Gameforge Metin2 180 Ejder Parası

47,83 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
48,95 TL

Ürün Bilgileri

Gameforge Metin2 180 Ejder Parası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ForsGame Satıcı Ünvanı: KADİR ŞİRİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140568253
    Bu ürün ForsGame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Dijital Ürün
  • Ürün anahtarları ve satınalma detayı SMS & E-mail ile gönderilecektir.
  • Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.
  • Ürünler kargo veya posta ile gönderilmez.
  • Dijital kart ürünlerinde, platform oyunu ve oyun içi kod satışlarında, Türk Ticaret Kanunu ilgili maddesi uyarınca, ürün iadesi yoktur.
  • Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra sms ve e-posta ile iletilmektedir.
  • Oyun kod, oyun içi kod ve kart kodlarını kullanabilmek için 3. firmalara üye ve login olmanız (Steam, Origin, LOL, Xbox vs.), ürün anahtarını girerek oyunları/hizmetleri uyumlu cihazınıza indirmeniz gerekir.
  • Kullanmış olduğunuz bilgisayar/telefon/tablet özelliklerine göre oyun performanslarında değişiklikler yaşanabilir.
  • Ürün isminde yazan DLC ibaresi eklenti paketini ifade eder. Ürün isminde MAC ibaresi ise Apple bilgisayar ile uyumlu olduğunu ifade eder.
Geri Bildirim Ver

Gameforge Metin2 180 Ejder Parası

Bir dönemin efsane oyunlarından biri olan ve 3 büyük imparatorluğunun destansı savaşını anlatan Metin2 çok oyunculu bir yapıya olup hala popülerliğini korur. Burada amaç savaşarak sürekli kendini geliştirmektir. Her oyuncu kendine bir karakter ve bunu yaparken de aynı zamanda bir sınıf seçer. Ejder parası, Metin2 oyununda kullanılan ve ona özel olan bir para birimidir. Gameforge Metin2 180 ejder parası size oyun içerisinde birçok avantaj sağlar. Bunlardan bir tanesi mağaza içerisinde yer alan envanterleri satın alabilmenize yardımcı olmasıdır. Aynı zamanda bu paraları oyun içi olan markette de dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Bunun yanında oyun içerisinde size verilen ve gerçekleştirilmesi istenen görevleri kolaylaştırmak için de bu paraları kullanabilirsiniz.

  • Mağaza içi alışveriş olanağı
  • Görev kolaylaştırma özelliği
  • Kazanç elde etme imkanı

Gameforge Metin2 180 Ejder Parası Kullanım Alanı

Gameforge Metin2 180 Ejder Parası Kullanım Alanı

Oyunun temel amacı olan karakter oluşturulduktan sonra her karakter için sınırlı sayıda bulunan ejderha parası kuponu satın alabilirsiniz. Bu satın alma işlemini gerçekleştirebilmek için ejder paranızın yeterli miktarda olması önemlidir. Eğer hesabınızda yeteri miktarda ejderha parası yani EP bulunmuyorsa, oluşturmuş olduğunuz karakteriniz için rahatlıkla yükleme yapabilirsiniz. Yapmış olduğunuz yükleme sonrasında almış olduğunuz EP kuponlarını, onların ticaretini yaparak satışa sunabilirsiniz. Metin2 ejder parası sayesinde oyunun içerisindeki nesne marketten item satın alabilirsiniz. Hesabınıza ne kadar çok EP yükler ve harcarsanız buna denk olarak kazancınız da aynı oranda artış gösterir. Oyunun içerisinde bulunan ejderha markası, ejderha parası harcanarak elde edilir. Yani EM, harcanılan EP doğrultusunda otomatik olarak gelir. Aynı zamanda satın alacağınız ejder parası ile tecrübe yüzüğüne sahip olabilir, düşmanlarınızı yenebilir ve deneyim kazanımınızı arttırabilirsiniz.

Gameforge Metin2 180 Ejder Parası Avantajları

Gameforge Metin2 180 Ejder Parası Avantajları

Ejderha paraları ile elde ettiğiniz Ejderha markaları ile ticareti olan itemlerden satın alabilir ve onları pazarda satabilirsiniz. Bu sayede rahat bir şekilde kazanç elde edebilirsiniz. EP satın alarak aslında bir gelir elde etmenin yanında Yang’a da sahip olursunuz. Yang, Metin2 oyunu için çok önemli ve özel bir para olma niteliğini taşır. Burada eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda gücünüzü de arttıracak item ve materyalleri almanızı sağlar. EP’ler verilen görevleri çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirmenize de yardımcı olur. Bir ürün hakkında bilgi sahibi olmak için veya almaya karar verirken önemli olan o ürün hakkında yapılan yorumlardır. Siz de Gameforge Metin2 180 ejder parası yorumları bölümüne bakarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olup satın alma kararınızı da ona göre verebilirsiniz.

Gameforge Metin2 180 Ejder Parası Fiyatı

Gameforge Metin2 180 Ejder Parası Fiyatı

Gameforge Metin2 180 ejder parası fiyatı ürünün, müşteriye vadettiği özellikleri değerlendirilerek belirlenir. Ürün dijital kullanıma uygun olup isminde yazan DLC ibaresi ile eklenti paketinin olduğunu ifade eder. Kullanıyor olduğunuz bilgisayar, telefon ve tablet gibi teknolojik aletlerin modellerine göre oyun performansında ve yaşanan deneyimde farklılıklar gösterebilir. Ürün anahtarları ve satın alma detayı SMS ve e-mail yolu ile gönderilir. Ayrıca, oyun kod, oyun içi kod ve verilen kart kodlarını kullanabilmek için oyunlar, hizmetler uyumlu olan cihaza indirilir. Satın aldığınız ejderha parası kazanç elde etmenizde yardımcı olurken aynı zamanda ejderha parası ile satın almış olduğunuz ejderha markaları sayesinde oyunun içindeki nesne marketten itemler satın alabilir ve rahat bir şekilde gelirinizi büyütebilirsiniz. Siz de ejder parasını, Trendyol güvencesi ile hızlı bir şekilde ve uygun fiyata satın alabilirsiniz.