GALENİK Miratech Ovülasyon Testi 5 Adet

200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GALENİK Miratech Ovülasyon Testi 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİHİRLİ SAĞLIK Satıcı Ünvanı: ŞERİFE DUMAN ELEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140887480
    Bu ürün SİHİRLİ SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miratech Ovülasyon Testi-5 Test
  • TEST NE ZAMAN BAŞLANMALIDIR?
  • Öncelikle kendi adet döngünüzün (siklus dönemi) uzunluğunu hesaplamanız gerekmektedir.
  • Adet döngüsü uzunluğu, adet kanamanızın ilk gününden başlayarak bir sonraki adet kanamanıza kadar geçen gün sayısını ifade eder.
  • Adet döngüsü uzunluğunuz 21 günden kısa ya da 38 günden uzun ise doktorunuza danışınız.
  • Eğer adet döngüsü uzunluğunuzu bilmiyorsanız, ortalama adet döngüsü 28 gün olduğu için, adet kanamanızın başladığı günden sayarak 11. Gün testi yapmaya başlayabilirsiniz.
  • 5 günlük periodlarda ya da LH artışı tespit edilene kadar her gün bir test yapınız.
Geri Bildirim Ver

GALENİK 500 5 Adet Miratech Ovülasyon Testi

Galenik Miratech 5 adet ovülasyon testi, 1 aylık süre içerisinde kadının doğurganlığının yüksek olduğu dönemi kolayca hesaplamak için kullanılır. Ürün, doğru şekilde uygulandığı takdirde etkili sonuçlar verir. Adet döngünüzü takip ederek Miratech ovülasyon testini son derece kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Ürün, ebeveyn olma yolundaki önemli yardımcılarınızdan biridir. Paketin içerisinde 5 adet test yer alır. Bu testleri günde 1 defa olacak şekilde belirtilen zamanda uygulamanız gerekir. Ovulasyon döneminin hamile kalmak için uygun olan vaktini testteki LH değerlerini inceleyerek öğrenebilirsiniz. Ürün, güven verici özelliği sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

  • Test Adedi: 5
  • Ürün Tipi: Kaset
  • Kullanım Süresi: Tek bir döngü içerisinde

Galenik Miratech Ovulasyon Testi 5 Adet Özellikleri

Galenik Miratech Ovulasyon Testi 5 Adet Özellikleri

Galenik Miratech 5 adet ovülasyon testi, anne olmanız için gereken verimli süreyi hesaplamanıza yardımcı olur. Ürün, tarafınıza kutu hâlinde gönderilir. Kutu içerisinde kaset şeklinde toplamda 5 adet test bulunur. Bu testlerin her biri, ovulasyon dönemine girdikten sonra ve günde 1 defa olacak şekilde kullanılmalıdır. Dolayısıyla ürünün sadece bir adet döngüsü içerisinde bitirilmesi gerekir. Test, gebe kalınması için vücutta yoğun miktarda bulunması gereken LH değerinin artışını gözlemlemeyi sağlar. Tek çizgi negatif, çift ise pozitifi temsil eder. Ayrıca çizgiler ne kadar keskin bir görünüme sahip ise yumurtlama gününden o kadar emin olabilirsiniz. Ürün, gebe kalma hazırlığınızda tüm hesaplamaları sizin yerinize yapar. Böylelikle süreçten alacağınız verim, maksimum seviyeye çıkarılmış olur. Galenik Miratech 5 adet ovülasyon testi, kullanıcısına güvenilir sonuçlar vadeden bir üründür.

Galenik Miratech Ovulasyon Testi 5 Adet Kullanımı Nasıl?

Galenik Miratech 5 adet ovülasyon testinin kullanımı son derece kolaydır. Testi kullanmadan önce normal adet döngünüzün uzunluğunu hesaplamanız gerekir. Adet döngüsü, kanamanızın başladığı ilk günden bir sonraki regl dönemine kadar geçen süreci ifade eder. Döngünüz 21 günden kısa ya da 38 günden uzun sürüyorsa süreç takibini bir kadın doğum uzmanıyla yapmanız tavsiye edilir. Bunun dışında kalan ve tıbben normal sayılan döngü uzunluklarında ise hesabınızı kendiniz yapabilirsiniz. Adet döngünüz her ay değişiyor ve hesaplama konusunda problem yaşıyorsanız bu süreyi ortalama 28 gün olarak kabul edebilirsiniz. Ardından kanamanızın başladığı an 1 olmak şartıyla 11 gün sonra testi yapmaya başlayabilirsiniz. LH artışı tespit edilene kadar her gün test yapmanız gerekir. Ovulasyon sürecinde değilseniz doğurganlık testini 5 günlük periyotlarla uygulayabilirsiniz.

Galenik Miratech Ovulasyon Testi 5 Adet Kimler Alır?

Galenik Miratech 5 adet ovülasyon testi, çocuk sahibi olmak isteyen kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilir. Hamilelik sürecini başlatıp anne olmaya hazır hisseden kadınlar, bu ürünü kullanabilir. Test, sahip olduğu özellikler ve kolay kullanımı sayesinde son derece kaliteli bir üründür. Yumurtlama sürecinin verimli gününü yakalamak ve hamile kalma şansınının yüksek olduğu dönemi öğrenmek isteyen kadınlar, bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilir. Miratech ovulasyon testi 5'li, ebeveyn olmak isteyen kullanıcıları bilgilendirme konusunda uzman olan bir üründür. Bebek sahibi olmak isteyen kadınlar, Galenik Miratech 5 adet ovülasyon testini son derece rahat bir biçimde kullanabilir. Dilerseniz Galenik Miratech ovülasyon testi 5 adet yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de hamile kalma şansınızı bildiren bir danışman arıyorsanız bu ürünü Trendyol üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.