Fujifilm Intax Mini 20'li Film

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fujifilm Intax Mini 20'li Film

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Instax mini film, tüm instax mini fotoğraf makineleri, instax mini link yazıcı ve Share SP-2 instax yazıcı için kullanabilirsin. Instax mini film çeşitleri bir kredi kartı ile aynı ebatlardadır ve çantana, cüzdanına kolayca sığabilecek şekilde tasarlanmıştır. Özel kartuşunun içinde gelir ve takması oldukça basittir. Tüm instax filmleri gibi instax mini filmleri de capcanlı renklere sahip, keskin, net ve doğal cilt tonları ile natürel güzelliği ortaya çıkartan fotoğraflar elde etmeni sağlar. Setin içinde 1 adet 20'li instax mini film yer almaktadır. Instax Mini Film Takma & Değiştirme Instax mini film takma için öncelikle paketten çıkan kılavuzu detaylıca okuman gerek. Filmin üzerindeki sarı nokta ile fotoğraf makinenin içinde gördüğün sarı noktayı birbirine eşleşecek şekilde takarak kapağı kapatabilirsin. Makinene film taktıktan sonra deklanşöre 1 kere basarak filmin koruyucu kapağını çıkartmalısın. Her instax mini film değiştirme işlemi tekrar edecek. Her film değiştirme sonrası aynı işlemi yapman gerek. 10 poz bitene kadar makinenin film yuvasını kesinlikle açmaman gerekir. Aksi takdirde kalan tüm filmlerin yanar ve çekilen görüntüler sade beyaz bir kâğıt olarak çıkar. Kalan film adedini fotoğraf makinenin film sayacından takip edebilirsin. Instax Mini Film Özellikleri Film boyutu: 54 (W) x 86 (H) mm Resim boyutu: 46 (W) x 62 (H) mm Garanti Süresi Instax mini film, 2 yıl Fujifilm Türkiye garantisi kapsamındadır. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Fotoğraf Kağıtları
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Fujifilm Instax Mini 20'li Film ile En Değerli Anılar

Instax mini kullanımı için filmlere ihtiyaç duyulur. Fotoğraf çektikten sonra fotoğrafları kaliteli şekilde basabilmek için intax filmler kullanılır. Film çeşitlerinde de adet gibi özellikler nedeni ile farklılık görülebilir. Bu çeşitleri biri Instax 20'li film olarak öne çıkar. Tüm Instax mini modelleri için kullanılabilen bir üründür. Fotoğraf makinesi, Instax mini link yazıcı çeşitlerine uyumludur. Küçük boyuta sahip olması ve kaliteli görünümlere imkan tanıması nedeni ile tercih edilir. Garanti gibi özellikleri nedeni ile de tercih edilen Instax mini 20'li film ile anları ölümsüzleştirmek ve bunu oldukça kısa süre içerisinde yapabilmek mümkün hale gelir. Oldukça küçük hatta mini olarak adlandırılan tasarımı ile de kolaylıkla taşınır. Net ve aydınlık fotoğraflara ulaşmak için bir aracı görevi görür.

  • Pratik Kullanım
  • Net ve Canlı Fotoğraflar
  • Geniş Uyum Özelliği

Instax Mini 20'li Film Özellikleri

Pratik kullanımı ile tercih edilen Instax mini kullanımında Fujifilm Instax mini 20'li film tercih edilir. Kolay bir şekilde takılması ve taşınabilmesi ile öne çıkar. Filmler canlı renklere sahiptir. Canlı renkli fotoğraflara imkan tanımasının yanı sıra belirgin özelliğe sahip fotoğrafların çekilmesini sağlar. Bu filmler ile çekilen fotoğrafları uzun süre rengini koruyarak saklanması da mümkündür. Instax mini fotoğraflar pek çok alanda sergilenebileceği hatıra olarak da saklanabilir. Kısa süre içinde var olan anılar ile önemli anları yakalamak mümkün hale gelir. 2 yıl garanti süresi bulunan Instax20film pek çok filme göre de kalitesi ile tercih edilir. 46x62 resim boyutuna, 54x86 da film boyutuna sahiptir. Mini filmler için yeterli boyutu bulunur. Tüm Instax mini modelleri ile uyumlu şekilde kullanılır.

Instax Mini 20'li Film Kullanımı

Fujifilm Instax mini 20'li film kullanımı da birçok kişi tarafından merak edilir. Ürün içerisinde yer alan kullanım kılavuzu sayesinde rahatlıklar filmlerin kullanılabilmesi mümkündür. Öncellikle bu kılavuzun detaylı bir şekilde okunması gerekir. Filmlerin kullanımı süreklidir. Yani aslında tek kullanımlık bir üründür. Filmin takılma ya da diğer adıyla değiştirme işleminin her fotoğraf çekiminde tekrarlanması gerekir. Bunun yanı sıra Fujifilm Instax mini 20'li film kullanımında dikkat edilmesi gerekenler kılavuz içerisinde yer alır. Dikkat edilmesi gerekenlere önem verildikten sonra yapılması gereken yalnızca doğru anları ölümsüzleştirmektir. Sizler de Instax minilerinize uyumlu filmler arıyorsanız ve kullanım pratikliğinin yanı sıra net ve kaliteli fotoğraflar çekmek istiyorsanız Fujifilm Instax mini 20’li film modelini tercih etmelisiniz.

Fujifilm Instax Mini 20'li Film Fiyatları

Fujifilm Instax mini 20'li film içeriği ve özelliklerinin yanı sıra merak edilen konular da bulunur. Belirgin özelliklerinden farklı olarak ürünlerin ücreti de tüketiciler için önemlidir ve bu nedenle fiyat konusu da araştırılır. Fiyat konusunun yanı sıra kullanıcı yorumlarına önem verilir. Bunun nedeni ise özelliklerin kullanıcılar tarafından deneyimlenmesi ve kullanılması oldukça önemlidir. Bu konu da tüketiciler tarafından dikkat edilen bir konudur. Yorumlarda ürün özelliklerinin değerlendirilmesinin yanı sıra kargo gibi konulara da değinilir. Sizler de fotoğraf makineniz için film arayışındaysanız ve filmlerin özelliklerini incelemek istiyorsanız Instax mini 20’li filmi inceleyebilirsiniz. Fujifilm Instax mini 20'li film yorumları ve deneyimlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Trendyol'da yer alan FOTSN00005c kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.