5
Laboratuvar Malzemeleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

GALENİK Siyah Sprey Başlıklı Amber Cam Şişe 100ml

77,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GALENİK Siyah Sprey Başlıklı Amber Cam Şişe 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GALENİK Satıcı Ünvanı: ULAŞ DURAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3150583529
    Bu ürün GALENİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amber Cam Şişe Siyah Sprey Başlıklı - 100 ml Parfüm, çiçek suları, vücut spreyleri vb. sıvıları püskürtmek için idealdir. Sızdırmaz plastik sprey başlığı ve koruma kapağı vardır. Özellikleri Amber renkli camdan, kalın duvarlı ve dayanıklı olarak üretilirler.
  • Amber rengi sayesinde ürünleri bileşenlerine parçalayan UV ışığından koruma sağlar.
  • Otoklavlanmaya dayanıklı değildir.
  • Kalın duvarları ve kuvvetlendirilmiş ağız kenarları taşınma ve yıkanma sırasında kırılmayı önler.
  • Açılı şişe boyun tasarımı, şişe içerisinde ki sıvının boyun kenarlarına birikmeden tam olarak boşalmasını sağlar.
  • Şişe boynu kolay doldurum ve boşaltım sağlar.
  • Kapaklarının özel tasarımı sayesinde kesin hava ve sıvı sızdırmazlığı sağlar.
  • Kolay temizlenir.
  • ? Bazı koyu kıvamlı yağların mekanizmasını tıkama potansiyeli bulunduğundan şişelerin koyu kıvamlı esansiyel yağlarla kullanılmamasını tavsiye ederiz. Kullanım Alanları Laboratuvar
  • Ecza
  • Sağlık -Güzellik
  • Gıda
  • Paket İçeriği 1 Adet Amber Cam Şişe 100ml Siyah Sprey Başlıklı

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

GALENİK KİMLAB-1012 Siyah Sprey Başlıklı Amber 100 ml Cam Şişe

Galenik siyah sprey başlıklı 100 ml amber cam şişe ile sıvı malzemeleri muhafaza edebilir, kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün, geniş hacimli dizaynıyla dikkat çeker. Şişenin içinde sıvının püskürtülmesini sağlayan bir valf bulunur. Bu aparat, özel yapısı sayesinde pratik kullanım imkânı tanır. Bahsi geçen şişe, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Rengi sayesinde sıvının güvenli bir biçimde muhafaza edilmesini sağlar. Geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürünün içinde ilaçları ve kozmetik ürünleri barındırabilirsiniz. Püskürtme işlemini gerçekleştirmenizi sağlayacak olan sprey aparatı, pakete dâhildir. Amber renkli şişe, estetik tasarımı sayesinde de öne çıkar. Bu ürün, sıvıları uzun bir süre boyunca muhafaza etmenize olanak tanır.

  • Hacim: 100 ml
  • Renk: Amber
  • Üretim Materyali: Cam

Galenik Sprey Başlıklı Amber Cam Şişenin Özellikleri Neler?

Galenik Sprey Başlıklı Amber Cam Şişenin Özellikleri Neler?

Galenik siyah sprey başlıklı 100 ml amber cam şişe görsel tasarımıyla dikkat çeker. Bu ürün, amber olarak da adlandırılan özel bir renge sahiptir. Bahsi geçen tasarım detayı sayesinde, şişenin içinde yer alan sıvı zararlı dış etkenlerden korunmuş olur. Ürünün iç hacmi 100 ml olarak belirlenmiştir. Bu, pek çok farklı ilacın ve kozmetik ürünün rahatlıkla muhafaza edilmesini sağlar. Sprey borusu şişenin dibine kadar uzanır. Söz konusu aparat, ürünün içinde yer alan sıvının kolaylıkla püskürtülebilmesini sağlar. Şişenin barındırdığı sıvının miktarı azalsa bile uzun valf borusu sayesinde verimli bir kullanım mümkün hâle gelir. Ürünün özel bir kapak tasarımı vardır. Valf kapağı bu sayede sızdırma yapmaz. Galenik sprey başlıklı 100 ml amber cam şişe, barındırdığı sıvının hava ile temas etmesini önler.

Galenik Siyah Sprey Başlıklı 100 ml Şişe Dayanıklı mı?

Galenik Siyah Sprey Başlıklı 100 Ml Şişe Dayanıklı mı?

Galenik siyah sprey başlıklı 100 ml amber cam şişe kalın bir yapıya sahiptir. Bu, ürünün dayanıklılığının artmasını sağlar. Cam materyal, dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı direnç gösterir. Ürün bu sayede rahat bir biçimde taşınabilir. Taşıma esnasında kırılma ya da çizilme gibi istenmeyen durumlar meydana gelmez. Sprey aparatı da dayanıklı bir yapıya sahiptir. Valf kısmı, kapağa tam olarak oturur ve sıvının sızmasını önler. Aparatın mekanizması ise uzun süreli bir kullanım vadeder. Galenik sprey başlıklı amber cam şişe, beklentileri fazlası ile karşılar. Ürünün tasarımı sayesinde sıvı, borunun kenarlarında birikmez ve tükenene kadar kullanılabilir. Kaliteli camdan imal edilen bu ürün, kolayca temizlenebilir. Bu işlemi gerçekleştirmek için ince bir şişe fırçası kullanmanız yeterli olur.

Galenik Siyah 100 ml Amber Cam Şişenin Kullanım Alanları Neler?

Galenik Siyah 100 Ml Amber Cam Şişenin Kullanım Alanları Neler?

Galenik siyah sprey başlıklı 100 ml amber cam şişe, kozmetik ürünlerin ve ilaçların muhafaza edilmesini sağlar. Ürün, makul boyutlara sahip olduğu için kolayca taşınabilir. Bu, ağız spreyi gibi çeşitli sıvıları gün içinde konforlu bir biçimde kullanmanızı sağlar. Amber cam kullanılarak imal edilmiş olan bu ürün, içindeki sıvıyı zararlı dış etkenlere karşı korur. Bu, güvenli bir kullanımı mümkün hâle getirir. Bahsi geçen ürün; laboratuvarlarda, sağlık merkezlerinde, güzellik salonlarında ve kuaförlerde kullanılabilir. Şişenin içinde çeşitli kokuları muhafaza etmeniz de mümkündür. Hoşunuza giden açık parfümleri bu ürünün içinde barındırabilirsiniz. Dilerseniz siz de Galenik siyah sprey başlıklı 100 ml amber cam şişe yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu, diğer kullanıcıların ürün hakkındaki fikirlerini öğrenmenizi sağlar. Pratik bir kullanım vadeden bu sprey başlıklı şişeyi Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.