7
Oyuncu Kulaklıkları kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Gamepower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah

982,15 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gamepower Medusa 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAZAN BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: KAZAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541125585200001 Vergi Kimlik Numarası: 5411255852
    Bu ürün KAZAN BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Surround ses teknolojili 7.1 oyuncu kulaklık 500 mm Neodimyum ses sürücüsüne sahiptir. Profesyonel oyuncular için doğru ve net ses sağlar.
  • Ergonomik dizayn edilen kulak üstü kulaklık gaming, ayarlanabilir kafa içerir. Hafif olmasıyla uzun süre kullanımda bile rahatsızlık vermez.
  • Kulak üstü tam boy Gamepower Medusa siyah 7.1 Pro oyuncu kulaklığı USB bağlantılıdır. PS, PC, laptop ve akıllı telefonlara uyum sağlar.
  • Gürültü önleyici özelliğe sahip Gamepower Medusa siyah rengi ile oldukça şık durur. LED efektli yapısıyla profesyonel için eşsiz bir oyun deneyimi sunar.
  • Gamepower Medusa 7.1 Pro
  • anında sessize alma ve anlık ses kontrolü özelliğine sahiptir. Kumandası sayesinde ise sesli komutlara erişimi çok kolaydır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

Gamepower Medusa Siyah 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı

Gamepower Medusa siyah 7.1 pro oyuncu kulaklığı net, zengin ve gerçekçi ses sağlamak için oyunlar için özel olarak tasarlanmıştır. Ek özelliklere gelince, her oyun, oyun stiline bağlı olarak farklı ses özellikleri gerektirir. Kullanıcılarına oyun esnasında destek olan bu ürün çok yönlü ve eşsiz bir ses deneyimi sunar. Örneğin, Fortnite gibi oyunlarda, bir oyuncunun hem bireysel hem de takım olarak başarısı için doğru sesli ipuçları çok önemlidir. Bu nedenle surround sesleri destekleyen Gamepower Medusa rainbow USB 7.1 profesyonel gaming oyuncu kulaklığı profesyonel oyuncular arasında yaygın bir tercihtir. Ses teknolojisinin yanı sıra titreşimli oyun kulaklıkları gibi sesin türüne bağlı olarak titreşim yetenekleriyle oyun deneyiminizi zenginleştiren özellikler de bulunmaktadır. Bu sayede oyun deneyiminizi daha ilgi çekici ve kompakt bir tasarıma sahip medusa siyah 7.1 pro oyuncu kulaklığı ile zenginleştirebilirsiniz.

  • Dış Gürültüleri Engelleme
  • Üstün Performans
  • Tasarım Harikası

Gamepower Medusa Siyah 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Kullanımı

Gamepower Medusa Siyah 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Kullanımı

Özellikle renkli oyun dünyasından etkilenen Medusa rainbow USB 7.1 profesyonel gaming oyuncu kulaklığı, siyah bir renk ile donatılmıştır. Bu açıdan bu kulaklık modelinde, siyah boya esas alınarak yapılan küçük renk detayları dışında oldukça sade bir tasarıma sahiptir. Özellikle bu sade tasarım, Gamepower Medusa siyah 7.1 pro oyuncu kulaklığı özellikleri arasında bulunur. Bu küçük detaylar bile tasarım detaylarına engel olmayacak şekilde ayarlanmıştır. Bu kulaklık tasarımında kulaklığın farklı yerlerinde bulunan doku farklılıkları dışında renk farkı yoktur. Bu şekilde herkesin zevkine göre tasarlanmış bir oyun kulaklığı bulmak çok kolaydır. Ayrıca Gamepower Medusa siyah 7.1 pro oyuncu kulaklığı medusa 7.1 ürünü sade tasarımı ve rahat kullanımı ile size eşsiz bir oyun deneyim sunar.

Gamepower Medusa Siyah 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Rahatlığı

Gamepower Medusa Siyah 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Rahatlığı

Oyuncu kulaklıklarının uzun süreli kullanımdan sonra bile çıkmadığı iyi bilinmektedir. Bu durum ciddi sorunlara neden olmaktadır. Özellikle uzun süre kulak ve kafa ile temas eden kulak yastıkları vücut ısısını geriye doğru yansıtır ve bu bölgede tutar. Isınma sonucu kulaklarda ve saçlarda lokal terleme görülür. Özellikle birçok baş üstü kulaklık modelinde yaygın olan bu sorun, oyuncu kulaklıklarında da önlenmiş olur. Ayrıca terleme, yüksek yalıtımlı ve tam oturan kulaklıklarda daha sık görülür. Bu nedenle, Gamepower oyun kulakları tasarlanırken ve üretilirken bu yaygın kullanıcı şikayetleri dikkate alınır. Terleme sorunu oyunu daha az ilgi çekici hale getiren bir durumdur, bu nedenle sese izin veren ancak ısıya izin vermeyen yalıtım kullanılır. Bu açıdan Gamepower Medusa 7.1 pro oyuncu kulaklığı güvenle ve rahatlıkla kullanılabilir.

Gamepower Medusa Siyah 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Yorumları

Gamepower Medusa Siyah 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı Fiyatları

Gerçekçi ve sürükleyici bir ses deneyimi gibi Medusa siyah 7.1 Pro oyuncu kulaklığı özellikleri, bunu oyun kulaklıkları için ideal hale getirir. Çoğu müzik tutkununun kulaklığında mikrofon ve mikrofon jakı yoktur. Bu kapsamda ekstra bir mikrofon almanıza gerek kalmaz. Bu aşamada ise Gamepower Medusa siyah 7.1 pro oyuncu kulaklığı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek bu ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Oyuncu kulaklığı olarak ifade edilen bu ürünler, çıkartılabilir mikrofon yapısı bulunmaktadır. Aynı zamanda ürün detaylarında dış gürültüleri engelleme, dokunsal kulak üstü düğme yapısı ile sanal surround ses sistemi de bulunmaktadır. Bu sayede ürün rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürünü Trendyol'dan hızlı ve kolaylıkla satın alabilirsiniz. Böylelikle ürün ile ilgili detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz.