2
Oyuncu Kulaklıkları kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Gamepower Jin Siyah 7.1 Kulaküstü Kulaklık

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
9 saat 30 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.289 TL
22 saat 30 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL

Ürün Bilgileri

Gamepower Jin Siyah 7.1 Kulaküstü Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALBEDO BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: ALBEDO BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0050134759900001 Vergi Kimlik Numarası: 0501347599
    Bu ürün ALBEDO BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mac ve Windows ile uyumlu kablolu oyuncu kulaklığı örgü kabloludur.
  • 220 cm kablo uzunluğu bulunan siyah kulaküstü kulaklık USB Type-A konnektör tipine sahiptir.
  • Aydınlatmalı kulak üstü kulaklık gaming LED aydınlatma tipinde çalışır.
  • Gamepower JIN siyah 7.1 kulaküstü kulaklık JIN mikrofonu çağrı gürültü engelleme özelliğine sahiptir.
  • Kumanda işlevi mikrofon kontrolü ve ses kontrolü olan Gamepower JIN siyah 7.1 modelinin mikrofonu LED ışıklandırmalıdır.
  • Stereo ses çıkışı bulunan Gamepower JIN siyah 7.1 kulaküstü kulaklık sanal çevresel ses özelliğine sahiptir.
  • Pasif gürültü önleme özelliği olan JIN Gamepower kulaklığında 112 dB hassasiyet bulunur.
  • Maksimum gücü 30 mW olan Gamepower JIN siyah modeli sürücü çapı 50 milimetredir. Kulaklık dinamik sürücülü ve neodimyum sürücülüdür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 0-2 m
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • RGB Aydınlatma Var
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

Gamepower Jin Siyah 7.1 JIN Kulaküstü Kulaklık

Gamepower Jin RGB 7.1 surround gaming kulaklık oyunda düşmanın yönünü bilmek ve yaptığı şeyleri daha iyi anlamak için onu keskin bir şekilde duyabilmenizi sağlar. Özellikle rekabetçi oyun sevenlere ihtiyaç duydukları kalitede ses deneyimi yaşatır. Gamepower kulaklıklar oyuncular için özel olarak tasarlanır. Oldukça sağlam materyaller kullanılarak üretilen Gamepower Jin 7.1 kulaklık sayesinde oyunlarda daha önce hiç duyamadığınız sesleri bile duyabilirsiniz. Gaming kulaklığı bilgisayarınıza taktıktan sonra kısa bir süre içerisinde yazılım yüklemesi yapılır. Kulaklığın sahip olduğu yazılım sayesinde ürün oldukça verimli çalışır ve cihazın tüm özelliklerini rahatlıkla kullanmanıza olanak sağlar. Ürünün bazı özellikleri şu şekildedir:

  • Bağlantı türü: Kablolu
  • Kablo uzunluğu: 2.2 metre
  • Bağlantı tipi: USB

Gamepower Jin Siyah 7.1 Kulaküstü Kulaklığın Özellikleri

Gamepower Jin Siyah 7.1 Kulaküstü Kulaklığın Özellikleri

Gamepower Jin siyah 7.1 kulaküstü oyuncu kulaklığı birçok özelliğe sahip, fonksiyonel bir üründür. Gamepower Jin siyah 7.1 kulaküstü kulaklık oyundaki sesleri size oldukça başarılı bir şekilde iletir. Bu özellik kulaklığın 7.1 surround fonksiyonu sayesinde gerçekleşir. 7.1 surround ses kalitesi kullanıcıya sesi tam olarak geldiği yönden iletir. Örneğin oyun sırasında düşman arkanızda ise, sesi bu yönten işitirsiniz. Böylece düşmanın bulunduğu yeri hemen bulmanız mümkün olur ve avantaj kazanırsınız. Bu durum özellikle rekabetçi oyunlarda oldukça önemlidir. Kulaklığın sahip olduğu bir diğer özellik ise RGB ışıklandırmalardır. Kulaklığın yan kısımlarında bulunan ışıklandırmaları dilerseniz ürünün kumandası üzerinden kontrol edebilirsiniz. RGB renklerini değiştirebilir ya da ışıklandırma animasyonu belirleyebilirsiniz. Ürünün kumandası üzerindeki LED ışıklı tuşu kullanarak kulaklığın mikrofonunu açmanız veya kapatmanız mümkündür.

Gamepower Jin Siyah 7.1 Kulaküstü Kulaklığı Kimler Alır?

Gamepower Jin Siyah 7.1 Kulaküstü Kulaklığı Kimler Alır?

Gamepower Jin siyah 7.1 kulaküstü kulaklık geniş bir kitleye hitap eder. Ürün özel olarak gaming ekipmanı olacak, oyuncuların beklentilerine hitap edecek şekilde tasarlanır. Fakat gaming ekipmanları kendine has bir stili sahip olduğu için, bu ürün oyuncu olmayan kişiler tarafından da tercih edilebilir. Gamepower Jin siyah 7.1 kulaküstü kulaklığın ses kalitesi yalnızca oyunlarla sınırlı değildir. Dizi, film ve müzik tutkunları için de bu ürün oldukça uygun bir seçimdir. Cihazın üstün kaliteli sesi sayesinde izlediğiniz video ya da dinlediğiniz müzik çok daha etkileyici bir hâl alır. Gamepower Jin siyah 7.1 kulaküstü kulaklık yalnızca bilgisayar kullanımı ile kısıtlı bir ürün değildir. Gamepower kulaklığı PlayStation 4 ve Playstation 5 ürünlerinde de kullanabilirsiniz.

Gamepower Jin Siyah 7.1 Kulaküstü Kulaklık Ergonomik mi?

Gamepower Jin Siyah 7.1 Kulaküstü Kulaklık Ergonomik mi?

Gamepower Jin siyah 7.1 kulaküstü kulaklık oldukça ergonomik yapıdadır. Kulaklığın sahip olduğu kafa bandı rahat bir kumaştan üretilir. Buna ek olarak hafif kafa bandı ayarlanabilir olarak tasarlanır. Böylece kulaklık uzun saatler boyunca kullanımda size rahatsızlık vermez. Ürün ile uzun süre oyun oynayabilir ya da film izleyebilirsiniz. Kulaklığın rahat bir yapıya sahip olmasını sağlayan bir diğer özellik ise peluş pedleridir. Kulaklık pedleri peluş dolgulu ve kapalı tasarımlıdır. Böylece kulaklarınızı sararken sizi terletmez. Pedler oldukça yumuşaktır; bu sayede kulaküstü kulaklık canınızı acıtmaz. Ürünün mikrofonunu ve ışıklandırmasını kontrol edebildiğiniz kumandanın şekli de kolay kullanılacak şekilde tasarlanır. Dilerseniz Gamepower Jin siyah 7.1 kulaküstü kulaklık yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Böylece ürünü daha önce satın alıp kullanan kişilerin tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Oyun ve müzik dinleme gibi aktivitelerinizi üst seviyeye taşıyacak bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.