Gallipoli Lavender Doğal Bitkisel Lavanta Yağlı Şampuan 500 ml 3 Adet

418 TL
(139,33 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gallipoli Lavender Doğal Bitkisel Lavanta Yağlı Şampuan 500 ml 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelibolu Lavanta Satıcı Ünvanı: ATLAS ORGANİK TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102079032200001 Vergi Kimlik Numarası: 1020790322
    Bu ürün Gelibolu Lavanta tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 adet gallipoli lavender lavanta yağlı şampuan 500 ml özellikleri: Saçlarınızı kökten uca güçlendiren ve doğal parlaklık kazandıran Gallipoli Lavender Organik Lavanta Yağlı Şampuan ile saç bakımınızı tamamlayın. Özel formülü, saç dökülmeleri ve kırılmalarına karşı direnç göstererek, saçlarınızın sağlıklı ve canlı görünümünü korur. Ürünümüz, saf lavanta yağı içeriğiyle saç dökülmelerini engeller ve saç derisinin rahatlamasına yardımcı olur. Lavanta yağının doğal etkisi sayesinde, saç derisindeki yaraları, egzemaları, kaşıntı ve pullanmaları hafifletir, saçınızın doğal dengesini korur. Gallipoli Lavender olarak, doğal yaşamı ve toprağa saygıyı ön planda tutuyoruz. 1.000.000 lavanta fidesini organik gübrelerle yetiştirerek elde ettiğimiz saf lavanta yağı ve lavanta suyu ile ürettiğimiz ürünlerimizi sizlere sunuyoruz. Ürünümüz, sadece doğal ve organik bileşenler içerir ve herhangi bir yan etkiye sahip değildir. Kullanım Talimatı: Saçlarınızı ıslattıktan sonra yeterli miktarda şampuanı saç ve saç diplerine dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın ve bol su ile durulayın. Uzun, boyalı ve dalgalı saçlar için saç kremi ile birlikte kullanmanız tavsiye edilir. Gallipoli Lavender ile doğanın gücünü saçlarınıza taşıyın, sağlıklı ve canlı saçlara kavuşun! Dikkat: Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Not: Ürünümüzün lavanta yağı içeriği sayesinde saç diplerindeki yaralara, egzemalara, kaşıntı ve pullanmalara da iyi geldiği bilinmektedir."

Ürün Özellikleri

  • Etki Kepek Önleyici
  • Hacim 510 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver