Gamepower Ogre Raınbow Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi

1.021,87 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gamepower Ogre Raınbow Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vizyon Bilgisayar Satıcı Ünvanı: MUHSİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1850315252200015 Vergi Kimlik Numarası: 4140478819
    Bu ürün Vizyon Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ogre Raınbow Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Gamepower Ogre Rainbow Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi

Gamepower Ogre Rainbow mekanik mavi switch klavye bilgisayar oyunu tutkunları için ideal özelliklere sahip olan bir üründür. Video oyunlarda hızlı olmak önemli bir detaydır. Markanın hızlı cevap veren tuş takımı rakiplerinize karşı başarı elde etmek için geliştirilir. Ayrıca heyecan ve aksiyon dolu oyunları oynarken bir diğer önemli ayrıntı da ses ve ışıklandırmadır. Enerji veren renklerle donatılmış olan tasarımla ortam atmosferi bir anda değişir. Gamepower Ogre RGB mekanik mavi switch klavye modeline sahip olarak renklerin verdiği enerjiyle zevkli bir oyun deneyimi kazanabilirsiniz. Markanın oyunseverler için özel olarak dizayn ettiği Ogre Rainbow, mekanik tuş sesini sevenler için ideal bir modeldir. Gamepower Ogre klavye ergonomik tasarımıyla uzun süren oyunlar için uygundur. Saatlerce sevdiğiniz aktiviteyle vakit geçirebilmeniz için ürünün alt kısmında destek bulunur.

  • Her tuş sırasında renklendirme
  • Outemu mavi anahtarlı
  • Bilek desteği

Gamepower Ogre Rainbow Mavi Oyuncu Klavyesi Özellikleri

Gamepower Ogre Rainbow Mavi Oyuncu Klavyesi Özellikleri

Gamepower Ogre Rainbow mekanik gaming klavye bilgisayarda oynanabilen aktiviteleri daha eğlenceli kılmak için ışıklandırma sistemine sahiptir. Bu sistemin 20 farklı modu bulunur ve bunlar arasından dilediğiniz efekti seçebilirsiniz. Suni deri materyalden üretilmiş olan bilek desteğinin yumuşaklığı size rahatlık sağlar. Opsiyonel kullanım avantajı sunan tasarımdan dilerseniz bilek desteğini ayırabilirsiniz. Gamepower Ogre mavi switch teknolojisiyle dizayn edilmiş olan bir donanım birimidir. Bu teknoloji sayesinde tuşların vuruşlarınıza karşılık çıkardığı sesi net bir şekilde duyabilirsiniz. Kablolu bağlantısı bulunan ürünün kablo uzunluğu 1.7 metredir. Bu ölçü oyun sırasında keyboard pozisyonunu dilediğiniz gibi ayarlama olanağı tanır. Gamepower Ogre mekanik RGB oyuncu klavyesi dayanıklılığı uzun süren tasarımıyla sevdiğiniz oyunları birçok kez oynamanıza imkan tanır. İnce formunun verdiği konfor oyuncuların saatlerce devam eden performansı için bir artıdır.

Gamepower Ogre Rainbow Mavi Switch Oyuncu Klavyesi İnceleme

Gamepower Ogre Rainbow Mavi Switch Oyuncu Klavyesi İnceleme

Gamepower Ogre inceleme yaparken ilk dikkat çeken nokta dış kasa dizaynıdır. Alüminyum yüzeye sahip olan model için kullanılan bir diğer materyal de ABS’dir. Gamepower Ogre mekanik RGB modelinin ışıklandırması da dikkat çekicidir. Aktivite sırasında konsantrasyonunuz üzerinde olumlu etki bırakır. Gamepower Ogre Rainbow mavi switch mekanik oyuncu klavyesi oyun masasında özgürce hareket etmeniz için uzun kablosuyla sizi destekler. Bu sayede monitörden uzaklaşıp yaklaşabilmeniz için yeterli esnekliğe sahip olabilirsiniz. Multimedya tuşları bulunan donanımla oyun haricinde de konforu yakalayabilirsiniz. Bilgisayarı keyboard ile kontrol etmek için ideal olan bu tuşlar haricinde FN ve F tuşları da vardır. Türkçe Q klavye tasarımıyla alışık olduğunuz şekilde donanımı kullanabilirsiniz. Her bir ayrıntısıyla bilgisayar oyunu tutkunlarını cezbeden tasarımı satın alarak siz de oyunlarınıza hız kazandırabilirsiniz.

Gamepower Ogre Rainbow Mekanik Oyuncu Klavyesi Trendyol’da

Gamepower Ogre Rainbow Mekanik Oyuncu Klavyesi Trendyol’da

Zamanının büyük çoğunluğunu PC başında geçirenler için donanımlar önemlidir. Bilek desteği bulunan Ogre Rainbow Gaming Keyboard, aktivitenize saatlerce devam edebilmeniz için idealdir. Ayrıca “Anti-Ghosting” özelliği sayesinde herhangi bir yavaşlık göstermez. Model vücut konforunuzu destekler, yorgunluk hissetmeden işleme devam edebilirsiniz. Gamepower Ogre rainbow oyuncu klavyesi yorum bölümünden ergonomisi ile dikkat çeken tasarımın detayları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bunlar dışında Gamepower Ogre fiyat açısından da bütçe dostu olmasıyla ilgiyi üzerine toplar. Hızlı hareket etmenize yardımcı olan tuş ve kasa tasarımı aynı zamanda dinamik hareketlere karşı da oldukça dirençli bir yapıya sahiptir. Gamepower Ogre Rainbow mavi switch mekanik oyuncu klavyesi fiyat seçeneği, kavisli tuş formu açısından ve nümerik tuş takımı gibi işlevsel tuşları içermesi gibi kriterler göz önünde tutularak belirlenir. Markanın tasarımına, uygun fiyatlarla sahip olarak oyunları daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.