Gamepower Ogre Rgb Rainbow Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye

1.270,61 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gamepower Ogre Rgb Rainbow Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vizyon Bilgisayar Satıcı Ünvanı: MUHSİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1850315252200015 Vergi Kimlik Numarası: 4140478819
    Bu ürün Vizyon Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 104 tuştan oluşan tasarımıyla mekanik klavye her tuşa makro ataması yapmayı sağlar. Tüm tuşlara aynı anda basma özelliğine sahiptir.
  • Türkçe Q tuş düzenini içeren red switch klavyeler kusursuz kullanım konforu sağlar. Bilek destek alanında yumuşak olduğu kadar güçlü, dayanıklı suni deri kaplama bulunur.
  • Gamepower Ogre RGB mekanik kırmızı switch klavye gecikme süresini en aza indiren yenileme hızıyla 125 Hz'den 1000 Hz'e kadar yükselir.
  • RGB mekanik klavye red switch anahtarlara özel olarak renk atamaları yapmayı sağlar. Geniş renk paletiyle dinamik RGB ışıklandırma yazılımı sayesinde kontrolü özgürleştirir.
  • 1.5 metre kablolu oyuncu klavyesi minimal ve estetik tasarımlıdır. Kaymaz yapısını oluşturan sert alüminyum alaşımdan yapılan dış malzemeye sahiptir.
  • Gamepower Ogre RGB kırmızı switch mekanik gaming klavye fiziksel teması en aza indirgeyen algılama hassasiyetiyle çalışır. 50 milyon tuş vuruşuna kadar dayanır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Yok
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
  • Bilek Desteği Var
  • Switch Türü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Gamepower Ogre Rgb Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye

Klavye, bilgisayarın önemli donanımlarından biridir. Bu nedenle pratik ve uzun ömürlü olması gerekir. Gerek bilgisayar oyuncuları gerekse yazılımcılar kullanışlı klavyelere ihtiyaç duyar. Çünkü uzun süren bilgisayar kullanımında bileği yormadan kullanılan klavyelere ihtiyaç vardır. Gamepower Ogre RGB kırmızı switch mekanik gaming klavye, böyle ihtiyaçlar için incelikle tasarlanır. Kullanım kolaylığı sunmak için klavyenin tuşları daha hafif hale getirilir. Klavyenin basma fonksiyonunu yerine getiren switchleri de buna göre ayarlanır. Gamepower kırmızı switch seçeneği ile odanızın görünüşünü değiştirebilir ve ortama farklılık katabilirsiniz. Gamepower RGB mekanik klavye ile yarattığınız bu güzel teknolojik ortam sayesinde kendi tarzınıza uygun bir ışıklandırmaya kavuşabilirsiniz. Her yönüyle beklentilerinizi karşılayan bu ürün ile donanım sorunlarının önüne geçerek rahat bir bilgisayar deneyimine sahip olabilirsiniz.

  • Ergonomik bir tasarım
  • Bilek desteğine sahip yapı
  • Tam mekanik sistem

LED Aydınlatmalı Mekanik Bir Klavye

LED Aydınlatmalı Mekanik Bir Klavye

Gamepower mekanik klavye kırmızı switch aydınlatma seçeneğine sahip bir mekanik klavyedir. LED ya da RGB aydınlatmalı seçeneği ile ürünü kullandığınız ortamı aydınlatabilir ve odanızın havasını değiştirebilirsiniz. Klavyenin sunduğu 18 farklı renk seçeneği sayesinde kendinize uygun LED ışığı belirleyebilirsiniz. Ayrıca ürünün tam mekanik özelliğe sahip olması da dikkate değerdir. Çünkü sunduğu kullanım kolaylığı ile tüm işlerinizi vaktinde tamamlayabilirsiniz. Ogre RGB kırmızı switch mekanik gaming klavye ergonomik tasarımı ile bileklerinizi yormadan çalışmanızı sağlar. Ayrıca oyun esnasında oluşabilecek algılama problemlerinin de önüne geçer. Gamepower Ogre RGB kırmızı gaming klavye, bu özelliği ile size uzun bir kullanım ömrü sunar. Klavye, her yönüyle müşterileri tatmin ettiğinden diğer bilgisayar meraklıları tarafından da tercih edilir. Kendisinden uzak kalmak istemeyeceğiniz bu ürün, beklentilerinizi fazlasıyla karşılamak için özenle tasarlanır.

Bilgisayar Meraklıları İçin İdeal Bir Tasarım

Bilgisayar Meraklıları İçin İdeal Bir Tasarım

Gamepower RGB klavye, bilgisayar ile uzun saatler geçiren kişiler için özel olarak tasarlanır. Özgün tasarımı ve mekaniği sayesinde onu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 1,5 metre uzunluğa sahip bağlantı kablosu ile ilgi gören bu ürünü edinerek rahat bir pozisyonda çalışabilirsiniz. Suni deri bilek desteği ile bileklerinizi yormayan modeli güvenle kullanabilirsiniz. Gamepower RGB mekanik klavye, bilek desteği olmadan da kullanılabilen güzel bir mekaniğe sahiptir. Ayrıca Gamepower RGB, ışıklandırma sistemi ile az ışıklı ortamlarda dahi kullanışlıdır. Tutukluk yapmayan tuşları ile uzun ömürlüdür ve kolay temizlenebilir özelliktedir. Switchlerinin hassas ve dayanıklı mekaniği eşliğinde dokümanlarınızı fazla ses çıkarmadan hazırlayabilirsiniz. Tuşlara saatlerce bassanız bile herhangi bir sorunla karşılaşmadan işlerinizi yapabilirsiniz. Bu özelliğinden ötürü bu güzel ürünü evlerde ve ofislerde değerlendirebilirsiniz.

İndirimli Gamepower Red Switch Klavye Seçeneği

İndirimli Gamepower Red Switch Klavye Seçeneği

Game Power RGB klavye üzerinde 104 tuş bulunur. Ayrıca ürün 50 milyon switch yani basış ömrüne sahiptir. Söz konusu switchler, tuşlara basıldığında dışarıya tok ve güzel bir ses verir. Gamepower red switch klavye üstün özellikleri ile dikkat çeker. Ayrıca güçlü mekanik özelliği ile öne çıkan switchler, pratik ve uzun ömürlü olur. Yaklaşık 1000 HZ raporlama hızı kapasitesine sahiptir. Bu özelliği, ürünün kalitesi ile öne çıkmasını sağlar. Ürün alüminyum yapısı ile oldukça hafif ve kullanışlı olur. Klavye üzerinde F1 tuşundan itibaren multimedya tuşları bulunur. Gamepower Ogre RGB kırmızı switch klavye tüm özellikleriyle sizi tatmin eder ve günlük işlerinizi kolaylaştırır. Gamepower Ogre RGB kırmızı switch mekanik gaming klavye Ogre RGB kırmızı sayesinde günlük raporlama işlerinizi kısa sürede bitirebilirsiniz. İndirimli ürüne ulaşmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.