Galt Bilye Kaydırağı (MARBLE RUN)

529,87 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Galt Bilye Kaydırağı (MARBLE RUN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mucit Panda Satıcı Ünvanı: MUCİT BEYİNLER ELEKTRONİK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623037203900016 Vergi Kimlik Numarası: 6230372039
    Bu ürün Mucit Panda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 farklı şekil ve 24 adet renkli parçadan oluşan kaydırağın içinde 6 adet bilye bulunur. Bu renkli bilyelerin kaydıraktan farklı rotalar çizerek kaymasını izlemek çocukları çok eğlendirecek ve onların dikkat kabiliyetlerini artıracak. Yaş Grubu:4+ Yaş

Ürün Özellikleri

  • Dil Evrensel Dil
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 4+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Marble Run Bilye Kaydırağı ile Keyifli Vakit Geçirin

Farklı yaş gruplarının farklı oyuncak seçim kriterleri vardır. Evde veya sokakta oynanabilen bilye oyunları en popüler oyunlardan biridir. Bilyeler çocukların önüne çeşitli boyutlarda sergilenmektedir. Çocukların arkadaşlarıyla oyun deneyimi yaşarken takım oyunlarını nasıl oynayabileceklerini öğrenmek için de iyi bir eğitimdir. Hemen her alanda çocukların oynadığı oyunlardan biri olan bilyeler, çeşitli renk ve dokuları ile çocukların ilgisini çeken küçük bir oyuncaktır. Ayrıca son zamanlarda Marble Run bilye kaydırağı da bilyeler için tercih edilir. Çocuklar tarafından bu kadar sevilmesinin ise birkaç nedeni vardır. Bu açıdan bilye kaydırağı ve misketler kullanımı hazır, ekonomik ve her yerde oynamaya uygundur. Bu sayede çocuklarınız bilye kaydırakları ve misketleri ile eğlenceli dakikalar geçirir. Bunun için tek yapmanız gereken çocuğunuzun seveceği bu ürünü satın almaktır.

  • Eğlenceli Anlar İçin
  • Sokak Oyunlarının En Popüleri
  • Dikkat Çeken Renk ve Desen

Geleneksel Misket Oyununu Farklı Boyutlara Taşıyan Marble Run - Bilye Kaydırağı

Geleneksel Misket Oyununu Farklı Boyutlara Taşıyan Marble Run - Bilye Kaydırağı

Sokak oyunlarının en popüler oyuncaklarından biri olan bilyeler, her zaman çocukların en çok oynanan oyunlarından biri olmuştur. Bilye ve galt bilye kaydırağı çocukların dikkatini çeken çeşitli renk ve desenlerde gelir. Her çeşit rengarenk deseni ve iç yapısı ile oldukça rahattır. Tüm çocuklar için ilginç ve ekonomik olarak erişilebilir olan Marble Run misket kaydırağı sokak oyunlarında oldukça popülerdir. Galt Marble Run bilye kaydırağı oldukça beğenilmektedir ancak çocuklar takımla uyum içinde arkadaşlarıyla birlikte keyifle yapabilirler. Bilyeler, çocukların kolayca erişebileceği bir fiyat aralığında sunulmaktadır. Bu nedenle her yaştan her kesime hitap edebilecek en popüler oyuncaklardan biridir. Çocukların oyuncak olarak kullanmayı sevdiği bilyeler, küçük, sert, küresel boyutlarıyla öne çıkar. Bu bilyeleri daha eğlenceli hale getiren bilye kaydırakları ile sağlam yapısıyla öne çıkar.

Marble Run Bilye Çeşitleri

Marble Run Bilye Çeşitleri

Eğlenceli bir oyun oynamak isteyen herkes, cinsiyet veya yaştan bağımsız olarak bilye oynayabilir. Özellikle sokak oyunlarında popüler olan ancak çocukların evde de keyifle oynayabileceği bir oyuncaktır. Bu nedenle misketleri sadece bir sokak oyunu olarak düşünmek doğru olmayabilir. Ayrıca bu oyuncakları daha eğlenceli hale getiren bilye kaydırakları da vardır. Marble Run - bilye kaydırağı özellikleri sayesinde çocuğunuzun zevkine uygun çeşitli renk ve tiplerde mevcuttur. Çeşitli mermer oyuncak modelleri onların dikkatini çekmek için özel olarak tasarlanmıştır. Bilye çeşitleri arasından çocuğunuzun en çok beğendiği modeli ve ilginizi çeken dokuyu seçip hediye edebilirsiniz. Her çocuk için kolayca erişilebilen bu ürünler, ebeveynlerin çocuklarına alabilecekleri en güzel hediyelerden biridir. Sokak oyununun bir parçası olan misketleri tanıtırken çok eğlenecektir.

Marble Run - Bilye Kaydırağı Fiyatları

Marble Run - Bilye Fiyatları

Bilyeler bugüne kadar sokak oyunlarının önemli bir parçası olmuş ve çocuklar tarafından sevilmiştir. Sadece eğlenceli oyunlar oynamalarına yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda birlik olup dostluk ruhu içinde hareket etmelerine de yardımcı olacaktır. Arkadaşlarıyla yeni kurallar oluşturarak gruba özel oyunlar planlayabilir. Bunun yanı sıra bilye kaydırakları ile de eğlenebilirler. Bu ürünler, eğitici ve eğlenceli yönleri nedeniyle çocuklar için en faydalı oyuncaklardan biridir. Bu bakımdan onlar için aldığınız bilye kaydırakları onlar için çok anlam ifade eder. Üstelik Marble Run - bilye kaydırağı kullananlar tarafından da tam not almıştır. Ayrıca bu sayede çocuğunuz en sevdiği misketleri seçebilir ve onunla oynayabilir. Trendyol üzerinden kd-glt-a0555k ürün kodu ile Marble Run - bilye kaydırağı yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.