Gallipoli Lavender %100 Lavanta Yağlı Bitkisel 400ml Kedi Köpek Koku Giderici Sprey 400ml Köpek Şampuanı 2'li Pet Set

308 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gallipoli Lavender %100 Lavanta Yağlı Bitkisel 400ml Kedi Köpek Koku Giderici Sprey 400ml Köpek Şampuanı 2'li Pet Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelibolu Lavanta Satıcı Ünvanı: ATLAS ORGANİK TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102079032200001 Vergi Kimlik Numarası: 1020790322
    Bu ürün Gelibolu Lavanta tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Lavanta Yağlı Bitkisel 400Ml Kedi Köpek Koku Giderici Sprey + 400Ml Köpek Şampuanı 2'Li Pet Set Set İçeriği 1 Adet 400 Ml Koku Giderici Sprey 1 Adet 400 Ml Kedi Köpek Şampuanı Gallipoli Lavender Lavanta Yağlı Pet Şampuanı 400 ml Sadık dostlarımız köpeklerimizin lavanta yağı ile cilt hastalıklarının önlenmesine yardımcı olurken, mantar ve enfeksiyonlarla mücadele eder. Kaşıntıları azaltır. Cildin iyileşmesini hızlandırır. Kene ve pire gibi zararlıları uzaklaştırır. Gallipoli Lavender Pet Şampuanı köpeğinizi rahatlatacak ve Lavanta’nın rahatlatıcı kokusu ile taze, temiz ve ipeksi bir his bırakacaktır. Esansiyel lavanta yağı pire ve keneleri uzaklaştırarak cilt hastalıklarını önlemeye yardımcı olur. Lavanta yağı içerir. Tüm köpek tüyleri için uygundur. UYGULAMA: En iyi sonuçlar için, ayda 2-3 kez kullanın. Köpeğinizi ılık suyla ıslatın. Yeteri kadar Şampuan kullanın. Gallipoli Lavender Lavanta Yağlı Pet Koku Giderici 400 ml Evcil hayvanların (kedi, köpek) bıraktığı kötü kokuyu lavanta yağlı özel formülüilehapseder ve bakterilerin yayılmasını engeller. % 100 Doğal formüllü koku gidericimiz, evcil hayvanlarınızın, sizin ve çocuklarınızın en çok zaman geçirdiği alanların mis gibi kokmasını sağlar. Gallipoli Lavender Koku Giderici, zararlı kimyasallar içermediğinden, çocuklarınızın endişelenmeden yüzeylerde oynamaya devam etmesini sağlayan bir formüle sahiptir. Halı,koltuk ve kedi kumu, yatak, kafes, köpek kulübesi, giysi, parke, çöp kutusu ve daha birçok yüzeyde kullanabilirsiniz. Temizlik ürünü değildir, göz ya da cilt ile temas ettirmeyin. Lavanta yağı içerir.
Geri Bildirim Ver