2
Damla, Serum, Sprey kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

FW Nutrition Raw Material Lugol's Solution Iyot %2 Damla 30 ml

211 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
220,31 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FW Nutrition Raw Material Lugol's Solution Iyot %2 Damla 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Destek Ürünleri Satıcı Ünvanı: FW İLAÇ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388081169600011 Vergi Kimlik Numarası: 3880811696
    Bu ürün Destek Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lugol Solution İyot %2 Damla 30 ml Analitik Grade kalite iyottan elde edilmiştir. İyot içeren gıda takviyesidir. Koruyucu, tatlandırıcı ve alkol içermez. %2 W/V iyot Damlası ÖNEMLİ NOT: Ürün Kapağı açıldıktan sonra bir ay içerisinde tüketilmesini öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Form Sıvı
  • Hacim 30 ml
Geri Bildirim Ver

FW Nutrition ANF01 Lugol's Solution 30 Ml Iyot %2 Damla

FW Nutrition Lugol’s solution 30 ml %2 iyot damla sağlığa yararlı bir gıda takviyesidir. Bu ürünün içeriğinde yer alan iyot minerali vücuda pek çok farklı fayda sağlar. %2'lik Lugol solüsyonu çeşitli rahatsızlıkların tedavi sürecinde bir yardımcı olarak tercih edilebilir. Bu ürünün bir besin veya ilaç olmadığı ise unutulmamalıdır. FW Nutrition Lugol’s solution 30 ml %2 iyot damla, etkili bir antiseptiktir. Bir enfeksiyon ile mücadele eden kişiler bu ürünü kullanabilir. Çözelti; virüs, bakteri ve mantar gibi insan sağlığını olumsuz etkileyen organizmalardan korunmanıza yardımcı olur. Bağışıklık sistemini de güçlendiren bu ürün, pek çok farklı hastalığın meydana gelme ihtimalini azaltır.

  • Miktar: 30 ml
  • Ambalaj: Damlalık
  • İçerik: %2'lik iyot

FW Nutrition Lugol's Solution İyot %2 Damlanın İçeriği

FW Nutrition Lugol's Solution İyot %2 Damlanın İçeriği

Lugol’s solution 30 ml iyot damlanın içeriğinde vücuda yararlı olan bir mineral bulunur. Ürün; zararlı kimyasallar, koruyucular ya da sağlığı olumsuz etkileyebilecek olan maddeler barındırmaz. Bu solüsyonu damlalık aracılığı ile kullanmanız tavsiye edilir. İyot mineralinin günlük olarak tüketilmesi önerilir. Ürün ancak düzenli bir kullanım ile birlikte etkisini göstermeye başlar. Bu solüsyonu tüketmek isteyen bireylerin göz önünde bulundurması gereken bazı unsurlar mevcuttur. Uzmanlar tarafından ürünün su ile birlikte tüketilmesi önerilir. Bir damla solüsyonu, 1 bardak suya ekleyip yavaş yavaş içebilirsiniz. Bu ürünü; yoğurdun, ekmeğin ya da başka herhangi bir yiyeceğin üzerine damlatarak tüketmeniz önerilmez. Tiroit fonksiyonlarını destekleyen bu ürün, sağlıklı bir biçimde yaşamanıza yardımcı olur.

FW Nutrition Lugol's Solution İyot Damlayı Kimler Kullanır?

FW Nutrition Lugol's Solution İyot Damlayı Kimler Kullanır?

Lugol’s solution 30 ml %2 iyot damla, doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır. Hem hastalıklardan korunmak isteyen hem de belirli şikâyetleri bulunan kişiler bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Kronik bir rahatsızlığı bulunan, hamile olan ve emzirme döneminden geçen bireylerin ise FW Nutrition Lugol’s solution 30 ml %2 iyot damlayı kullanmadan evvel uzman bir doktora başvurması gerekir. Bağışıklık sistemini destekleyen bu ürün, mevsimsel hastalıklardan korunmanıza yardımcı olur. Söz konusu takviye edici gıda, kendinizi çok daha dinç ve zinde hissetmenize imkân tanır. Bu, FW Nutrition Lugol’s solution 30 ml %2 iyot damlanın yoğun bir biçimde çalışan bireyler tarafından sıklıkla tercih edilmesine sebep olur. Gün içindeki verimliliğinizi artıracak olan bu ürün, hâlsizlik ve yorgunluk gibi problemlerin tedavi sürecine destek olur.

FW Nutrition Lugol's Solution İyot %2 Damla Güvenilir mi?

FW Nutrition Lugol's Solution İyot %2 Damla Güvenilir mi?

FW Nutrition Lugol’s solution 30 ml %2 iyot damla yüksek kalite standartları dikkate alınarak geliştirilmiştir. Bu güvenilir ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı zaman insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. FW Nutrition Lugol’s solution 30 ml %2 iyot damlayı tüketecek olan bireylerin, doz aşımı yapmaması büyük bir önem arz eder. Bir yetişkinin günlük iyot ihtiyacı, 100 ila 200 mikrogram arasındadır. Bu mineralin eksikliği; kalbin hareketlerini kontrol eden, metabolizmayı yöneten ve büyümeyi sağlayan tiroit bezi salgısını doğrudan etkiler. İyot, doğal yollar ile de vücuda alınabilecek olan bir maddedir ancak yüksek tempolu şehir hayatı ve birtakım koşullar, söz konusu mineralin yeterli miktarda tüketilememesine neden olabilir. Dilerseniz siz de FW Nutrition Lugol’s solution 30 ml %2 iyot damla yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yaşam kalitenizi bir hayli artıracak olan bu güvenilir takviye edici gıdayı Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.