G-Technology 2 Tb Armoratd Usb 3.1 Gen1 Harici Disk 0g10434-1

3.999 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

G-Technology 2 Tb Armoratd Usb 3.1 Gen1 Harici Disk 0g10434-1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fotozeynep Satıcı Ünvanı: SELÇUK TÜRKTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8810014533
    Bu ürün fotozeynep tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • G-Technology 2 TB ArmorATD USB 3.1 Gen1 Harici Disk 0G10434-1 Baskı Altındayken Amansızdır Sağlam, tüm arazi koşullarında taşınabilir, baskı altında amansız bir sabit disk. Yağmur, toz ve üç katmanlı şoka dayanıklılık özellikleri ve sağlam bir alüminyum kasası ile seyahat eden, dış mekan fotoğrafçıları ve film yapımcıları için üretilmiştir. Bu sayede mükemmel çekimlerinizi yakalamak ve kaydetmek için uç noktalarda dolaşabilirsiniz. Üç Katmanlı Şoka Dayanıklılık Fotoğraflarınızı ve çekimlerinizi iç darbe altlıkları, sağlam bir alüminyum kasa ve koruyucu bir kauçuk tamponla yanlışlıkla düşmelere3 karşı korur. Vahşi Koşullara Karşı Koruma Yağmura, toza ve 1000 lb'ye kadar ağırlıkla ezilmeye karşı dayanıklılık sayesinde, paha biçilemez çekimleriniz bir sonraki yerinize giderken hava koşullarına dayanabilir. Maceralarınıza Yer Açın 5TB1'a varan depolama alanı ve 140 MB/sn2‘ye varan aktarım hızları, maceralarınızın sizi götürdüğü her yerde fotoğraflarınızı, çekimlerinizi ve dosyalarınızı yedeklemenin taşınabilir bir yöntemini sunar. USB-C™ ile Kullanıma Hazır USB-C bağlantısı, Thunderbolt™ 3 desteği ile tak ve çalıştır depolama, birlikte verilen USB-C’den USB-A’ya adaptör ile USB 3.0 uyumluluğu sunar. Mac ve Windows ile Kullanmaya Hazır Kutudan çıktığında hem macOS hem de Windows® ile çalışır. Yeniden biçimlendirme gerekmez. 3 Yıl Sınırlı Garanti 3 yıllık sınırlı bir garantiyle desteklenir, bu sayede gelecek yıllarda, sahada güvenle kullanabileceğiniz bir depolamaya sahip olduğunuzu bilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver