Furkan Toys Cool Wheels Maxi Scooter Pembe Fr59144

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.281,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.377,49 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL1.424,05 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.424,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Furkan Toys Cool Wheels Maxi Scooter Pembe Fr59144

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: polly46 Satıcı Ünvanı: AHMET BÖREKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1660419591200015 Vergi Kimlik Numarası: 1870670115
    Bu ürün polly46 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Cool Wheels LED Işıklı Katlamalı 3 Tekerlekli Twist Çocuk Scooter Pembe - Maxi Boy COOL WHEELS 3 Tekerlekli Led Işıklı Katlamalı Twist Çocuk Scooter MAXİ BOY KATLAMALI RENK : PEMBE Led Işıklı Ön Tekerlekler Taşıma Kapasitesi: Max 50 kg 3 Kademeli Yükseklik Ayarı (76cm-88cm) Kolay Kurulum Silikon Tekerlek +6 YAŞ 6-7-8-9 Yaşlara Uygundur Önemli Not: Twistable Scooter'larda Yön Tayini Direksiyonu Yana Yatırarak Sağlanmaktadir. Direksiyon Bisiklet Direksiyonu Gibi Dönmez! Kolay bir şekilde yön tayin edebilme özelliğine sahiptir. (Twistable) Arka ayak fren sistemi ile tamamen güvenli bir sürüşe müsaittir. Çocuklar için özgürlüğün tadını çıkaracakları bir ürün. Okul öncesi çocuklarınızın bedensel gelişimine ve sürüş becerisi kazanmasına yardımcı olur. Yılın 4 mevsimi evde, bahçede veya kapalı alışveriş merkezlerinde çocuğunuz için eğlence kaynağı! Üretim Yeri : Türkiye (CE) KALİTE STANDARTLARINA UYGUN OLARAK ÜRETİLMEKTEDİR Ürün Kutusunda Gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 2
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver