2
Dijital Fotoğraf Makineleri kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Fujifilm Instax Mini Link Pembe Akıllı Telefon Yazıcısı

7.407 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 6 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.490 TL

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini Link Pembe Akıllı Telefon Yazıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fujifilm Instax Mini Link Pembe Akıllı Telefon Yazıcısı Instax Mini Link Pembe Akıllı Telefon Yazıcısı ile dilediğin her yerde kolayca fotoğraf baskısı alabilirsin. Instax mini film ile uyumlu bir yazıcı olan instax mini link yazıcı, cep telefonunla çektiğin fotoğrafları saniyeler içinde yazdırmanı sağlar. App Store ya da Google Play Store’dan ücretsiz indirebileceğin instax mini link uygulamasının sana sunduğu düzenleme seçenekleri ile fotoğraflarına farklı efektler, çerçeveler ekleyebilir ya da en sevdiğin fotoğraflardan kolaj yapabilirsin. Aplikasyon ile yazıcını birbirine eşleştirdikten sonra cihazın ile ilgili tüm bilgileri telefonundan takip edebilirsin. Kaç film kaldığı, şarjının yüzde kaç olduğu ve daha birçok bilgiyi cep telefonundan görebilirsin. Bir akıllı telefon kadar büyüklüğe sahip olan bu muhteşem fotoğraf baskı makinesi küçük ya da büyük tüm detayları en yüksek kalitede yazabilecek güce sahiptir… Fotoğraflarını, uygulamada düzenledikten sonra baskı almak için tıpkı ‘Swipe Up’ yapar gibi parmağınla fotoğrafı yukarı kaydırman yeterli! Fotoğrafın birkaç saniye içinde elinde olacak. Instax mini link uygulamasını kullanarak en sevdiğin videolardan da fotoğraf kareleri seçerek baskı alabilirsin. Mini link aplikasyonunda yer alan parti modunu açarak arkadaşlarınla eğlenceli bir fotoğraf kolajı yapabilirsin. Parti modunda cihazına tam 5 kişi aynı anda bağlanarak fotoğraf gönderebilir. Bu modu kullanmak için arkadaşlarının da uygulamayı indirmiş olması gerekir. Instax yazıcı mini link, harekete duyarlı bir cihazdır. Yazıcını, sağa sola ya da yukarı aşağı hareket ettirerek, yeniden fotoğraf baskısı alabilir ya da fotoğraflarını, yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsin. Geniş açılı fotoğrafları filme sığdırmak için kırpmana gerek yok. Uygulamaya yüklediğin fotoğrafı, geniş açı modunu kullanarak iki film şeklinde yazdırabilirsin. Bunların yanı sıra uygulamanın içinde bulunan diğer özellikleri kullanarak yaratıcı fotoğraf baskıları elde edebilirsin… Kutunun İçinde Neler Var? Instax Mini Link Pembe Akıllı Telefon Yazıcısı USB şarj kablosu Garanti Süresi Instax mini Link Pembe Akıllı Telefon Yazıcısı, 2 yıl Fujifilm Türkiye garantisi kapsamındadır. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Fotoğraf Çözünürlük 20 Mp ve Üzeri
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver