7
Diğer Elektrikli Pişiriciler kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

G3ferrari Delizia Pizza Makinesi 3 Pizza Fırını Kırmızı

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.399 TL

Ürün Bilgileri

G3ferrari Delizia Pizza Makinesi 3 Pizza Fırını Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luxuryevim Satıcı Ünvanı: EMKA GRUP HEDİYELİK EŞYA MAKİNA MOBİLYA HAYVANCILIK PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334101487600001 Vergi Kimlik Numarası: 3341014876
    Bu ürün Luxuryevim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • G3ferrari Delizia pizza makinesi koku ve duman oluşmadan pizzayı pişirir. 400 derecelik ısı gücü pişirme süresini kısaltarak zaman kazandırır. Delizia pizza makinesi iki farklı küreği ile pizzaların kolay servis edilmesini sağlar. G3ferrari Delizia makinenin ağırlığı 5.4 kg’dır. Hafif yapısı sayesinde kolaylıkla saklanır ve pizza yapılacağı zaman yeniden çıkarılır. 1200W enerji tüketimi performansı artırırken kullanılan özel teknoloji enerji tasarrufu sağlar. Elektrikli pizza tavalarının zemini doğal taştan oluşur ve taşın zamanla kararması makinenin bir özelliğidir. Makine yalnızca pizza değil lahmacun, ekmek, pide, lavaş, bazlama, gözleme, kestane ve patates gibi farklı tariflerin yapımında da kullanılır. Yer kaplamayan pizza tavaları lezzetli pizzalar hazırlamak için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Kırmızı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

G3ferrari 3 Delizia Pizza Makinesi

Evde pizza yapmak zorlaştığında G3ferrari makineler kurtarıcı olur. G3ferrari Delizia 3 pizza makinesi, kullanışlı ve güvenli tasarımıyla hamur işi tariflerini kolaylaştırır. Bu ürün, şık dizaynıyla bulunduğu tüm alanlarda estetik bir görünüm yaratır. G3ferrari makine, kırmızı renkli parlak bir metalik yüzeye sahiptir. Tutmayı kolaylaştıran kulplar ve mekanik düğmeler ise dayanıklı siyah plastikten üretilir. Kulplar, mutfak kazalarının önüne geçmek için ısınmaya karşı korunaklı şekilde imal edilir. Sağlam denge ayakları, güvenli kullanım imkânı tanır. G3ferrari pizza makinesinin 1 adet tepsisi, 2 tane de küreği bulunur. Granit görünümlü tepside sulu ve etli yemekler de kolayca hazırlanabilir.

  • Ağırlığı 5,4 kg olan bu ürün, her yere taşınabilir.
  • Cihazın boyutları 35 cm x 33,5 cm x 20 cm'dir.
  • Makine, 1200 watt ısı gücüne sahiptir.

G3ferrari Delizia Pizza Makinesinin Özellikleri Neler?

G3ferrari Delizia Pizza Makinesinin Özellikleri Neler?

G3ferrari Delizia 3 pizza makinesi, evde pişirmesi güç olan yemekler için özel olarak üretilir. Klasik ev tipi fırınlarda tam kıvamında hamur işleri yapmak her zaman sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Delizia, restoranların taş fırın kalitesini ev konforuna taşır. Bu ürün, barındırdığı pizza taşı sayesinde hamur işlerini dengeli şekilde pişirmeye yardımcı olur. Bunu yaparken de koku ve duman oluşumunu engeller. G3ferrari Delizia 3 230 V kırmızı pizza makinesi, güvenli ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Cihazın 400 dereceye kadar ulaşan ısı aralığı pizzadan ekmeğe kadar tüm tarifler için ideal ortamı yaratır. Bu ürün, tariflerinizin güvenli şekilde pişmesini sağlar. Pizza taşı, yüksek sıcaklıklara maruz kaldığı için doğal olarak kararır. Bu parçanın kararması ürünün kalitesini ve performansını düşürmez, aksine tariflere lezzet katar.

G3ferrari Delizia Pizza Makinesi ile Neler Yapılabilir?

G3ferrari Delizia Pizza Makinesi ile Neler Yapılabilir?

G3ferrari Delizia 3 pizza makinesi, mutfak işlerini kolaylaştırmak için üretilir. Bu ürün, fırının ısınmasını dakikalarca bekleme gerekliliğini ortadan kaldırır. Özel pişirme koşulları gerektiren hamur işleri, Delizia sayesinde doğru bir biçimde hazırlanabilir. Bu ürün, geniş taş yüzeyiyle öncelikli olarak pizza pişirmek için üretilir. Söz konusu parça, her türlü hamur işini servise hazır hâle getirmenize imkân tanır. G3ferrari Delizia 3 kırmızı pizza makinesi, lahmacun ve pide gibi yiyecekleri de kolayca pişirir. Bu ürün, lavaş ve gözleme benzeri gıdaları saca gerek kalmadan hazırlamanıza olanak tanır. Ekmekler ve bazlamalar, G3ferrari sayesinde tam kıvamında pişer. Bu ürün, köz tadında patates ve kestane tüketmenize yardımcı olur. Makinenin özel tepsisinde ise balık, tavuk ve sebze yemekleri kolayca pişirilebilir.

G3ferrari Delizia Pizza Makinesi Kullanımı Pratik mi?

G3ferrari Delizia Pizza Makinesi Kullanımı Pratik mi?

G3ferrari Delizia 3 pizza makinesi, sunduğu pratik ve güvenli kullanım imkânı sayesinde sevdikleriniz için lezzetli yiyecekler hazırlamanızı sağlar. Bu ürün, normal şartlarda saatleri bulabilecek pişirme işlemlerinin dakikalara sığmasına olanak tanır. G3ferrari Delizia pizza makinesini çalıştırmak ve kullanmak son derece kolaydır. Bu ürün, prize takıldığı an aktif hâle gelir. Fişi taktıktan sonra termostatı 2 – 3 ayarına getirmek ve Delizia makinenin ısınması için birkaç dakika beklemek yeterlidir. Kırmızı ışık yandığında cihazın pişirme işlemi için ideal ısıya ulaştığı anlaşılır. Bu ürünün taşının üzerine herhangi bir sıvı sürmeye gerek kalmadan hamur işlerini kolayca pişirebilirsiniz. Yapışmayı engellemek için kullanılan yağ ve yumurta gibi sıvılar, bahsi geçen parça tarafından emilebilir. Pişirme işleminden sonra fişi çekerek cihazın soğumasını beklemek ve nemli bir bezle taşı silmek yeterlidir. Dilerseniz siz de G3ferrari Delizia 3 pizza makinesi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.