Gallipoli Lavender Lavanta Yağlı Rahatlatıcı Bebek Şampuanı 250 Ml + Rahatlatıcı Bebek Sabunu 2 'li Set Bebek Seti

159 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gallipoli Lavender Lavanta Yağlı Rahatlatıcı Bebek Şampuanı 250 Ml + Rahatlatıcı Bebek Sabunu 2 'li Set Bebek Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAIREX Satıcı Ünvanı: SİES SAÇ VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 7700114734
    Bu ürün HAIREX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavanta Yağlı Rahatlatıcı Bebek Şampuanı 250ml + Rahatlatıcı Bebek Sabunu 2 'Li Set 1 Adet Lavanta Yağlı Bebek Şampuanı 250ml Katkısız Saf Rahatlatıcı Lavanta Yağlı Bebek Şampuanı 1 Adet Gallipoli Lavender Doğal Bitkisel Bebek Sabunu 100 gr Lavanta Yağlı Bebek Şampuanı 250ml Katkısız Saf Rahatlatıcı Lavanta Yağlı Bebek Şampuanı Lavanta çiçeklerinin kadifemsi yumuşaklığını, özel parfümü ile mis gibi kokan bebeklerde ipeksi dokunuşu hissedin. Her kullanım sonrası çocuklarda rahatlama ve sakinlik vererek, iyi bir uyku geçirmelerine yardımcı olur. Doğal şampuanımız, bebeğinizin çok hassas cildini temizleyip, nemlendiren güvenli, yumuşak ve sağlıklı bileşen ile formüle edilmiştir. Lavanta yağının bakterileri nazikçe temizleyen etkisinin yanında, yüksek nemlendirici ve kremsi bir yıkama sunar. Lavanta yağı içerir. Göz yakmaz. Sağlık Bakanlığı onaylıdır. UYGULAMA: Bebeğinizin saçlarına ve vücuduna elleriniz ile masaj yaparak uygulayınız ve durulayınız. Gallipoli Lavender Doğal Bitkisel Bebek Sabunu 100 gr Gallipoli Lavender doğal bitkisel lavanta sabunu, geleneksel üretim tekniklerine göre doğal lavanta yağı kremi ile cildinizi ve ellerinizi kurutmadan kusursuz temizlemenin yanında cildi nemlendirir ve besler. Papatya yağının etkisiyle cildin rahatlamasına, yumuşamasına ve dinlenmesine yardımcı olur Lavantanın rahatlatıcı, ferahlatıcı, uyarıcı etkisi ve hoş kokusu cilde tazelik ve canlılık verir. Vücut kokularının giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca lavantanın sakinleştirici ve yorgunluk giderici etkisi ile uykudan önce banyoda kullanıldığında rahat bir uyku sağlar. El-Vücut temizliği için uygundur. Lavanta ve papatya yağı içerir. %100 bitkisel yağlardan üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Boy 250 ML
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver