Fulltech Piranha Termal Akım Korumalı Tekli Duvar Priz 3 X Usb - Akıllı Akım Dengeleme

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4. Ürüne %1 İndirim
3.000 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL

Ürün Bilgileri

Fulltech Piranha Termal Akım Korumalı Tekli Duvar Priz 3 X Usb - Akıllı Akım Dengeleme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SHARPA Satıcı Ünvanı: ŞERVAN YAPI İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARETLİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619108053000001 Vergi Kimlik Numarası: 6191080530
    Bu ürün SHARPA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Termal Akım Korumalı Tekli Duvar Priz 3 x USB Akıllı Akım Dengeleme Çocuk KorumasıIsıya Karşı Dayanıklı2500 WattGüvenli
Geri Bildirim Ver

Fulltech Termal Akım Korumalı Tekli Duvar Priz 3 x Usb - Akıllı Akım Dengeleme

Fulltech akım korumalı priz elektronik cihazların kullanımı sırasında yüksek gerilimden korunması için geliştirilir. Gerilim dalgalanmaları sebebiyle cihazların elektronik çalışma devreleri olumsuz etkilenebilir. Marka tarafından geliştirilen bu model böyle problemlerin önüne geçerken cihazlara ulaşan akımın dengeli olmasını sağlar. Ürünle birlikte televizyon, kamera, faks, hoparlör ve yazıcı gibi cihazlarınızı güvenle çalıştırabilirsiniz. Standart fişlerin bağlanması için yuvarlak bir formda tasarlanan yuvası güvenliklidir. Aynı zamanda Fulltech termal akım korumalı tekli duvar priz 3 x USB girişi de bulunan bir seçenektir. Böylece telefon, tablet ya da şarj girişi USB şeklinde olan diğer cihazlarınızı da bu ürünle direkt olarak şarj edebilirsiniz. Aynı anda 3 farklı cihazı bu tasarımla şarj edebilir, standart fişli 1 cihazı da yuvarlak yuvaya takarak çalıştırabilirsiniz.

  • 3 adet USB girişi
  • Isıya karşı dayanıklı
  • Çocuk koruması

Kullanışlı Fulltech Akım Korumalı Priz Özellikleri

Kullanışlı Fulltech Akım Korumalı Priz Özellikleri

Fulltech termal akım korumalı tekli duvar priz 3 x USB - akıllı akım dengeleme aparatı evinize ulaşan elektrik enerjisinin dengede tutulmasını sağlayarak maliyeti yüksek olan tablet, bilgisayar gibi elektronik cihazları korur. Akım koruma ve dengeleme sayesinde aniden gelebilen yüksek akım ve gerilimin cihaza zarar vermesini önler. USB girişlerinin amper değeri 2.1 olan tasarımın standart bağlantı yuvası ise 10 amper değerindedir. Fulltech priz çocuk korumasına da sahip olan bir seçenektir. Ayrıca “termal” özelliği sayesinde de ani ısı yükselmelerine karşı kendini kapatma fonksiyonu bulunur. Kısa devre halinde de kendini kapatan bu tasarımla cihazlarınız koruma altına alınır. Gövdesi için kullanılan materyal PC-ABC’dir, böylece yüksek ısıya karşı dayanıklıdır. Ayrıca çalışma değerleri 2500 Watt, maksimum 2500 Joule’dir ve 250 Volt nominal giriş voltajı bulunur.

Güvenlikli Fulltech Termal Akım Korumalı Tekli Duvar Priz

Güvenlikli Fulltech Termal Akım Korumalı Tekli Duvar Priz

Elektrik akımının yüklü olduğu bağlantı soketleri çocuklar için tehlikeli bölümlerdir. Fulltech’in geliştirdiği tasarım çocuğu bulunan kişiler için güvenli bir üründür. Ayrıca elektronik aygıtlar için de güvenliği sağlayan model “Smart Akım Dengeleme” fonksiyonuna sahiptir. Böylece takılan aygıtı otomatik olarak tanır ve aygıtın ihtiyacına göre akımın kontrolünü gerçekleştirir. Dikey pozisyonda tasarlandığından dolayı da fazla yer kaplamaz ve ergonomik kullanım sunar. Bağlantı birimlerinin alaşımlı olması ve yüksek güvenlik sertifikasının bulunması pratik aparatın uzun süreli kullanıma uygun olduğunu gösterir. Teknolojik cihazlarla iç içe olanlar için ideal özellikler barındıran Fulltech termal akım korumalı tekli duvar priz 3 x USB fiyatları da bütçe dostu aralıkta belirlenir. Düşük bir maliyetle, sahip olduğunuz elektronik aygıtları güvence altına alabilirsiniz. Ayrıca kısa devre gibi geri dönülmez sonuçlar doğurabilen problemleri de bertaraf edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Fulltech Priz Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Fulltech Priz Trendyol’da

Çocukların ve elektronik cihazların güvende olduğunu bilmek rahatlık verir. Fulltech markası tarafından geliştirilen gerilim dengesizliğini düzenleyerek cihazlara ulaştıran soket yaşam alanlarınızda güven sağlar. Çocuk koruması ve kısa devre önlemesi özellikleri dikkat çeker. Bu ürünü ofiste, okulda, evde kısacası dilediğiniz mekanda kullanabilirsiniz. Fulltech termal akım korumalı tekli duvar priz 3 x USB kullananların yorumlarını inceleyerek gerçek kullanım deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Böylece kullanım alanı hakkında farklı görüşlere de ulaşabilirsiniz. Yüksek standartlara uygun olarak dizayn edilen model binlerce kez tak çıkar yapılabilir. Böylece kullanım kılavuzunda yazan ayrıntılara da dikkat ederek bu işlevsel aparatı uzunca bir süre kullanabilirsiniz. Bu sayede maliyeti yüksek olan cihazları korumak için pratik ve ekonomik bir çözüme kavuşmuş olabilirsiniz. Ayrıca meraklı minikleri de tehlikeli elektrik akımından koruyabilirsiniz.