Gama Yayınları 4.sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set

370 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gama Yayınları 4.sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eren Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530035115
    Bu ürün Eren Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gama Okul Yayınları 4.Sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set Türkçe 1.Kitap Sayfa Sayısı:272 Matematik 1.Kitap Sayfa Sayısı:160 Matematik 2.Kitap Sayfa Sayısı :176 Fen Bilimleri Sayfa Sayısı: 160 Sosyal Bilgiler Sayfa Sayısı:144 Yeni Nesil Etkinlikler ve Sorular Güncellenmiş Yeni Baskı Akıllı Tahtaya Uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 4. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Gama Yayınları 4.Sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set

Gama Yayınları sunduğu eğitim hizmeti ile oldukça fazla bilinir ve tercih edilir. Bu ürün, bir etkinlik kitabıdır ve set halinde satışa sunulur. 4. sınıf seviyesindeki öğrenciler için uygundur. Bu kitaplar öğrenciler tarafından değerlendirilebilir. Setin içerisinde Türkçe, matematik, sosyal bilgiler ve fen bilimleri derslerine ait kitaplar bulunur. Bu ürün 4. sınıfta olan her çocuk için oldukça uygundur ve dolu bir içeriğe sahiptir. Gama Yayınları 4. sınıf Fenomen Çocuk etkinlikli set çocuklarınıza okul döneminde büyük oranda yardımcı olabilecek kitaplardır. Kitapların içerisindeki her bir soru ve etkinlik, öğrencilerin başarısı hedeflenerek hazırlanır. Öğrencilerin ders çalışma rutinlerine Gama Yayınları Fenomen etkinlikli set eklenerek daha verimli hale getirilebilir. Soru ve etkinlik türlerinin hepsi birbirinden farklı şekildedir.

  • 4. sınıf
  • Etkinlik seti
  • Akıllı tahtaya uyumlu

Gama Yayınları 4. Sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set Özellik

Gama Yayınları 4. Sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set Özellik

Bu kitap setinin içerisinde birden fazla ders vardır. Dengeli ve düzenli şekilde yapılarak ilerlenebilir. Güncel bir basımdır ve bu özelliği ile oldukça ön plana çıkar. Gama Yayınları Fenomen setinin içerisinde bulunan her etkinlik ve soru alanında iyi olan kişiler tarafından özenle hazırlanır. Türkçe sayfa sayısı 272 şeklindedir ve bu ders için yeterlidir. 4. sınıf seviyesinde olan yeni baskı set, akıllı tahtaya uyumlu bir şekilde hazırlanır. Matematik dersi için 2 ayrı kitap basılır. Sayfaları 160 ve 176 şeklindedir. İçerisinde yeni nesil etkinlikler ve sorular vardır ve bu özelliği ile göz doldurur. Gama Yayınları 4.sınıf Fenomen Çocuk etkinlikli set kullananlar ürünün çocukları üzerinde yarattığı etkiye odaklanır. Bu setin içerisinde bulunan kitaplar, sizlere istediğinizi büyük oranda verir.

Gama Yayınları 4. Sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set Avantaj

Gama Yayınları 4. Sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set Avantaj

Oldukça tercih edilen bu yayının sunduğu bu kitap seti 4. sınıf öğrencilerine birçok avantaj sağlar. Birden fazla dersin bir arada sunulması bu setin öne çıkan avantajlarından biridir. Eğer çocuklarınızın başarısını artırmak istiyorsanız, bu ürün tam olarak size göredir. Kitapların kağıdı oldukça kaliteli şekildedir, bu özelliği sayesinde çocukların sert kullanımına uygundur. Renkli kapak tasarımları ile çocukların dikkatini çeker. Fen bilimleri sayfa sayısı 160 şekildedir ve bu ders için oldukça yeterlidir. Gama Yayınları 4.sınıf Fenomen Çocuk etkinlikli set yorumları genel olarak daha önce bu ürünü satın alan insanlar tarafından yapılır. Kitapların içeriğinin ne kadar yararlı ve dolu olduğu ile ilgilidir. Bu ürünü daha önce satın alan ve kullanan kişilerin görüş ve deneyimlerine bakarak, önerilerinden yararlanabilirsiniz. Bu ürünü satın alarak çocuğunuzu büyük oranda memnun edebilirsiniz.

Gama Yayınları 4.Sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set Fiyatlar

Gama Yayınları 4.Sınıf Fenomen Çocuk Etkinlikli Set Fiyatlar

Bu ürün aynı zamanda hediye olarak oldukça hoş bir seçimdir. Gama Yayınları 4.sınıf Fenomen Çocuk etkinlikli set satın al seçeneği ile ürünü sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz. Set, yeni müfredata uygunluk gösterdiği için ebeveynlerin beğenisini kazanır. Çocuklar kitapları dikkat etmeden kullanabilir bu nedenle kağıt kalitesi oldukça önemlidir. Kaliteli kağıt seçimi sayesinde ile bu ürünü çocuklarınız için güvenle satın alabilirsiniz. Bu açıdan set size istenen kaliteyi verir. Gama Yayınları 4.sınıf Fenomen Çocuk etkinlikli set fiyatı normal bir düzeydedir. Farklı derslere ait olan kitapların fiyatı oldukça uygun bir aralıktadır. İçindeki 5 kitap ile de oldukça dikkat çeker ve göz doldurur. 4. sınıfa giden her öğrenci için bu ürün satın alınabilir. Bu ürünü daha detaylı bir şekilde Trendyol’dan inceleyebilir ve avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.