4
Kedi Fırça ve Tarağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Furminator Longhair Cat Uzun Tüylü Kediler Için Tarak Large

274 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Furminator Longhair Cat Uzun Tüylü Kediler Için Tarak Large

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARFEX STORE Satıcı Ünvanı: SERKAN DURMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3160993656
    Bu ürün SARFEX STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Furminator Longhair Cat Uzun Tüylü Kediler İçin Tarak Large Furminator Longhair Cat Uzun Tüylü Kediler İçin Tarak Large Ürün Bilgisi Bu harika ürün, evde beslediğimiz kedilerdeki tüy dökülmesi problemine karşı düşünülmüş en etkili çözümlerden biridir.Uzun Tüylü Kediler İçin Tüy Toplayıcı Tarak,Uzun tüylü kediler için özel üretilmiştir.Alerjiye yol açan cansız ve gevşek tüyleri kesmeden kolay ve çabuk alır.Tüyün üzerindeki ölü tabaka Furminatör'ün paslanmaz çelikten yapılan ağzıyla sıyrılır, tüye en ufak zarar vermeden toplanır.Tüylerin saçılmasını %90 azaltır.Altta kalan ve diğer fırçalarla ulaşılamayan tüyleri kolayca alır.Paslanmaz çelik ve ergonomiktir. nbsp
  • Özelliklernbsp
  • Düzenli kullanımda evinize dökülecek olan tüylerin %90 oranında azalmasını sağlar. Hem uzun tüylü, hem de kısa tüylü hayvanlarda kullanabilirsiniz.Hem kedi, hem de köpekte kullanılabilir.Sadece dökülmüş ya da dökülmek üzere olan tüyleri toplar. Sağlıklı tüylere zara vermez.Kirlenmiş tüyleri temizlemekte çok büyük bir yardımcınızdır.Kullanımı kolaydır, ergonomiktir.Keşfedilen özel tasarımı sayesinde bilinen tüm taraklardan ve fırçalardan, kat kat fazla tüy toplar.Kendi özel ambalajındadır.Tarak kısmı paslanmaz çeliktir. Bu sayede uzun ömürlüdür ve temizliği de kolaydır. Ürün Kullanımınbsp
  • İlk olarak evcil hayvanınızın tüyleri temiz olmalı. Banyodan sonra iyice kurulayıp kullanabilirsiniz.Tarağı tüylerin çıkış yönünde nazikçenbsp
  • yukarı doğru hareketlerle boydan boya kullanabilirsiniz.Hassas bölgelerde bacaklar, cinsel organlar, anüs, göz, kulak kıvrımlar) çok dikkatli ve yavaş olarak kullanınız. Deriyi tahriş etmemek için çok fazla basınç uygulamayınız. Sahtelerine İtibar ETMEYİNİZ..

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Tüy Toplayıcı Tarak/Fırça
Geri Bildirim Ver

Furminator Uzun Tüylü Kediler için Tarak ile Kedi Bakımı

Kediler, yılın belli zamanlarında çok daha sık şekilde neredeyse her an tüy dökmeye başlar. Furminator ? longhair cat uzun tüylü kediler için tarak large ürün seçeneği de bu tüy dökümünü kaliteli bir fırça yardımıyla yüksek oranda azaltmayı sağlar. Kedinizi taradıktan sonra aynı fırça aracılığıyla tüylerini de toplayabilirsiniz. Kediler, evcil hayvanlar arasında her ne kadar kendi temizliğini diğer türlere göre daha fazla yapan hayvanlar olsa da tüylerinin sizin ilginize ihtiyaçları vardır. Bilhassa da uzun tüylü bir kediye sahipseniz bu konuyu kesinlikle ihmal etmemelisiniz. Can dostunuzun tüylerini düzenli aralıklarla fırçalamalı ve taramalısınız. ESP45456756700 ürün seçeneği kullanılarak tarama işlemi yapılmasıyla beraber ölü tüyler toplanır ve kedinizin kürk yapısı çok daha parlak - canlı görünür. Böylece can dostunuzun kan dolaşımının hızlanması ve düzenlenmesi de sağlanır.

  • Uzun tüylü kediler için
  • Large boy
  • Sağlıklı ve kaliteli materyallerden üretim

Ayrıcalıklarıyla Furminator Long Hair Cat Tarak Large

Ayrıcalıklarıyla Furminator Long Hair Cat Tarak Large

Furminator long hair cat uzun tüylü kediler için tarak large ürün seçeneği, kedinizin tüy toplama işlemini pratik bir şekilde yapabilmenize olanak tanır. Alıştığı zamanlarda tüylerinin taranmasından oldukça keyif alan kediniz, bu işlemleri adeta bir masaj gibi görerek gevşer. Söz konusu ürün seçkisi ile ev ortamında beslediğiniz can dostunuzun tüy bakımını çok pratik ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Tüy dökme problemine karşı düşünülmüş en etkili çözümlerden biri olan ürün, Furminator ? longhair cat uzun tüylü kediler için tarak large kullananlar için oldukça faydalı bir seçenektir. Paslanmaz çelik ağza sahip olan ürün, bu özelliği sayesinde ortama dökülmüş ya da dökülme potansiyeli olan tüylerin kediniz üzerinden henüz etrafa dökülmeden rahatlıkla alınmasını sağlar. Bunu yaparken deri ve tüy dokusuna zarar vermez ve masaj etkisi sunar.

Özellikleriyle Furminator Long Hair Cat Tarak Large

Özellikleriyle Furminator Long Hair Cat Tarak Large

Furminator ? longhair cat uzun tüylü kediler için tarak large özellikleri sayesinde kedinizin kolayca rahatlamasını ve tüy bakımının hijyenik bir şekilde yapılmasını sağlar. Bunu yaparken evcil hayvanınızın canını acıtmaz, tüylerini kesmez ve herhangi bir hasar vermez. Söz konusu ürünü bir kere kullandıktan sonra ne denli faydalı olduğunu görebilecek ve kediniz ile bu ürüne alışacaksınız. Furminator ? longhair cat uzun tüylü kediler için tarak large içeriği kesinlikle kedinizin sağlığına zarar verme potansiyeli olan materyallerden üretilmemiştir. Ürünü düzenli kullanımla birlikte eve dökülecek tüylerin %90 oranda azaltılmasına yardımcı olur ve bu sayede uzun vadede hijyenik bir ortam sunar. Sağlıklı tüylere zarar vermeden, yalnızca dökülmüş ya da dökülmekte olan tüyleri toplamaya yardımcıdır. Yanı sıra kirlenmiş tüyleri toplama konusunda da oldukça yardımcı bir taraktır.

Furminator Long Hair Cat Tarak Large Yorumları

Furminator Long Hair Cat Tarak Large Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Furminator ? longhair cat uzun tüylü kediler için tarak large yorumları üzerine bir inceleme yaptığınızda söz konusu ürün modelinin evcil hayvanınız için ne denli faydalı bir ürün olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Kullanımı son derece kolay ve ergonomik olan bu ürün, kedinizin sağlıklı olan tüylerini asla almaz. Sağlıklı olan tüylerine zarar vermez ve koparmaz. Bunun yerine dökülmüş durumda olan veya dökülmeye yüz tutmuş tüylerini sağlıklı ve can yakmayacak bir şekilde alır. Tarak kısmı paslanmaz çelikten yapılmıştır ve kendi özel ambalajında size ulaşır. Özel tasarımı sayesinde seleflerinden ayrılarak daha fazla tüy toplayabilme yeteneğine sahiptir. Uzun ömürlüdür ve kullanım kolaylığına sahiptir. Furminator ? longhair cat uzun tüylü kediler için tarak large fiyatı da son derece ekonomiktir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.