Gamebooster G918 Fire Storm Rgb Mavi Switch Mekanik Gaming Klavye

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.676,84 TL

Ürün Bilgileri

Gamebooster G918 Fire Storm Rgb Mavi Switch Mekanik Gaming Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEWLİFEGOLDPLUS Satıcı Ünvanı: AHMET KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ağrı Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4870541110
    Bu ürün NEWLİFEGOLDPLUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GAMEBOOSTER FIRE STORM REAL RGB MEKANİK OYUN KLAVYESİGameBooster FIRE STORM G918 serisi full mekanik oyun klavyesi , alüminyum üst yüzey tasarımı, büyük enter tuşu , büyük karekterlerden oluşan tuş tasarımı, görkemli 16.8M rgb aydınlatması ve aydınlatma modları ile göz kamaştıran görünüme sahiptir. Hızlı tepki veren mekanik blue switch tuş takımı, full anti-ghosting özellikleri ile mükemmel oyun performansı sunar ve düşmanlarınızı yenmede sizi her zaman güçlü kılar.MAVİ MEKANİK TUŞLARMavi mekanik tuşlar, müthiş mekanik hissi ve hızlı tepkisi ile rakipsiz performans sunar. Mükemmel mekanik hassasiyeti ve hızlı tepkime süresi ile asla başından kalkamayacağınız oyun deneyimlerine hazır olun.OLAĞANÜSTÜ RAINBOW GERÇEK RGB AYDINLATMAGameBooster Fire Storm gerçek rgb arka aydınlatması, rgb alt tabanı ve birçok rgb efektleri ile muhteşem aydınlatma sunar.RAKİPLERİNİZİ ELEYİN%100 anti-ghosting özelliği tüm tuşlara bassanız bile, tüm karakterlerinizin veya komutlarınızın işlenmesini sağlar ve klavye hataları olmadan olağanüstü oyun performansı ve hız sunar.Zaferlere erişmede en büyük yardımcınız olacaktır.HERŞEYİYLE ŞIK TASARIMGameBooster mekanik oyun klavyesi, büyük karekterli tuş takımı, büyük enter tuşu alüminyum üst yüzeyi tasarımı ile göz kamaştıran görünüme sahiptir.Model NoGB-G918B-BLÜrün AçıklamasıGameBooster G918 Fire Storm RGB Aydınlatmalı Mavi Sw. Mekanik Siyah Oyun KlavyesiTipGaming KlavyeTuş DizilimiUS + TürkçeTuş Sayısı108 tuşTuş TipiMekanik (Blue Switch)Boyut 44.2x14.4x3.6cmRenkSiyahAydınlatma RGB RainbowAnti-ghosting %100 Anti-ghostingBağlantıUSBUyumlulukWin7/Win8/Win 10Ağırlık856g±15gGaranti2 yılAydınlatma:Rainbow RGBKlavye Tipi:Mekanik

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Sarı
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
Geri Bildirim Ver

Gamebooster G918 Fire Storm Rgb Mavi Switch Mekanik Gaming Klavye

Gamebooster G918 Fire Storm modeli bilgisayar oyunları için özel olarak geliştirilen bir donanımdır. Türkçe tuş dizilimine sahip olması sebebiyle kullanımı kolay olan bir üründür. Ayrıca tuşların dizaynı büyük karakterli olduğundan dolayı oyun sırasında tuşları hemen kavramanıza yardımcı olur. Gamebooster mekanik klavye grubunda yer alır, bu formu sayesinde tepki hızı daha yüksek olur. Tepkime süresinin düşük olması için her bir tuşun bağımsız mekanik anahtarı bulunur. Oyuncular için önemli olan mekanik yapı uzun ömürlü olmasıyla bilinir. Oyun sırasında aranan fonksiyonlardan biri de renkli aydınlatmadır. Birçok aydınlatma efekti bulunan tasarımın üst yüzeyinde alüminyum kullanılır. “Outemu Blue Switch” teknolojisi kullanılan model ayırt edici bir tıklama sesi sağlar. Bu da vuruş hissini artırdığı için etkinliği yükseltir.

  • Full mekanik
  • Büyük tuş karakterleri
  • Çeşitli aydınlatma modları

Gamebooster G918 Fire Storm Gaming Klavye Özellikleri

Gamebooster G918 Fire Storm Gaming Klavye Özellikleri

Gamebooster G918 Fire Storm RGB ışıklandırması bulunan bir tasarımdır. Alt tabanında, tuşların arkasında RGB ışıklandırma sistemi bulunan modelin bu sistemin sağladığı çeşitli efektleri de vardır. Bu sistem içinde yer alan renkler kırmızı, yeşil ve mavidir. Ayrıca “Anti-Ghosting” fonksiyonuna da sahip olan oyun donanımı böylece oyunun kesintisiz olmasını sağlar. Bilgisayar oyunlarında bazen farklı tuşlara aynı anda basmak gerekir. Normal keyboard böyle durumlarda bazı tuşların çalışmasını önleyebilir. Anti-Ghosting bundan dolayı önemli bir ayrıntıdır. Ayrıca bu özellik sayesinde iki kişilik oyunlarda diğer oyuncu arkadaşlarınızla da bu donanımı paylaşabilirsiniz. Gamebooster RGB klavye modelinin üzerinde hem sayılar bölümü, hem de fonksiyon tuşları da vardır. Kablolu bağlanma sistemine sahip olan tasarımın alt kısmında yükseltici aparatları da bulunur. Böylece kullanım sırasında arzu ettiğiniz konuma getirerek oyun oynayabilirsiniz.

Gamebooster G918 Fire Storm RGB Klavye ile Zevkli Oyunlar

Gamebooster G918 Fire Storm RGB Klavye ile Zevkli Oyunlar

Gamebooster G918 klavye multimedya tuşlarına sahip olan bir oyun donanımıdır. Böylece normal zamanlarda bilgisayar kullanırken de bu işlevsel özelliklerden yararlanabilirsiniz. Farklı bilgisayar markalarıyla uyumlu olan tasarımla oyun oynamanın dışında çeşitli işlemleri de yapabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde bastığınız komutu hemen algılar, bu sayede zaman kaybını önler. Gamebooster G918 Fire Storm RGB mavi switch mekanik gaming klavye sürekli bilgisayar başında bulunanlar için oldukça kullanışlıdır. Mekanik tuşlar sayesinde yazı yazarken bile tuşların sağladığı kalite farkını hissedebilirsiniz. Ayrıca sahip olduğu ışıklandırma sistemi etkileyici bir ambiyans oluşturur. 16.8M RGB aydınlatması ve bu aydınlatmanın modları oyuncular için olumlu bir etkiye sahiptir. Tuşların hızlı tepkisi de bu etkiyi ikiye katlayan bir detaydır. Oyunculara özel teknolojilerle donatılmış olan tasarımla hem günlük işlerinizi yürütebilir, hem de oyunlarınızı zevkli bir şekilde oynayabilirsiniz.

Gamebooster Fire Storm Mekanik Gaming Klavye Trendyol’da

Gamebooster Fire Storm Mekanik Gaming Klavye Trendyol’da

Bilgisayar oyunlarının vazgeçilmezi olan G918 modelinin tuş hassasiyeti kadar tuşlarının dizaynı da dikkat çeker. Tuşlarının dizilimi ve aralarındaki mesafe kullanımı konforlu yapan etmenlerdir. Ayrıca kavisli yapıları da parmak uçlarının kavraması için oldukça idealdir. Oyun deneyimini zevkli kılan Gamebooster G918 Fire Storm RGB mavi switch mekanik gaming klavye fiyatları da bütçe dostu bir seviyededir. Performans bazlı çalışma prensibi ve dış yüzey dizaynı defalarca kullanıma adapte edilen modele sahip olmak açısından fayda sağlar. Ürünün performansı hakkındaki görüşleri Gamebooster G918 Fire Storm RGB mavi switch mekanik gaming klavye yorumları bölümünden inceleyebilirsiniz. Alüminyum dış yüzeyi, mekanik tuş sistemiyle dikkatleri toplayan modelle sevdiğiniz oyunlarda keyfi yakalayabilirsiniz. Dinamik dizaynını destekleyen ışıklandırması da motivasyon kaynağınız olur. Heyecanlı oyun deneyimleri için markanın geliştirdiği bu başarılı modeli satın alabilirsiniz.