Gamepower Gp700 Rgb 700x300x4mm Gaming Mousepad

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
575,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,86 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
829,55 TL

Ürün Bilgileri

Gamepower Gp700 Rgb 700x300x4mm Gaming Mousepad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAZAN BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: KAZAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541125585200001 Vergi Kimlik Numarası: 5411255852
    Bu ürün KAZAN BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gp700 Rgb 700x300x4mm Gaming Mousepad

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

Gamepower Gp700 Rgb Gaming Mousepad 700x300x4mm

Bilgisayar donanımları arasında küçük ama önemli bir yeri olan mousepad, fare aracının sorunsuz kullanımı için altına konan ve zeminden kaynaklanan farklılıklarından ötürü farenin çalışmasını engelleyecek sorunların azaltılmasını sağlayan plastik dolgulu bir üründür. Bu ürünler, deriden silikona kadar çok çeşitli dolgu malzemeleriyle üretilir. Genellikle kare veya kullanımı kısıtlamayacak şekilde daire olarak tasarlanır. Kullanım amaçlarına göre tasarımlarda değişiklikler gösterebilir. Masabaşı çalışanlar için bilek destekli ve normal modeller, oyuncular için dikdörtgen ve RGB destekli modeller bulunur. RGB modeller, renkli LED ışıklar sayesinde kendini oyunun moduna göre ayarlayan kişiler için motive edici özelliğe sahiptir. Gamepower GP700 ergonomik tasarımı ve animasyon çeşitleriyle ilgi çekicidir. Geniş renk yelpazesi ve kolay kurulumu sayesinde vazgeçilmez aksesuarınız olabilir.

  • Farklı çeşitlerde RGB animasyonlar
  • Suya dayanıklılık
  • Tek tuşla kontrol

Kullanışlı Özellikleriyle Gamepower GP700 RGB Mousepad

Kullanışlı Özellikleriyle Gamepower GP700 RGB Mousepad

Oyun tutkunu olan insanlar için ortam ışığının kullanımı çok önemlidir. İçerik türüne ve aksiyonun ambiyansına göre ayarlayabildiğiniz bir RGB mousepad ile keyfinize keyif katabilir, kendinizi oyun içindeki karakterin yerinde hissederek oynayabilirsiniz. Gamepower GP700 RGB 700x300x4mm Gaming mousepad, içerdiği 14 farklı RGB animasyonu ve geniş renk yelpazesi ile size oldukça fazla sayıda ortam sağlar. Tercihinize göre çok oyunculu aksiyon oyununda mouse hareketlerinizi rahat görebilmeniz için beyaz ışığı tercih edebilirsiniz. Rahatlatıcı bir renk olan maviyi seçerek strateji oyunlarında seri ve akıcı düşünmeyi sağlayabilirsiniz. Bilgisayarınıza bir sonraki kullanımınız için RGB ışığının parlaklığını ve modunu kaydedebilirsiniz. Tek tuşla dokunma fonksiyonu ile modlar ve renkler arası hızlı geçiş yapabilirsiniz. Suya dayanıklı olan bu ürünü, masaya dökülen sıvılar nedeniyle arıza meydana gelmeyeceği için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Performansınızı Artıran Gamepower RGB Mouse Pad Avantajları

Performansınızı Artıran Gamepower RGB Mouse Pad Avantajları

Oyun sırasında hızlı tepki ve seri hamle yapabilmek için farenin sorunsuz şekilde çalışması gerekir. Sorunsuz çalışma için önemli olan faktörlerden biri de zemin koşullarıdır. Yeterli kayganlığı sunan Gamepower GP700 RGB ürünü, kalınlığı ile zemin farklılıklarından kaynaklanan problemleri önler. Bu kullanışlı ürün sayesinde oyun odanızdaki RGB ihtiyacını karşılayabilir ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. LED ışıklar ürünün her tarafına eşit bir şekilde yayılarak masa üzerinde hoş bir görünüm ortaya getirir. Ürün hem hareketli hem de sabit ışık seçenekleri sunar. Oyuncular için üretilen kaydırmaz kumaş sayesinde yüksek performans gösterebilirsiniz. Gamepower GP700 mousepad, farenin imleç hassasiyetine uyum sağlayan kaliteli kumaşı ve dolgu malzemesi ile sağlığa zararsızdır. Ürünün 4 mm kalınlığı zeminde meydana gelen düzensizliklerin önüne geçerek rahat bir hareket alanı sağlar. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Gamepower RGB mousepad kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Gamepower RGB Mouse Pad Fiyatları

Bütçenize Uygun Gamepower RGB Mouse Pad Fiyatları

Gamepower GP700 RGB 700x300x4mm Gaming mousepad fiyatı ürünün size sunmuş olduğu özellikler doğrultusunda belirlenir. LED ışıklı RGB özelliği olan Gamepower mousepad, uzun ömürlü lambaları, yüksek calvin değerindeki canlı renkleri ve kişiselleştirilebilir animasyonlarıyla fark yaratır. Değişken modlarla dilerseniz müzik ritmine uygun bir görüntü alabilir, dilerseniz sabit bir renk ile yoğun konsantrasyon sağlayabilirsiniz. Müzikle mousepad arasında oluşan eşzamanlı aksiyon görüntüsü, oyun ya da çalışma zamanlarında sizlere keyif verir. Ürünü klavye ve mouse altına konumlandırdığınız takdirde iki donanımı da rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Gamepower GP700 RGB Gaming mousepad temizliği ise çok pratiktir. Nemli bez ile yumuşak hareketler yaparak ürüne zarar vermeden temizliği sağlayabilirsiniz. Gelişmiş teknolojisi, ergonomik tasarımı ve kolay kullanımı ile oyuncu ekipmanlarınızın vazgeçilmez bir parçası olacak bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.