Gama Yayınları 8. Sınıf Lgs Fenomen Matematik B Soru Bankası Gama Yayınları

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gama Yayınları 8. Sınıf Lgs Fenomen Matematik B Soru Bankası Gama Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meyan Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitabın Adı: Fenomen Okul 2024 8. Sınıf Matematik Soru Bankası B İleri Düzey Yayınevi Fenomen Yayınları Barkod: 9786057575432 Sayfa Sayısı: 288

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Gama Yayınları 3170655 B Yeni Nesil Fenomen 8 Sınıf Matematik Soru Bankası

Gama Yayınları Fenomen 8 sınıf matematik soru bankası B, öğrencilerin eğitimlerine yardımcı bir kaynaktır. Ürün, 8. sınıf öğrencilerine uygun seviyededir; okulda öğrendikleri matematik konularını soru çözerek pekiştirmeleri için tasarlanır. Soru bankası, standart kitap boyutlarına sahiptir. Bu özellik kitapla soru çözmeyi çok daha konforlu hâle getirir. Ürünün içeriği yeni müfredat ile uyumludur ve çeşitli görseller ile desteklenir. Böylelikle öğrenciler Fenomen 8. sınıf soru bankasını LGS sınavına hazırlık döneminde de tercih edebilirler.

  • Matematik soru bankası
  • 8. sınıf düzeyi
  • Normal boy

Fenomen 8 Sınıf Matematik Soru Bankası İçeriği Nasıldır?

Fenomen 8 Sınıf Matematik Soru Bankası İçeriği Nasıldır?

Gama Yayınları Fenomen 8. sınıf matematik oldukça kapsamlı bir içeriğe sahiptir. Kitap 8. sınıf müfredatında yer alan bir matematik konularına özeldir. Kitap içerisinde çeşitli tarzlarda matematik soruları yer alır. Bu sayede çalıştığınız konuları soru çözerek pratik edip öğrenme şansına sahip olursunuz. Kitap içerisinde çeşitli zorluk seviyelerinde sorular bulunur. Testlerdeki soruların zorluk seviyesi kademeli olarak artar. Bu sayede basit ve orta seviyeli sorularla konuyu öğrendikten sonra zor sorular ile kendinizi geliştirebilir, seviyenizi yükseltebilirsiniz. Kitap içerisinde yeni nesil sorular da yer alır. Bu sorular öğrencilerin konuyu anlama seviyesini yanı sıra mantık ve muhakeme kabiliyetlerini de sınar. Yeni nesil soruları çözerek başarınızı artırabilir, sınavlarda hız ve pratiklik kazanabilirsiniz.

Fenomen 8 Sınıf Matematik Soru Bankasını Kimler Alır?

Gama Fenomen 8.sınıf matematik soru bankası, kapsamlı içeriği sayesinde farklı ihtiyaçlara sahip kullanıcılara hitap etmeyi başarır. Ürün 8. sınıf öğrencilerine yönelik tasarlanır. 7. sınıf konularının tamamlamış öğrenciler Fenomen 8 sınıf matematik soru bankası B kitabı ile matematik derslerine hazırlanabilir. Ürün ayrıca LGS sınavına girecek olan öğrenciler tarafından da tercih edilebilir. Gama Yayınları Fenomen 8 sınıf matematik soru bankası B'nin sahip olduğu kapsamlı içerik sayesinde öğrenciler LGS sınavında karşılaşabilecekleri tarzda soruları pratik etme şansına sahip olur. Bu sayede kitap, sınavda farklı puan hedefleri olan öğrencilere hitap etmeyi başarır. Kitap sahibi olduğu video soru çözümü desteğiyle öğrencilerin anlamadıkları soruları kolay şekilde kavrayabilmelerine yardımcı olur. Videolar sayesinde kitap içerisinde soru çözümü arayarak vakit kaybetmezsiniz. Ayrıca çözümleri bir öğretmenden dinleme şansına sahip olursunuz.

Fenomen 8 Sınıf Matematik Soru Bankası Yorumları Nasıldır?

Fenomen 8. sınıf matematik soru bankası sahip olduğu tasarım ve içerik ile hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin beğenisini kazanmış bir üründür. Bu beğeni kullanıcı yorumları incelendiğinde de rahatlıkla görülebilir. Trendyol’da yer alan Gama Yayınları Fenomen 8 sınıf matematik soru bankası B yorumları incelendiğinde kullanıcıların ürünün içeriğinden duydukları memnuniyet kolayca görülebilir. Kullanıcılar, kitapta bulunan nitelikli sorulardan övgüyle bahseder. Fenomen 8. sınıf matematik soru bankası ile ilgili beğenilen bir diğer özellik ise sahip olduğu akıllı tahta desteğidir. Ürünün sahip olduğu bu özellik sayesinde okullarda kullanılması da mümkündür. Bu sayede öğretmenler konuyu akıllı tahta üzerinden örnekler çözerek aktarırken öğrenciler de aynı soruları kitaplarından rahatlıkla takip edebilir. Ürün yorumları incelendiğinde beğeni ile karşılanan bir diğer özellik ise kitabın sahip olduğu video soru çözüm desteğidir. Öğrenciler kitabın video soru çözümü desteği sayesinde yapamadıkları soruları çok daha rahat şekilde kavrayabildiklerini ifade eder. Derslerinize destek olacak bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ödeme ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.