1
Mouse Pad kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah

100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game-X Satıcı Ünvanı: SEYİT BAÇIL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1290430199
    Bu ürün Game-X tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gaming mouse pad, oyunlar için kullanılmaya uygun olarak tasarlanmıştır. Geniş yüzeyi sayesinde hareket özgürlüğünü maksimuma çıkarır.
  • Siyah mouse pad, şık bir görünüm sunar.
  • Gaming mouse pad 90 x 40 cm ölçülerine sahiptir.
  • 90x40 mouse pad RGB aydınlatma tipine sahip değildir..
  • Oyuncu mouse pad 90x40, kaymaz taban üstüne lamine edilmiş özel kumaşı ile kolay kullanım imkanı sunar.
  • Game X mouse pad ile lazer farelerin imleç sekmesi sorunu yaşamadan kullanılabilmesi mümkün olur.
  • Game-X Xxl 90x40 cm oyuncu mousepad siyah renk seçeneğinin yanı sıra kenarlarında bulunan dikiş özelliği ile de şık bir tasarım örneğidir. Kenarlarına yapılan dikiş aynı zamanda modelin dayanıklılığını da artırır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Dikişli Kenar Var
Geri Bildirim Ver

Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Mousepad Siyah

Game-x xxl 90*40 cm oyuncu mousepad siyah şık tasarımı, ideal boyutları ve rahat kullanımıyla ön plana çıkan günümüzün en popüler bilgisayar aksesuar modelleri arasında yer alır. Zevk ve tarzınıza hitap edebilen bu ürün konfor, boyut ve üretim materyali bakımından özel olarak dizayn edilir. Bilgisayarı kullandığınız esnada fareyi hızlı ve rahat şekilde hareket ettirmenize olanak sağlayan oldukça kullanışlı bir malzemedir.

 
  • Estetik şık tasarım
  • Ergonomik yapı
  • Bilek konforu

Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Mousepad Özellikleri

Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Mousepad Özellikleri

Game-x xxl 90*40 cm oyuncu mousepad oyun sırasında hamlelerinizi kesintisiz gerçekleştirmenize olanak sağlayan portatif ve özel tasarım üründür. Makul boyutları sayesinde ev, işyeri ve kafe ortamı gibi pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Bakım ve temizliğini periyodik olarak yaparak kullanım ömrünü arttırabilirsiniz. Nemli bir bezle silerek de temizleyebileceğiniz hijyenik ve rahat kullanım imkanı sunan bir malzemedir. Temizliği oldukça kolay ve pratiktir. Düzenli sildiğinizde üzerinde toz ve kir birikmeyeceği için fare kullanımını akıcı ve rahat şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Deformasyon belirtisi gösterme ihtimali minimum olan kaliteli ve yüksek teknoloji aygıtı bu ürün uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Nanoteknoloji kullanılarak imal edilen pürüzsüz yapıya sahip bu ürünle işlemlerinizi hızlı, verimli ve konforlu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bilgisayar başında işlem hızınızın artmasına olanak sağlayan, özellikle oyuncular tarafından oldukça ilgi gören, günümüzün en trend ergonomik ve kullanışlı malzemeleri arasında yer alır.

 

Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Mousepad Kullanımı

Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Mousepad Özellikleri

90×40 mousepad dikkat çekici özel tasarımı, orijinal, kaliteli yapısı ve konforlu kullanım özellikleriyle oldukça tercih edilir. Farklı kullanım alanlarına özel olarak dizayn edilen ürünler el hareketlerinizi konforlu, rahat ve özgür şekilde gerçekleştirmenize imkân tanır. Temizliğini günlük ya da haftalık olarak yapmanız tavsiye edilir. Mikrofiber antibakteriyel yapıya sahip olan, leke tutmayan özel tasarım ürünler kauçuk dolgulu malzemeden üretilmiştir. Antibakteriyel yapısı, sert dolgusu ve suya dayanıklılığıyla günümüzde yoğun şekilde tercih edilir. Toz tutmayan özel yapılı bu ürün hijyenik kullanım avantajı sağlar. Yumuşak dolgulu yapısı hareket konforunuzu artırarak keyifli ve kaliteli zaman geçirmenize yardım eder. Sevdiklerinizle oyun keyfinizi maksimum seviyeye çıkaran, masa üzerindeki tüm noktaları kaplayabilen, ideal ölçüsüyle oldukça yoğun ilgi gören canlı, renkli ve özel tasarım üründür. Bilgisayar masasının ölçülerine uygun dizayn edilmiş olup klavye hareketlerini kusursuz, hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirmenize yardım eder.

 

Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Mousepad Fiyatı

Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Mousepad Fiyatı

Game-x xxl 90*40 cm oyuncu mousepad siyah fiyatı ürünün orijinalliği marka ve kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. İndirim ve kampanya dönemlerini takip ederek fare hareketlerini rahat, emniyetli şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan masa üzerinde fazla yer kaplamayan tasarruf deneyimi sunan özel tasarım bu ürünü bütçenize uygun şekilde alabilirsiniz. Özellikle oyuncular tarafından tercih edilen ürünler oyun esnasındaki adrenalin dolu dakikaları keyifle yaşamanızı sağlar. Fareyi istediğiniz şekilde hareket ettirerek ergonomik, rahat kullanım avantajı sağlarsınız. Sağlam, dayanıklı yapısı, kauçuk malzemeden tasarlanan yüksek kalitesiyle uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Geniş bir yüzey alanına sahip olup hareket kabiliyetinizi artırarak özgür, konforlu, rahat kullanım imkânı sunar. İhtiyaç, tarz ve beklentilerinize özel dizayn edilen pürüzsüz, malzeme kalitesi yüksek estetik ve dikkat çekici Game-x xxl 90*40 cm oyuncu mousepad siyah yorumları ve değerlendirmelerini Trendyol'dan analiz edebilir ve dilerseniz anında sipariş verebilirsiniz.