Fujifilm Instax Mini 40 Fotoğraf Makinesi Ve 10'lu Film

3.999 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.989 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.389 TL

Ürün Bilgileri

Fujifilm Instax Mini 40 Fotoğraf Makinesi Ve 10'lu Film

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fotoburada Satıcı Ünvanı: YUVAM FOTOĞRAFÇILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0988004002700019 Vergi Kimlik Numarası: 9880040027
    Bu ürün fotoburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Instax Mini 40 Fotoğraf Makinası ve 10'lu Film Stilini çabasız bir şekilde yansıtmak istiyorsan yeni instax mini 40 tam sana göre! Üstelik paketin içinde Instax mini 10’lu film de yer alıyor. Rahat taşımaya uygun dizaynı ve yüksek kaliteli gövdesi sayesinde yanından ayırmak istemeyeceğin yeni yol arkadaşın instax mini 40 olacak. Şıklığı ince ayrıntılarda arayanlar için gümüş renkli dokunuşlarla süslenen instax mini 40 siyah renkteki dizaynı ve zamansız görünümüyle instaxlamak istediğin anlara ikonik bir dokunuş katacak. Ayrıca instax mini 40 otomatik pozlama ve kolay selfie modu özellikleriyle de fotoğraf çekmenin ve paylaşmanın zevkini daha çok çıkarmana yardımcı olacak. Instax ailesine yeni mi katıldın? Telaşa hiç gerek yok! Otomatik pozlama özelliği sayesinde iç ve dış ortamlar fark etmeksizin ortama en uygun kalitedeki fotoğrafları yakalayacaksın. Otomatik pozlama özelliği sayesinde instax mini 40 ışık derecesini otomatik olarak algılar ve deklanşöre basıldığı an enstantane değerini herhangi bir ayara gerek duymadan kendi belirler. Instax mini 40’ın otomatik pozlama özelliği sayesinde günün her saatinde daha iyi fotoğraflar yakalayacaksın. Yakın plan ve özçekimler için kolay selfie modunu lensi dışarı çekerek aktifleştirebilirsin. Bu özellik sayesinde hiç olmadığı kadar kolay selfieler ve yakın plan çekimler yapabilirsin. Ayarlara vakit harcamadan anın tadını çıkarmak sana kalacak! Filmi taktıktan sonra arka film kapağını ASLA AÇMAYINIZ. Film kapağının açılması kalan filmlerinizin yanmasına neden olacaktır. Kutunun İçinde Neler Var? Instax Mini 40 Fotoğraf Makinası Instax mini 10’lu film Taşıma askısı 2 adet AA pil Garanti Süresi Instax Mini 40 Fotoğraf Makinası, 2 yıl Fujifilm Türkiye garantisi kapsamındadır. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Fotoğraf Çözünürlük 10 - 15 Mp
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver