Fujifilm Instax Mini 90 Classic Kahverengi Fotoğraf Makinesi

5.523,58 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini 90 Classic Kahverengi Fotoğraf Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MURADIM TİCARET Satıcı Ünvanı: ALİ AYKUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1220752285
    Bu ürün MURADIM TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nostaljik ve şık bir tasarıma sahip şipşak fotoğraf makinesi hem modern hem de klasik bir deneyim sunar.
  • 2.5 inç büyüklüğündeki renkli LCD ekranı bulunan Fujifilm fotoğraf makinesi sayesinde fotoğraflar anında incelenir.
  • Birçok farklı çekim modu ve otomatik pozlama kontrolü olan Fujifilm Instax Mini 90 ile çeşitli çekim koşullarına uygun fotoğraflar çekmeyi destekler.
  • Vizörlü fotoğraf makinesinin bulutlu, kapalı veya düşük ışıklı ortamlarda bile net ve canlı fotoğraflar elde etmek için flaş özelliği vardır.
  • Fujinon lens ve otomatik odaklama sistemi bulunan Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic net ve keskin fotoğraflar çeker.
  • Double exposure (çift pozlama) ve party mod gibi yaratıcı çekim özelliklerine sahip Instax Mini 90 Classic eğlenceli fotoğraflar çekme imkanı yaratır.
  • Dahili batarya ile uzun süreli kullanım olanağı sunan Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic İnstant Film Camera çekimleri kolayca tamamlamaya yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Fotoğraf Çözünürlük 10 - 15 Mp
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Fujifilm FOTSI00023 Instax Mini 90 Classic Kahverengi Fotoğraf Makinesi

Fujifilm İnstax Mini 90 classic kahverengi fotoğraf makinesi geleneksel bir görünümle tasarlanmış, kullanıcısını yıllar öncesine götüren vintage tasarımlı bir fotoğraf makinasıdır. Şık tasarımı ile dikkat çeken Fujifilm İnstax Mini 90 fotoğraf makinesi, paslanmaz çelik ve kahverengi deri görünümlü plastik yapıda gövdesiyle dijital fotoğraf makinesi ruhunu analog fotoğraf makinesi görünümüne hapseder. Çeşitli mod seçeneğine sahip Fujifilm İnstax Mini 90 classic kahverengi fotoğraf makinesi, çevrilerek değiştirilen mod kadranı özelliğiyle vizörden gözü ayırmadan mod ve işlev değişikliğinin kolayca yapılmasını sağlar. Fujifilm Instax mini 90 classic kahverengi fotoğraf makinesi, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • 0,37x vizör büyütme gücüne sahip.
  • Ortam parlaklığına göre ışık ayarı yapar.
  • Farklı flaş modlarına sahiptir.

Fujifilm Instax Mini 90 Classic Fotoğraf Makinesinin Özellikleri

Fujifilm Instax Mini 90 Classic Fotoğraf Makinesinin Özellikleri

Fujifilm İnstax Mini 90 kahverengi fotoğraf makinesi makro modu, çift pozlama modu, ampul modu, çocuk modu ve yüksek performanslı flaş modu gibi birçok alternatif ile kullanıcısına farklı modda fotoğraf çekme deneyimi sunar. Makinede bulunan parlaklık kontrolü modu ile fotoğrafın ışık miktarı ayarlanıp çok parlak ya da çok karanlık fotoğraflar yerine kontrast ayarları tam fotoğraflar çekilir. Fujifilm İnstax Mini 90 classic kahverengi fotoğraf makinesi, ideal ayarlanmış ışık miktarıyla artı ya da eksi pozlama fotoğraf çekme durumunu ortadan kaldırır. Fujifilm İnstax Mini 90 çocuk moduyla hareket halindeki canlıları, peyzaj moduyla mesafe farketmeksizin tüm manzaraları, makro moduyla 30 cm’den 60cm’ye kadar yakın nesneleri, ampul pozlama moduyla gece çekimlerini ve çift pozlama moduyla iki kadrajın bir fotoğrafta birleşmesini sağlayan çekim özellikleriyle öne çıkmaktadır.

Fujifilm Instax Mini 90 Kahverengi Fotoğraf Makinesi Kullanışlı mıdır?

Fujifilm Instax Mini 90 Kahverengi Fotoğraf Makinesi Kullanışlı mıdır?

Fujifilm İnstax Mini 90 classic kahverengi fotoğraf makinesi 296 gram ağırlığı ve 57,2 mm yükseklik, 91,9 mm derinlik ve 113,4 mm genişlik ebadı ile ideal taşınabilir boyutlara sahiptir. Şarj testlerine göre 10 film paketi şarj kapasitesine sahip Fujifilm İnstax Mini 90 classic kahverengi fotoğraf makinesi, şarj edilebilir pil kullanım özelliğiyle kolaylıkla yeniden kullanılabilir hale gelir. Analog fotoğraf makinesi özelliği barındıran dijital makine Fujifilm İnstax Mini 90, kalan film miktarını film sayacında gösterir. Film bittiğinde filmin üzerinde yer alan sarı noktayla fotoğraf makinesinin film bölmesinde bulunan sarı noktanın birbirine eşleşecek şekilde takılması ve kapağın kapatılmasıyla film değişikliği kolaylıkla tamamlanır.

Fujifilm Instax Mini 90 Classic Fotoğraf Makinesi Kaliteli midir?

Fujifilm Instax Mini 90 Classic Fotoğraf Makinesi Kaliteli midir?

Retro stile sahip Fujifilm İnstax Mini 90 fotoğraf makinesi, pozlama üzerinde manuel kontroller ve dahili flaşı devre dışı bırakma özellikleriyle son derece kaliteli polaroid fotoğraf makinesidir. Özellikle retro ürün hayranlarının gözdesi polaroid fotoğraf makineleri arasında dijital fotoğraf makinesi özelliklerini analog makine görünümüyle birleştiren ve çift pozlama moduyla dijital fotoğraf makinelerinde çekilen fotoğrafları aratmayan Fujifilm İnstax Mini 90 çekim, flaş ve kontrastlık modlarıyla öne çıkar. Yüksek performanslı flaşıyla nesneye olan mesafe ve ortam parlaklığına göre ışık ayarı yapar ve otomatik elektronik, zorla ateşleme ve kırmızı göz azaltma flaş moduna sahiptir. Şarj testlerinde polaroid fotoğraf makinelerine göre daha yüksek şarj kapasitesine sahip Fujifilm İnstax Mini 90 analog fotoğraf makinesini, Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Fujifilm İnstax Mini 90 classic kahverengi fotoğraf makinesi yorum kısmına göz atabilirsiniz.