Funny Baby Livelybabys Fiyonklu Rugan Bebek Ayakkabısı

329 TL
Son 1 ürün!
Beden: 17
17
18
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Funny Baby Livelybabys Fiyonklu Rugan Bebek Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: özyazıcı tekstıl Satıcı Ünvanı: ERDEM ÖZYAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7170130905
    Bu ürün özyazıcı tekstıl tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • . BİLGİ: Bebeklerin yürüme öncesi dönemlerinde kullanılması tavsiye edilir. Yürüme öncesi dönemde, bebeklerin ayaklarını korumak için bebek patikleri giydirilmelidir. Özel geliştirilmiş soft tabanımız sayesinde bebeğinizin ayak hareketleri kısıtlanmaz. Ayaklarını altına alıp otururken veya emeklerken ayağında hiç yokmuş gibi rahat eder. 3 ila 6 aylık bebekler genelde ayaklarını ağızlarına götürme eğilimindedirler. Bebeklerin bu dönemlerinde, uluslararası kalite standartlarına uygun patiklerimizi gönül rahatlığıyla bebeklerinize giydirebilirsiniz. Bebek patiklerimiz
  • hijyenik şartlarda, kanserojen, yasaklı ve kısıtlı kimyasal içermeyen malzemeler kullanılarak üretilmektedir. SAĞLIK: Üretimde kullandığımız tüm malzemeler sağlık standartları uygunluğuna göre seçilmektedir. Ayakkabılarımız, hijyenik şartlarda, sağlık testleri yapılmış hammaddeler kullanılarak üretilmektedir. AĞIRLIK: Yürüme öncesi dönemde ağır ayakkabılar, adım atmayı yeni öğrenen bebeğinizin işini daha da zorlaştıracaktır. Bebeğinizin yürüme öncesi dönemi, doğal olarak geçirebilmesi için ayaklarını rahat hareket ettireceği niteliklerde ve standart ayakkabılardan daha hafif ürünler geliştiriyoruz. KONFOR: Bebeğinizin ayakları esnek ve yumuşaktır. Anormal basılar beklenmedik deformasyonlara yol açabilir. İstenmeyen bu sorunlarla karşı karşıya kalmamak için ayakkabılarımız yalın ayak hissi veren esnek malzemeler kullanılmaktadır. TABAN: Geliştirilmiş özel kaydırmaz soft tabanı sayesinde yere daha sağlam basmasını sağlamaktadır. MALZEME: İç astar tekstil. Dış saya tekstil. Özel kaydırmaz taban DETAY: Bebeğinizin ayak sağlığı için, ayak şeklini alabilen yumuşak ayakkabılar tercih edilmelidir.
  • Özel el işçiliği ile üretilen ayakkabılarımızı güvenle giydirebilirsiniz.
  • Tüm koleksiyonlarımız TÜRKİYE'de üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver