişiselleştirilmiş equalizer ayarlaması yapılır.
  • USB Type-A konnektör tipi bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

Gamepower Warlord 7.1 Rgb Gaming Kulaklık MF911GMP100

Tasarımı ve teknolojisiyle dikkat çeken Gamepower warlord siyah 7.1 surround rgb oyuncu kulaklık modeli en yeni özelliklerle üretilir. Kafanıza ergonomik olarak uyacak şekilde tasarlanmış kulak üstü kulaklıklarla en sevdiğiniz bilgisayar oyunlarını eğlenceli bir şekilde oynayabilirsiniz. Aynı zamanda ayarlanabilir kafa bandı desteği de sağlayan Gamepower warlord siyah 7.1 surround rgb gaming kulaklık, kafaya tam oturacak şekilde kullanılabilir. Oyuncular için geliştirilmiş oyuncu kulaklıkları ile öne çıkan bir markanın yardımıyla online ve offline oyunlarda yüksek kalitede ses elde edebilirsiniz. Ses iletim kalitesini artırmayı başaran teknoloji sayesinde verimlilik yaratan kullanışlı kulaklıklar sayesinde hassas sesleri net bir şekilde duyabilirsiniz. Ses kalitesini artıran teknoloji uzun bir kablo ile bilgisayarınıza kolayca bağlanabilen ve kullanım sırasında geniş hareket yelpazesine izin veren kulaklıklar kullanarak gürültünün çevreye yayılmasını da önleyebilirsiniz.

  • Eşsiz Ses Deneyimi
  • Tasarım Harikası
  • Kullanıcı Dostu Özellikler

Oyun Hazzını Artıran Gamepower Warlord 7.1 Rgb Kulaklık

Oyun Hazzını Artıran Gamepower Warlord 7.1 Rgb Kulaklık

Sesi yalnızca sizin duyabileceğiniz şekilde ayıran gelişmiş Gamepower Warlord siyah 7.1 rgb gaming kulaklık ile kimseyi rahatsız etmeden yüksek ses seviyesinde oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden görüntülü arama veya sohbet sırasında kulaklığın mikrofonu aracılığıyla karşı tarafa çok net bir şekilde ses gönderebilirsiniz. Oyun kulaklığınızdaki Gamepower line kontrol cihazı ile takım arkadaşlarınızla anında iletişime geçebilir ve bir düğmeye dokunarak ürünün sesini kapatabilirsiniz. Gamepower Warlord 7.1 rgb gaming kulaklık modelinde kullanılan eşsiz ses iletim teknolojisi, uzun süreli kullanımda kulak tahrişini önlemek için yumuşak dokulu malzemeden yapılmıştır. Bu da swoosh sesine neden olur. Böylelikle net ses sayesinde oyunda rakiplerinizin bir adım önüne geçebilir ve heyecanınızı artırabilirsiniz.

Gamepower Warlord 7.1 Rgb Gaming Kulaklık Özellikleri

Gamepower Warlord 7.1 Rgb Gaming Kulaklık Özellikleri

Yumuşak pedlerden tasarlanan Gamepower Warlord 7.1 gaming kulaklık ürünün kulak yastıkları gürültünün çevreye yayılmasını önleyerek kulakların kızarmasını ve terlemesini engeller. Tasarım harikası; pürüzsüz yüzey rahatlık yaratırken, başınızı rahatsız etmeyen kafa bandı desteği aksesuarlarınızın rahatlığını artırır. Farklı frekans aralıklarına uyum sağlayan ve kesintisiz ses iletimi sağlayan en son kulaklık teknolojisiyle sesi net duyabilirsiniz. Ayrıca Gamepower Warlord 7.1 kulaklık modelleri beğeninize alternatif renk modelleri sunarak açık veya koyu renklerde şık aksesuarlara erişmenizi sağlar. Ses açıldığında dahi zarar vermeyen iletim fonksiyonu ile oyun, video, film, müzik dinleme vb. ortamlarda doğal ve gerçekçi ses duyabilirsiniz. Yüksek kalitede bas ve tiz elde etmek için özel olarak geliştirilmiş ses teknolojisi ile MF911GMP100 koduna sahip kulaklık, kullanıcılara yüksek kalitede derin bas ve tiz sağlar. Ayrıca bu ürün ses düzeylerini ayarlamanızı sağlar.

Gamepower Warlord 7.1 Rgb Gaming Kulaklık Fiyatları

Gamepower Warlord 7.1 Rgb Gaming Kulaklık Fiyatları

İhtiyacınız olan hareketleri ve uyarıları hızlı bir şekilde oluşturmak için ergonomik olarak ayarlanabilir mikrofon bölümüne sahip bir oyuncu kulaklık modeli aracılığıyla çevrimiçi oyunlarda ekip arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz. Bu aşamada ise Gamepower Warlord siyah 7.1 surround rgb gaming kulaklık yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınıza kolayca bağlanabilen bu kulaklıklar ile en son teknolojinin avantajlarını kesintisiz yaşayabilirsiniz. Ses yalıtımını artıran arkası kapalı kulaklık tasarımı sayesinde, dış gürültünün aksesuarlara ulaşma olasılığı daha düşüktür. Aynı zamanda bilgisayardan gelen sesi kulaklığı kullanan kişiye taşmadan ileterek rahat bir deneyim sağlar. Gürültü kirliliğini önleyen, hafif olan ve kafanızı daha az zorlayan bu kulaklıklar, filmlere ve oyunlara konsantre olmanızı kolaylaştırır. Kullanıcı dostu özellikler sunan bu ürüne, yorumlarına, değerlendirmelerine ve Gamepower warlord 7.1 fiyat bilgisine ulaşmak için ise Trendyol'u inceleyebilirsiniz.