5
Ram kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

G Skill Gskıll 8gb Ripjaws V Siyah 3200mhz Cl16 Ddr4 Single Kit Ram

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.019,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.030 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

G Skill Gskıll 8gb Ripjaws V Siyah 3200mhz Cl16 Ddr4 Single Kit Ram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uygunsaal Satıcı Ünvanı: MURAT TEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330296103
    Bu ürün uygunsaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Model F4-3200C16S-8GVKB Marka Gskill Kullanım Yeri Masaüstü Kapasite 8GB Bellek Tipi DDR4 Hız 3200MHz Bellek Türü DIMM Voltaj 1,35V Dimm Türü UNBUFFERED Hata Kontrolü NON-ECC Paketteki Bellek Sayısı 1 Paketteki Birim Bellek 8GB Kanal Yapılandırması SINGLE CHANNEL KIT Kanal Yapılandırması SINGLE CHANNEL KIT Soğutucu Var Garanti (Yıl) 2 Yıl Garanti

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 8 GB
  • RAM Hızı 3000+ MHz
Geri Bildirim Ver

G Skill 8GB Siyah DDR4 3200MHz CL16 Ram ile Yüksek İşlev

Bilgisayarlarda, akıllı telefonlarda vb. cihazlarda önemli bir bileşen olarak karşınıza gskill 8gb (1x8gb) ripjawsv siyah ddr4 3200mhz cl16 1.35v tek modül ram çıkmaktadır. RAM bilgisayarların en önemli parçalarından bir tanesidir. Bu bellek sistemi bulunmadan yapılacak olan işlemler oldukça uzun zaman almaktadır. RAM bellek olduğu ancak kapasitesi düşük olması sebebi ile kullanılan programların yavaşlaması ya da hiç açılmaması söz konusu olabilmektedir. G Skill 8GB (1x8GB) Ripjawsv siyah Ddr4 3200mhz cl16 1.35v tek modül RAM bu RAM çeşitlerinden bir tanesi olmaktadır. G.Skill markasına ait çok yüksek performanslı ürünlerde olan bu model son teknoloji bileşenler kullanılarak imal edilmiştir. Bu bellek serisi soğutma özelliğinin yanı sıra canlı bir aydınlatma özelliğini de beraberinde getirmektedir. 6. Nesil Intel Core işlemci ile üstün performans sunmak amacı ile tasarlanan bu model DDR4 belleklerden bir tanesidir. Tüm DDR4 belleklerin performansının artırılması ve bir üst noktaya taşınması ile tasarlanan bu belleklerin performansları da olağanüstüdür. Zorlu koşullarda test edilmiş G Skill 8GB 3200mhz modeli, kullanıcılara bir RAM’den daha fazlasını vaat etmektedir.

  • Üstün Performans
  • Şık Tasarım
  • Zorlu Koşullarda Test Edilmiş

G Skill 8GB RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 Ram Özellikleri

G.skill 8GB 2400mhz olan bellek son derece yüksek bir aktarım hızına da sahip olmaktadır. 4 renk seçeneği ile imal edilen bu üründe oyun, resim ve video düzenleme, verilerin işlenmesi ve render işlemleri gibi çok fazla işlem yapılabilmektedir. Daha hızlı bir bilgisayar deneyimi yaşamak isteyenlerin tercihi olan bu bellekler güven ve uyum süreci için belirli testlerden geçirilerek piyasaya sürülmektedir. F4-3200C16S-8GVKB performansı son derece yüksek olan anakart markalarının doğrulama işlemlerinden geçirilmektedir. 42 mm yüksekliğe sahip olan bu bellek yüksekliği uzun olan işlemci soğutucuları için uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.

G Skill 8GB RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 Ram Yorumları

G Skill gskill 8GB Ripjawsv siyah Ddr4 3200mhz cl16 RAM 1.2 v ile 1.35 v düşük voltajı ile diğerlerine göre %20 tasarruf sağlar. Etkili performansının yanı sıra az enerji tüketimi ile de bilinmektedir. Bilgisayarların ihtiyacı olacak olan geçici depolama alanlarını sunan bu bellekler verilerin depolandığı alanlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle son yıllarda bilgiye duyulan ihtiyacın artması ve daha fazla veri isteği sebebi ile belleklerin depolama alanlarının da çok fazla olması gerekmektedir. G Skill gskill 8GB Ripjawsv siyah Ddr4 3200mhz cl16 RAM yorumları incelendiğinde ise kullanıcıların bu alana kavuştuğu görülmektedir. G skill gskill 8gb ripjawsv siyah ddr4 3200mhz cl16 ram içeriği ile kullanıcıların beğenisini toplar.

G Skill 8GB RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 Ram Fiyatı

G Skill gskill GB Ripjawsv siyah Ddr4 3200mhz cl16 RAM içeriği geniş olan belleklerden bir tanesidir. Alüminyum kaplamalı ve soğutucu özelliği olan bu modelde siyah renk alternatifi bulunmaktadır. 16 CL, 3200 Hz bellek hızı ve tek modül bellek kiti ile sizlere aradığınızı sunacak olan bu modelde 8 GB bellek kapasitesi bulunmakta ve DDR4 bellek teknolojisi kullanılmıştır. G skill gskill 8GB Ripjawsv siyah Ddr4 3200mhz cl16 RAM özellikleri itibari ile de kullanıcıları tatmin eden bellek modellerinden bir tanesi olmaktadır. Geçici olan bu bellekler bilgisayar açık olduğu müddetçe depolama yapmakta ve bilgisayarın kapanması ile enerji kesildiği için RAM’de bilgileri unutmuş olacaktır. Sizler de yüksek hız ve depolama alanına sahip G.Skill RAM bellekleri uygun fiyatlar ile temin edebilir, Trendyol'dan hızlı ve kolay sipariş verebilirsiniz.