Gamepower Ranger Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.549,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

Gamepower Ranger Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aptek Teknoloji Satıcı Ünvanı: APTEK TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074051261000017 Vergi Kimlik Numarası: 0740512610
    Bu ürün Aptek Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mac ve Windows uyumluluğu bulunan Gamepower Ranger 7.1 oyuncu kulaklık, farklı platformlarda sorunsuz çalışır.
  • Kafa bandı yastığı özelliğine sahip RGB oyuncu kulaklığı, uzun soluklu oyunlarda bile kafanıza rahatsızlık hissi vermez.
  • Gamepower Ranger siyah 7.1 Surround RGB Gaming kulaklık, stereo ses çıkışı ile oyun deneyiminizi zenginleştirir.
  • 7.1 sanal çevresel ses özelliği sunan kulak üstü kulaklık gaming amaçlı kullanımda oyunun seslerini gerçekçi ve detaylı duymanızı sağlar.
  • Pasif gürültü önleme özelliği sunan Gamepower Ranger siyah 7.1, dışarıdaki seslerin kulaklık içine girmesini engeller.
  • 112 dB hassasiyet ve 32 ohm empedansı bulunan Gamepower Ranger siyah 7.1 Surround RGB kulaklık, yüksek ses kalitesi ve performans sunar.
  • 53 mm dinamik neodimyum sürücüler içeren Gamepower Ranger siyah 7.1 Surround modeli, güçlü ve etkileyici sesler elde etmenizi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

Gamepower Ranger Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık

Oyun kulaklıkları, gamerlar ve oyunseverler için önemli ekipmanlardan biridir. Kaliteli bir kulaklık ile oyuncular, hamlelerini tam zamanında yapma olanağı elde eder ve keyifli bir oyun deneyimi yaşar. Oyun içi sesleri net bir şekilde aktaran gelişmiş ses sistemi ve diğer oyuncularla verimli bir şekilde iletişim kurmayı sağlayan kaliteli mikrofonu ile GamePower Ranger siyah 7.1 RGB gaming kulaklık, oyun tutkunları için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Ürün, sahip olduğu üstün ses kalitesi ve kullanışlı mikrofonunun yanı sıra konforlu yapısı ile dikkat çeker. Siz de uzun süreli kullanıma olanak veren tasarımı, hafifliği ve kaliteli malzeme seçimi ile GamePower Ranger 7.1 RGB oyuncu kulaklığı modelini taktığınızı bile unutarak oyun oynama ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

  • Surround ses sistemi
  • Son teknoloji donanım
  • Limitsiz konfor

GamePower Ranger Kulaklık Tasarım Özellikleri

GamePower Ranger Kulaklık Tasarım Özellikleri

Üstün donanımsal ve yapısal özellikler ile donatılan GamePower Ranger kulaklık, müşterilere eşsiz bir oyun deneyimi yaşatır. 7.1 Surround ses sistemi ve Next Gen 53 mm neodimyum sürücüler, özenle kontrol edilmiş bas tiz seviyesini genişletir ve mükemmel dengeli ses kalitesi sağlar. Bunun yanı sıra kulaklık ile uyumlu hassas mikrofonu, çevre seslerini keserek müşterilerin sesinin karşıya kristal netliğinde iletilmesine olanak verir. Ürünün kablosunda bulunan kontrolcüsü ise kolay kullanılır ve işlevseldir. E-spor uzmanlarının yardımı ile uzun süreli kullanıma uygun şekilde tasarlanan ürün, müşterilerine üst düzey konfor sunar. Ürünün ayarlanabilir sağlam kafa bandı, nefes alabilen desteğe sahiptir. GamePower Ranger siyah 7.1 Surround RGB gaming kulaklık tasarımında bulunan yumuşak pedler ve hafızalı köpük malzemeye sahip yastıklar sayesinde kulaklarınızda rahatsızlık hissetmeden uzun süre kullanabilirsiniz.

GamePower Ranger Siyah 7.1 RGB Gaming Kulaklık Kullananlar

GamePower Ranger Siyah 7.1 RGB Gaming Kulaklık Kullananlar

Güçlü donanımsal özellikleri, sağlam ve dayanıklı yapısı, konforlu kullanımı ve göz alıcı tasarımı ile dikkat çeken GamePower Ranger siyah 7.1 Surround RGB gaming kulaklık, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ve uzun süre güvenle kullanılan bir üründür. Üstün özellikleri ile öne çıkan kulaklık ile oyunseverler tüm kalite ve konfor ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılar. Bunun yanı sıra RGB aydınlatma sistemi ile ürün, müşterilerin öncelikli tercih nedeni haline gelir. GamePower Ranger siyah 7.1 Surround RGB gaming kulaklık kullananlar dinamik ışıklandırma sayesinde sistemlerini uyum içerisinde tutarken aynı zamanda kendilerini görsel bir şölen içinde bulur. Uzun süreli kullanım için optimize edilen GamePower Ranger 7.1 RGB gaming kulaklık ile ideal ve konforlu bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz.

GamePower Ranger 7.1 RGB Gaming Kulaklık Yorumları

GamePower Ranger 7.1 RGB Gaming Kulaklık Yorumları

Nefes alabilen kafa bandı, dengeli ağırlık dağılımı ve kolay ayarlanabilen yapısı ile müşterilerine konforlu ve uzun süreli kullanım olanağı sağlayan GamePower Ranger siyah 7.1 Surround RGB kulaklık, oyun tutkunları için vazgeçilmez tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Rahat kullanımının yanı sıra oyun içi seslerin net bir şekilde duyulmasını sağlayan kaliteli ses sistemi sayesinde ürün, müşterilerine 360° ses algısı yaratır. GamePower Ranger siyah 7.1 Surround RGB gaming kulaklık yorumları incelendiğinde ürünün esnek ve uyumlu yapısı sayesinde mükemmel şekilde çalışan hassas mikrofonu ile öne çıktığı görülür. Siz de ürünün müşterilerine sunduğu ayrıcalıkları deneyimlemek isterseniz Trendyol’da bulunan yorumlara göz atabilir ve ürün puanlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca GamePower Ranger siyah 7.1 Surround RGB gaming kulaklık fiyatları hakkında bilgi alabilir, bütçenize uygun zamanda sipariş verebilirsiniz.