Genel Markalar Lavanta Yağlı Şampuan 500 Ml Saç Dökülmeleri Ve Saç Kırılmalarına Karşı Etkili Lavanta Şampuan

139 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lavanta Yağlı Şampuan 500 Ml Saç Dökülmeleri Ve Saç Kırılmalarına Karşı Etkili Lavanta Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelibolu Lavanta Satıcı Ünvanı: ATLAS ORGANİK TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102079032200001 Vergi Kimlik Numarası: 1020790322
    Bu ürün Gelibolu Lavanta tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gallipoli Lavender Lavanta Yağlı Şampuan 500 ml Kökten uca daha güçlü saçlar. Dökülme ve kırılmalara karşı direnç göstererek doğal parlaklık ve canlı görünüm sağlar. Şampuanımızın içinde bulunan lavanta yağı
  • saçın koparak dökülmesine engel olurken, kepeğe yol açan faktörleri ortadan kaldırarak saç derisinin rahatlamasına yardımcı olur. Lavanta yağının etkisiyle kellik ve saç kıran gibi problemlerde kısmi iyileşme sağlarken bit ve benzeri oluşumları engeller. Bitki özlü özel formülü ile saçlarınızı güçlendirir, canlılığını arttırır ve yıpranmasını önler. Düzenli kullanıldığında saçları besler ve geliştirir. Uzun, boyalı ve dalgalı saçlar için saç kremi ile kullanılması tavsiye olunur. Ürünümüzün bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Bitkisel üründür, kesinlikle ilaç değildir. Lavanta yağı içerir. UYGULAMA: Saçlarınızı ıslattıktan sonra yeterli miktarda şampuan ile saç ve diplerine dairesel masajla yedirin ve bol su ile durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver